A rutin, amely biztonságot és kiszámíthatóságot jelent, jól jöhet a munkahelyen vagy az edzőteremben, de a szexben nincs helye. Sokan nem is veszik észre, mikor válik az együttlét megszokássá, amely nélkülöz minden izgalmat és szenvedélyt. Árulkodó jelek, hogy laposodik a szexuális élete, és tippek, amelyekkel újra forróvá teheti a hangulatot a hálószobában.

Ha elmúlt a szenvedély - Kilenc jel, hogy újítania kell

1. Idejét sem tudja, mikor viselt utoljára őrülten szexi ruhadarabot

Az alsóneműk megválasztásakor a kényelem mellett nagyon fontosak az egészségügyi szempontok is. A szoros, nem szellőző anyagból készült bugyik növelik az esélyét a gombás megbetegedéseknek, és fertőzésekre hajlamosít a tanga viselése is. A szexis fehérneműk egész napos viselése tehát nem tesz jót az egészségnek, de pár órára nyugodtan felvehet egy-egy vadító darabot. Ne feledje, hogy szexis lehet egy kivágott blúz vagy egy ravaszul sliccelt szoknya is. érdemes beszereznie egy-két ilyen csábító alkalmi ruhát is.

2. Gyakran csak eljátssza az orgazmust

Sokszor csak eljátssza, hogy a csúcsra ért? Akkor valami biztosan hiányzik a kapcsolatukból. Ha a bizalom sérült vagy fájdalmas az együttlét, szakember segítségére is szükség lehet, de ha „csak” belefáradt a szexbe, itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek.

3. Utoljára évekkel ezelőtt szexelt a hálószobán kívül

Szerelmük hajnalán szívesen áldoztak a szerelem oltárán akár kirándulás közben az erdőben vagy az autóban? Amíg nem voltak gyerekeik, végigszeretkezték a lakás összes helyiségét? Nos, itt az idő, hogy újra felfedezzék egymást a hálószoba falain kívül. A szex vad és szenvedélyes a fürdőszobában vagy a konyhában, esetleg az emeletre vezető lépcsőn.

4. Úgy gondol a szexuális játékokra, mint kínos ajándékra

Eszébe sem jutna szexuális játékszerrel megörvendeztetni kedvesét? Pedig egy-egy „segédeszköz” kimondottan jó hatással lehet a kapcsolatukra. Sokan azt gondolják, hogy vibrátort csak annak érdemes vásárolnia, aki egyedül van, de ez egyáltalán nem így van. A vibrátorral és más segédeszközökkel a párját is izgathatja, és kellemes perceket szerezhetnek egymásnak.

5. Nincs előjáték

Az előjáték néha élvezetesebb a nők számára, mint maga az aktus – és ezzel nincs semmi baj! Mint ahogy azzal sem, hogy a nők számára gyakran több idő kell az izgalmi állapot eléréséhez, mint a férfiaknak. Az előjátékot meg lehet tanulni. A simogatások, a csókok, a becézgetések mindenkinek járnak, aki ezt igényli. Ráadásul, ha kellően előkészítik a terepet, sokkal intenzívebb orgazmusban lehet része és sokkal jobban egymásra tud hangolódni a párjával.

6. Soha nem eszik a hálószobában

Igen, az anyukája biztosan arra tanította, hogy az ágyba nem szabad ételt vinni, és valószínűleg ön sem szeret morzsás és ételfoltos ágyneműben aludni, de higgye el, néha érdemes vállalni a takarítás kellemetlen feladatát. Nem csak a tejszínhabbal lehet játszadozni: akár a vacsorát is felszolgálhatja olyan testrészén, ahonnan a partnere szívesen fogyaszt minden falatot.

7. Mindig ugyanabban a pózban szeretkezik

Ha mindig ugyanazt a két pózt váltogatják szeretkezés közben, ne csodálkozzon, ha unalmassá válik a szexuális életük. Ne féljen változtatni! Próbáljon eltérni attól, amit általában csinálni szokott – ez valószínűleg a kedvesére is inspirálóan hat.

8. Reggeli szex helyett inkább alszik

Hol van már az az idő, amikor hajnalban a párja csókjaira ébredt? Vagy amikor korábbra állították az ébresztőórát, hogy a reggeli rohanás előtt még legyen pár nyugodt percük egymásra? Pedig a reggeli szex segít, hogy energikusan és boldogan kezdje a napot.

9. Már nem emlékszik, mikor maszturbált utoljára

Ne higgyen a városi legendáknak: a maszturbáció nem káros az egészségre és nem teszi tönkre a kapcsolatokat. Ha vágyat érez, nyugodtan nyúljon magához! A maszturbálás pozitív hozadéka – a gyönyörön túl –, hogy megismeri a saját testét, rájön, hogyan tud örömet szerezni saját magának. segít levezetni a feszültséget és a stresszt.

Ezek is érdekelhetnek

Roppanó falatok, kirobbanó ízek: Őszi vitaminsaláták
Az őszi elején még mindig vágyunk a friss, nyári ízekre, ezrét érdemes minden étkezésünket kiegészíteni egy finom idénysalátával. Ezekkel nem csak az ételeinket dobjuk fel, de a szervezetünket is feltöltjük vitaminokkal.
3 zseniális étel sütőtökből, ha diétázol
A sütőtök nem csak finom, hanem alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt ha fogyni szeretnél egy szuper alapanyag.
Természetes módszerek nőknek vérnyomás csökkentésére
A változó kor számos kellemetlen tünettel jár, mint a hangulatingadozás, hőhullám, álmatlanság. De vajon mi köze a vérnyomásunkhoz?
Mire jó az orvosi masszázs? A kéz gyógyító ereje
Az orvosi masszázsként is emlegetett fizioterápiás módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére, önállóan vagy gyógytorna kiegészítéseként, de a megelőzés tekintetében is fontos lehet. Eláruljuk, hogy pontosan milyen problémáknál érdemes szakembert felkeresni.
Jógázz a felhők felett!
A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.
Íme az ősz kedvenc diétás vacsorája: marhahúsos karfiolpite
Számos remek karfiolos recept után most egy újabb szuper ötlet! Így kápráztasd el a családodat ezzel az ínycsiklandó étellel!
Ezért használd a kókuszt, ha diétázol
Az egzotikus gyümölcs, és annak felhasználásával készült készítmények rendszeres fogyasztása nemcsak az érzékszerveinket kényezteti: szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásai az egészségünket is fokozzák.
Mit szimbolizál a jegygyűrű?
A jegygyűrű évszázadok óta fontos szimbóluma a házasságnak és az elkötelezettségnek. Ahogy az idők során a szokások és hagyományok változtak, úgy alakult a jegygyűrű jelentése is, azonban alapvető szimbolikája ma is megmaradt. Ebben a blogban áttekintjük, mit jelképez a jegygyűrű, és hogyan illeszkedik ez a mai kor elvárásaihoz.

Ajánlataink