A jó és kielégítő szexuális életért bizony erőfeszítéseket kell tenni: jó, ha időt és energiát szán egy pár az együttlétekre. Ez azonban nem mindig könnyű, hiszen a rohanó hétköznapokon gyakran túl fáradt és elfoglalt mindkét fél egy szenvedélyes szerelmeskedéshez. Néhány jó tanács, hogy újra fellobbanjon a láng és ismét izgalmas legyen a szex.

Észbontó szex

Tágra nyílt szemek

Csókolózás közben mindig lehunyja a szemét? Szex közben ne tegye. Igen, egy-egy izgalmas pillanatban az emberek önkéntelenül is becsukják a szemüket, de ön próbálja meg végig nyitva tartani. Keresse a kedvese pillantását, nézzen a szemébe! Az egymásba fonódott tekintet mélyíti az érzelmi kapcsolatot és felerősíti a szexuális izgalmat. Lássa meg partnere minden rezdülését, a vágyat, az elismerést, és merje magát teljesen kitárni. Ez olyan meghittséget és közelséget ad, ami egyre csak fokozza az élményt. Próbálja ki, hogy az orgazmus pillanatában is nyitva tartja a szemét: olyan élményben lesz része, mint még soha.

Csak lassan

A cél: simogatás-ölelkezés addig, amíg mindketten úgy érzik, nem bírják tovább. Lehet játszani egymás erogén zónáival (mellbimbó, belső comb, nyak, fül stb.), de a nemi szervek érintése, csókolgatása tilos. Talán ez a férfiaknak nehezebb, hiszen mindaz, amit gyorsan is „lezavarhatnának”, lényegesen tovább tart. Emlékeztesse kedvesét, hogy minél hosszabb ideig tart a simogatás, annál több szexuális energia halmozódik fel, ami önnek extra izgalmat okoz. A férfiakat az hozza lázba, hogy kontroll alatt tudják tartani magukat. A feszültség hatalmas, így a robbanáskor óriási tűzijátékra számíthat.

Új helyszínek

Lehet, hogy ez egy unalomig ismert jó tanács, de ha fel akarják dobni a szexuális életüket, időnként szeretkezzenek a hálószobán kívül. Szex a konyhapulton, a nappali kanapéján, a fürdőszoba mosdójába kapaszkodva – lehet, hogy furcsa lesz, de mindenképpen izgalmas. Próbálják meg nyilvános helyen – ezt csak akkor, ha mindketten benne vannak az ilyen játékban –, vagy vendégségben, mások otthonában, elbújva a fürdőszobába vagy a vécébe.

Zene szex közben

A jól megválasztott zene feldobja a szexuális együttlétet. Kutatók szerint ugyanis van összefüggés az erotikus töltetű dalok és a libidó fizikai megnyilvánulásai között: zene hatására például nő a nemi szervek vérellátása és emelkedik a pulzusszám. És hogy milyen zene szóljon szerelmeskedés közben? Rengeteg jó, összebújós, szexelős zene létezik, a Dirty Dancing összes betétdalától Ravel Bolerójáig. Ne feledje letölteni párja telefonjára kedvenc összebújós zenéjüket, így ahányszor csak meghallja, eszébe jut, milyen érzés szeretkezni önnel. Kéz a szájban Az ujjak nyalogatása, szopogatása nagyon izgató tud lenni. Amikor teljesen egymásba vannak gabalyodva, szinte adja magát a helyzet, hogy végigcsókolja kedvese ujjait. Kezdje a tenyerénél, majd egyenként vegye a szájába az ujjait. Végül fogja meg a kezét, és vezesse a nyakán, a mellein és a hasán végighúzva a vaginájához. Közben halkan nyögdécseljen és nézzen a párja szemébe. Ettől minden férfi megvadul.

Síkosító

Ne becsülje alá a síkosító szerepét. Használatával a szex forróbb és hosszabb lehet. A síkosító nem csak arra hivatott, hogy a hüvely szárazságát enyhítse, számos különböző, extra mellékhatásokat ígérő termék is kapható. Vannak olyanok, amelyeknek összetevői melegségérzetet okoznak vagy éppen hűtenek, és persze vannak ehető anyagból készült síkosítók is. Síkosítónak minősülnek azok a zselék, krémek is, amiket kimondottan a csikló és a szeméremajkak területére kell kenni, és elsődleges feladatuk, hogy vérbőséget okozzanak.

69

Nos, igen, arról a bizonyos pozícióról van szó, amelyben egyszerre csinálja és élvezi az orális szexet. Vannak, akik szerint ez a legtökéletesebb szexpozitúra, mások szerint viszont frusztráló tud lenni. Előfordulhat, hogy közel a csúcshoz nem tudnak egymásra figyelni – de az, hogy túl sok vele a munka, ne tartsa vissza! Meglátja, adni és kapni egyszerre: hihetetlen élmény.

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink