A dupla magazinban 100 oldalon szabadidős sportolással kapcsolatos interjúkat, érdekességeket olvashat, míg 16 oldalon az amatőrök versenyei, eredményei jelennek meg.

Sport mindenkinek! – Megjelent a Csupasport magazin első száma

Érdekes témák, különleges versenyek, kiváló sportolók

Ha részt vett már valaha amatőr futóversenyen, akkor pontosan tudja, hogy az elmúlt esztendőkben mennyire megnőtt a tömegsport népszerűsége. A kisebb versenyekre néhány óra – vagy néhány perc – alatt betelik a nevezés, a nagyobbakon több ezren, sőt, nem ritkán több mint tízezren indulnak. A közösségi oldalakon a nagy magyar szabadidős sikerekre ezerszám érkeznek a lájkok, hozzászólások. De még rengeteg olyan példát lehetne hozni, amelyek azt bizonyítják, hogy szerencsére egyre szívesebben és lelkesebben sportolnak az amatőrök is.
Ezt az örömteli szabadidős bummot kollégáink is nap mint nap látják, tapasztalják a csupasport.hu oldal készítése közben. Innen jött az ötlet, hogy ha már két évvel ezelőtt elindultak a honlappal, tavaly pedig kirukkoltak egy futókönyvvel, akkor ebben az évben is szintet lépjenek – megszületett a Csupasport magazin. Írnak érdekfeszítő témákról, különleges versenyekről, hasznos sportfelszerelésekről, és céljuk, hogy bemutassák azokat az embereket, azokat a remek sportolókat is, akik nélkül ma nem lenne ennyire népszerű a szabadidős sportolás.

 

Ízelítő a tartalomból

A Csupasport magazin két részből áll: a 100 oldalas kiadvány mellett egy 16 oldalas mellékletet is kapnak olvasóink, amely az amatőr versenyekre, eredményekre fókuszál.

Az első szám tartalmából:

  • Egy bödön zsíron élt a 100 mérföldes és 24 órás futópados futás világrekordere, Csécsei Zoltán
  • Marázs Zsuzsanna legkedvesebb sportos napja
  • Mennyire terjedt el a dopping a szabadidősportban?
  • Aktív kikapcsolódás Karintiában
  • Vas Kata Blanka kerékpáros, akinek már külföldön is ismerik a nevét
  • Rég volt, szép volt: a Bécs–Budapest Szupermaraton
  • Ellenség vagy barát? Minden a szénhidrátokról
  • Ez még csak a dráma volt… Erőss Zsolt súlyos balesete

Már kapható!

A „dupla” magazin megvásárolható az újságosoknál, az ára 590 forint.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Vaníliás keto keksz, készítsd el otthon gyorsan
Az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert a magas zsírbevitellel operáló ketogén diéta. Lássunk most egy remek desszertet, mely ezt az elvet követi és pillanatok alatt el is készül.
Marianna 26 kilót fogyott: „Újra érzem, hogy nő vagyok”
Fontos, hogy a gyerekek, kamaszok milyen környezetben nőnek fel, és milyen nőképet látnak maguk előtt. Marianna (50) ebből a szempontból is gondos anya, aki még a fogyásnál is ügyelt arra, hogy jó példát mutasson.
Hogyan ehetünk birsalmát, ha diétázunk?
Savanykás ízű, nehezen tisztítható gyümölcs – mégis, a birsalma az egyik legegészségesebb őszi csemege. Érdemes esélyt adni az illatozó, aranysárga almának.
A legjobb trükkök, amivel megerősítheted a gyerek immunrendszerét
Nagyon fontos, hogy a hűvösebb hónapokra alaposan és tudatosan állítsuk össze a gyerekeink étrendjét, hogy megerősítsük az immunrendszerüket.
Ez az ősz legjobb zsírfaló itala, éjszaka segíti a fogyást
Maradj formában ősszel is. A legjobb, ha mindig frissen készíted el és minden nap iszol belőle egy keveset. Hidd el a látványos hatás nem marad el.
Hihetetlen, milyen egészséges! Nagyanyáink titkos alapanyaga: Jászvaj
Folyékony arany, amelynek nem csak az íze mennyei, de az egészségünkre is fantasztikus hatással van.
3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.

Ajánlataink