Az idő múltával sok kapcsolatban okoz gondot a csökkenő szexuális vágy. A szeretkezés rutinná válik, nincsenek igazán izgalmas pillanatok. ne engedje, hogy a szexuális élete ellaposodjon, tegyen azért, hogy partnerével újra felforrósítsák a lepedőt.

Ha csökken a vágy

Próbálja ki a sztriptízt!

Ne aggódjon, nem kell fejjel lefelé pörögnie egy rúdon! Hagyja a bonyolult dolgokat a profikra. Ön mindössze annyit tegyen, hogy szép lassan vetkőzzön le partnere előtt. Kezdje azzal, hogy összekötött haját engedje ki, és ujjaival borzolja fel a frizuráját. (Ha rövid a haja, természetesen a borzolással kezdjen. A „szélfújta” haj olyan érzést kelt a férfiakban, mintha a nő egész életét az ágyban töltené és másról sem fantáziálna, csak a mocskos szexről.) Ezek után lassan gombolja ki az ingét, finoman, ujjheggyel érintve felvillanó meztelen bőrét. Végig tartsa a szemkontaktust a partnerével, időnként nevessen rá.

Mutassa meg partnerének, mit szeret!

Semmi sem hozza meg olyan gyorsan a vágyat, mint egy masszázs. De ne siessenek! Kérje meg partnerét, hogy csak érintéssel kényeztesse. Így szavak nélkül is el tudja mondani kedvesének, hogy mit szeret és mit nem. A virágos illatok, mint a jázmin, a vanília, a rózsa afrodiziákumok, ezért használjanak ilyen masszázsolajokat és gyertyákat, füstölőket.

Csókolózzon többet!

A csókolózás nemcsak a szexuális aktus során fontos, a kapcsolat meghittségét erősíti a szexmentes pillanatokban is. Próbálja ki, hogy pár hétig a legváratlanabb pillanatokban csókolja meg partnerét: tévénézés közben, ha otthon dolgozik valamin, vagy ha csak beszélgetnek. Eleinte biztosan meglepődik a kedvese, de szerencsére a férfiak hamar kapcsolnak, és a nagy csodálkozás általában fergeteges szexbe torkollik.

Nézzen erotikus filmeket!

Természetesen ne durva pornót és ne rendszeresen – időnként azonban jótékony hatású, ha otthon, összebújva a párjával finoman erotikus filmeket néznek. A szexuális képek aktiválják a szervezetet, az intenzív látvány felébreszti a vágyat. Nem a filmen látottakat kell utánozni, arra törekedjenek, hogy mindkettejüknek jó legyen, amit csinálnak.

Játsszon szerepjátékot!

Legyen bátor, bújjon egy kicsit másnak a bőrébe. Játsszák el a megismerkedésüket – de persze ne úgy, ahogy megtörtént. Változtassanak a helyszínen, a párbeszédeken. randevúzzanak egy olyan helyen, ahol még soha nem jártak, viseljenek olyan ruhákat, amilyeneket a hétköznapok során nem vennének fel. Hozzon létre egy új nőt egyetlen éjszakára, és élvezze, ahogy a bókok záporoznak önre.

Tartsa életben a vágyat!

A mindennapi taposómalom nem kedvez a harmonikus szexuális kapcsolatnak. Hányszor fordul elő, reggel még úgy válnak el a partnerével, hogy este majd összebújnak, aztán a nap végén csak fáradtan bezuhannak az ágyba… tartsa életben a vágyat: küldjön szuggesztív szöveges üzeneteket a kedvesének, ha éppen úgy érzi, mindkettőjüknek szüksége van arra, hogy kimondja – leírja –, amire gondolnak. De előfordulhat, hogy éppen a titokzatos, egyszerű szavak táplálják a vágyat.

Érjen rá a szexre!

Ne felejtse el, hogy a szexre mindig kell időt szánnia. Reggel megbízhatóan érkezik a vágy, butaság lenne ezt nem kihasználni. Az sincs törvénybe foglalva, hogy csak este és csak a hálószobában szerelmeskedhet a kedvesével. Ha lehetőségük van rá, bújjanak össze napközben is akár a nappaliban vagy a konyhában.

Ezek is érdekelhetnek

Roppanó falatok, kirobbanó ízek: Őszi vitaminsaláták
Az őszi elején még mindig vágyunk a friss, nyári ízekre, ezrét érdemes minden étkezésünket kiegészíteni egy finom idénysalátával. Ezekkel nem csak az ételeinket dobjuk fel, de a szervezetünket is feltöltjük vitaminokkal.
3 zseniális étel sütőtökből, ha diétázol
A sütőtök nem csak finom, hanem alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt ha fogyni szeretnél egy szuper alapanyag.
Természetes módszerek nőknek vérnyomás csökkentésére
A változó kor számos kellemetlen tünettel jár, mint a hangulatingadozás, hőhullám, álmatlanság. De vajon mi köze a vérnyomásunkhoz?
Mire jó az orvosi masszázs? A kéz gyógyító ereje
Az orvosi masszázsként is emlegetett fizioterápiás módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére, önállóan vagy gyógytorna kiegészítéseként, de a megelőzés tekintetében is fontos lehet. Eláruljuk, hogy pontosan milyen problémáknál érdemes szakembert felkeresni.
Jógázz a felhők felett!
A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.
Íme az ősz kedvenc diétás vacsorája: marhahúsos karfiolpite
Számos remek karfiolos recept után most egy újabb szuper ötlet! Így kápráztasd el a családodat ezzel az ínycsiklandó étellel!
Ezért használd a kókuszt, ha diétázol
Az egzotikus gyümölcs, és annak felhasználásával készült készítmények rendszeres fogyasztása nemcsak az érzékszerveinket kényezteti: szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásai az egészségünket is fokozzák.
Mit szimbolizál a jegygyűrű?
A jegygyűrű évszázadok óta fontos szimbóluma a házasságnak és az elkötelezettségnek. Ahogy az idők során a szokások és hagyományok változtak, úgy alakult a jegygyűrű jelentése is, azonban alapvető szimbolikája ma is megmaradt. Ebben a blogban áttekintjük, mit jelképez a jegygyűrű, és hogyan illeszkedik ez a mai kor elvárásaihoz.

Ajánlataink