Fitten

A rendszeresen sportolók tudják, hogy az üdülés alatt sem szabad megfeledkezni az edzésről, alakformálásról. Szalka Andrea edző olyan szuper eszközöket mutat be, amelyek könnyedén beférnek a bőröndbe.
A nyári hőség igencsak megnehezíti a futók dolgát, de aki komolyan veszi a futást, az ilyenkor sem áll le az edzésekkel. Ha megfogadod tanácsainkat, könnyebben fogsz megbirkózni a meleggel.
Biztonságos edzés
Függetlenül attól, hogy évek óta sportolsz vagy most kezded a rendszeres mozgást, fontos, hogy elkerüld a sérüléseket! Ha betartasz néhány egyszerű szabályt, nem kell aggódnod kényszerpihenő miatt.
Ha távol állnak tőled az aerobikórák és táncos mozgásformák, ellenben már régóta kacérkodsz mondjuk a boksz gondolatával, ne tartson vissza az, hogy sokan a küzdősportokat „férfiasnak” tartják! Szuper sportágakról van szó, amelyek nem csak az önvédelem miatt hasznosak.
Az, hogy milyen sportot válasszunk, hányszor eddzünk, sokakban felmerülő kérdés. A WHO a különböző életkori csoportoknak nemcsak a napi ajánlott testmozgás mennyiségére, hanem az intenzitásra is ajánlást tesz.
A vádli egy kis odafigyeléssel könnyen formálható! Fontos, hogy a „slágertestrészek”, azaz a comb, a has és a fenék mellett a lábszár edzését se hanyagold el: az alábbi gyakorlatokkal biztosra mehetsz!
A házi a legjobb: Hajdinás-magvas energiaszelet
Ha a bolti változatok megvásárlása helyett inkább szeretnéd otthon elkészíteni az energiaszeletet, akkor érdemes kipróbálnod ezt a receptet!
Hormonzavar is okozhatja a fokozott szőrnövekedést!
A fokozott szőrnövekedés miatti kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak...
Mindennapi ítészek
Nap, mint nap megesik bárkivel, hogy az ítélkezés hibájába esik. Az emberek megítélnek másokat az éppen aktuális ruházatuk, félmondatuk, pillanatnyi viselkedésük alapján.
5 dolog, amit biztosan nem tudtál a PCOS-ről!
A PCOS-sel kapcsolatban Dr. Kelemen Csaba, szülész-nőgyógyász, endokrinológus pár fontos, de ritkán hangoztatott és kevésbé ismert tudnivalóra hívja fel a figyelmet.
Vidd magaddal a nyaralásra: 3+1 tuti sporteszköz
A rendszeresen sportolók tudják, hogy az üdülés alatt sem szabad megfeledkezni az edzésről, alakformálásról. Ehhez ajánlunk szuper eszközöket.
5 fogyókúrás vacsora, amivel nem kell sokat bíbelődni
Ha gyors és egyszerűen elkészíthető ételt szeretnél készíteni este, ami a fogyókúrádba is belefér, akkor próbáld ki az alábbi alakkímélő fogás bármelyikét!
Lapos hasat szeretnél? Fogadd meg ezt a 7 tanácsot!
Néhány apró változtatással elérheted, hogy laposabb, formásabb legyen a hasad, és kevésbé szorítson a ruha derékban!
Hol a határ? 5 jel, hogy talán edzésfüggő lettél
A rendszeres testmozgás nemcsak az életmódváltás, de az egészségünk megőrzésének is az egyik alappillére. Ám itt sem szabad átesni a ló túloldalára!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.