A jó és kielégítő szexuális életért bizony erőfeszítéseket kell tenni: jó, ha időt és energiát szán egy pár az együttlétekre. Ez azonban nem mindig könnyű, hiszen a rohanó hétköznapokon gyakran túl fáradt és elfoglalt mindkét fél egy szenvedélyes szerelmeskedéshez. Néhány jó tanács, hogy újra fellobbanjon a láng és ismét izgalmas legyen a szex.

Észbontó szex

Tágra nyílt szemek

Csókolózás közben mindig lehunyja a szemét? Szex közben ne tegye. Igen, egy-egy izgalmas pillanatban az emberek önkéntelenül is becsukják a szemüket, de ön próbálja meg végig nyitva tartani. Keresse a kedvese pillantását, nézzen a szemébe! Az egymásba fonódott tekintet mélyíti az érzelmi kapcsolatot és felerősíti a szexuális izgalmat. Lássa meg partnere minden rezdülését, a vágyat, az elismerést, és merje magát teljesen kitárni. Ez olyan meghittséget és közelséget ad, ami egyre csak fokozza az élményt. Próbálja ki, hogy az orgazmus pillanatában is nyitva tartja a szemét: olyan élményben lesz része, mint még soha.

Csak lassan

A cél: simogatás-ölelkezés addig, amíg mindketten úgy érzik, nem bírják tovább. Lehet játszani egymás erogén zónáival (mellbimbó, belső comb, nyak, fül stb.), de a nemi szervek érintése, csókolgatása tilos. Talán ez a férfiaknak nehezebb, hiszen mindaz, amit gyorsan is „lezavarhatnának”, lényegesen tovább tart. Emlékeztesse kedvesét, hogy minél hosszabb ideig tart a simogatás, annál több szexuális energia halmozódik fel, ami önnek extra izgalmat okoz. A férfiakat az hozza lázba, hogy kontroll alatt tudják tartani magukat. A feszültség hatalmas, így a robbanáskor óriási tűzijátékra számíthat.

Új helyszínek

Lehet, hogy ez egy unalomig ismert jó tanács, de ha fel akarják dobni a szexuális életüket, időnként szeretkezzenek a hálószobán kívül. Szex a konyhapulton, a nappali kanapéján, a fürdőszoba mosdójába kapaszkodva – lehet, hogy furcsa lesz, de mindenképpen izgalmas. Próbálják meg nyilvános helyen – ezt csak akkor, ha mindketten benne vannak az ilyen játékban –, vagy vendégségben, mások otthonában, elbújva a fürdőszobába vagy a vécébe.

Zene szex közben

A jól megválasztott zene feldobja a szexuális együttlétet. Kutatók szerint ugyanis van összefüggés az erotikus töltetű dalok és a libidó fizikai megnyilvánulásai között: zene hatására például nő a nemi szervek vérellátása és emelkedik a pulzusszám. És hogy milyen zene szóljon szerelmeskedés közben? Rengeteg jó, összebújós, szexelős zene létezik, a Dirty Dancing összes betétdalától Ravel Bolerójáig. Ne feledje letölteni párja telefonjára kedvenc összebújós zenéjüket, így ahányszor csak meghallja, eszébe jut, milyen érzés szeretkezni önnel. Kéz a szájban Az ujjak nyalogatása, szopogatása nagyon izgató tud lenni. Amikor teljesen egymásba vannak gabalyodva, szinte adja magát a helyzet, hogy végigcsókolja kedvese ujjait. Kezdje a tenyerénél, majd egyenként vegye a szájába az ujjait. Végül fogja meg a kezét, és vezesse a nyakán, a mellein és a hasán végighúzva a vaginájához. Közben halkan nyögdécseljen és nézzen a párja szemébe. Ettől minden férfi megvadul.

Síkosító

Ne becsülje alá a síkosító szerepét. Használatával a szex forróbb és hosszabb lehet. A síkosító nem csak arra hivatott, hogy a hüvely szárazságát enyhítse, számos különböző, extra mellékhatásokat ígérő termék is kapható. Vannak olyanok, amelyeknek összetevői melegségérzetet okoznak vagy éppen hűtenek, és persze vannak ehető anyagból készült síkosítók is. Síkosítónak minősülnek azok a zselék, krémek is, amiket kimondottan a csikló és a szeméremajkak területére kell kenni, és elsődleges feladatuk, hogy vérbőséget okozzanak.

69

Nos, igen, arról a bizonyos pozícióról van szó, amelyben egyszerre csinálja és élvezi az orális szexet. Vannak, akik szerint ez a legtökéletesebb szexpozitúra, mások szerint viszont frusztráló tud lenni. Előfordulhat, hogy közel a csúcshoz nem tudnak egymásra figyelni – de az, hogy túl sok vele a munka, ne tartsa vissza! Meglátja, adni és kapni egyszerre: hihetetlen élmény.

Ezek is érdekelhetnek

Roppanó falatok, kirobbanó ízek: Őszi vitaminsaláták
Az őszi elején még mindig vágyunk a friss, nyári ízekre, ezrét érdemes minden étkezésünket kiegészíteni egy finom idénysalátával. Ezekkel nem csak az ételeinket dobjuk fel, de a szervezetünket is feltöltjük vitaminokkal.
3 zseniális étel sütőtökből, ha diétázol
A sütőtök nem csak finom, hanem alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt ha fogyni szeretnél egy szuper alapanyag.
Természetes módszerek nőknek vérnyomás csökkentésére
A változó kor számos kellemetlen tünettel jár, mint a hangulatingadozás, hőhullám, álmatlanság. De vajon mi köze a vérnyomásunkhoz?
Mire jó az orvosi masszázs? A kéz gyógyító ereje
Az orvosi masszázsként is emlegetett fizioterápiás módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére, önállóan vagy gyógytorna kiegészítéseként, de a megelőzés tekintetében is fontos lehet. Eláruljuk, hogy pontosan milyen problémáknál érdemes szakembert felkeresni.
Jógázz a felhők felett!
A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.
Íme az ősz kedvenc diétás vacsorája: marhahúsos karfiolpite
Számos remek karfiolos recept után most egy újabb szuper ötlet! Így kápráztasd el a családodat ezzel az ínycsiklandó étellel!
Ezért használd a kókuszt, ha diétázol
Az egzotikus gyümölcs, és annak felhasználásával készült készítmények rendszeres fogyasztása nemcsak az érzékszerveinket kényezteti: szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásai az egészségünket is fokozzák.
Mit szimbolizál a jegygyűrű?
A jegygyűrű évszázadok óta fontos szimbóluma a házasságnak és az elkötelezettségnek. Ahogy az idők során a szokások és hagyományok változtak, úgy alakult a jegygyűrű jelentése is, azonban alapvető szimbolikája ma is megmaradt. Ebben a blogban áttekintjük, mit jelképez a jegygyűrű, és hogyan illeszkedik ez a mai kor elvárásaihoz.

Ajánlataink