Reggelente az óra harsogó hangjára ébredni nem túl kellemes. De mielőtt visszaaludna „még öt percre”, gondolja végig, hogy mivel tudna egész napra jókedvet szerezni magának és partnerének? Egy gyors reggeli összebújással! A reggeli szex nemcsak kitűnő napindító, hanem egészséges is: a szextől megnövekedett immunglobulinszint segít elpusztítani a baktériumokat és vírusokat. Az orgazmus hatására olyan hormonok szabadulnak fel, amelyek szépítik a bőrt és a hajat, sőt a fejfájás is csillapodik, a stressz pedig enyhül.

Kímélő napindító – Szex reggel

Frissüljön fel!

A nyugodt reggelek érdekében cserélje le erős hangú ébresztőóráját és válasszon olyat, amely lágy dallamokkal ébreszt. A reggeli szexet ellenzők egyik leggyakoribb kifogása a rossz lehelet. Ha sikerült magához térnie, osonjon ki a fürdőszobába, és alaposan mosson fogat. nem csak a lehelete lesz kifogástalan, de a mentolos fogkrém és szájvíz az orális szexnél is tud meglepetést okozni.

Ébressze fel az alvó oroszlánt!

Ha visszatért a fürdőszobából, de partnere még az igazak álmát alussza, próbálja finoman felébreszteni őt: tegye a kezét párja combjára, a csípő közelébe, miközben ujjai kedvese pénisze felé néznek. Hüvelykujjával masszírozza ezt a területet lassú, körkörös mozdulatokkal. Az ősi tanítás szerint így vér áramlik az alsó régiókba, ami igazán jó kezdés a reggeli szerelmeskedéshez.

Használja ki, amit a természet nyújt!

A férfiak reggel csúcsformában vannak és ösztönösen kívánják a szexet. Alvás közben ugyanis szervezetükben emelkedik a tesztoszteronszint, amely aztán az ébredés utáni három órában a legmagasabb. Pazarlás lenne ennyi energiát veszni hagyni. Ráadásul az ön reggeli illata még inkább feltüzelheti kedvesét, hiszen ilyenkor még nincs elnyomva különféle vegyi anyagokkal a természetes testszag, ami kimondottan izgató a férfiak számára. Az pedig ismert, hogy a férfiak illata – az a bizonyos pézsmaszag – bizonyítottan növeli a nők libidóját. Arról nem beszélve, hogy a bőr is sokkal érzékenyebben reagál az érintésre az ébredés utáni pillanatokban.

Fürdőszobai kaland

A reggeli szexcsata színhelye nem csak az ágy lehet. A zuhanyozó alatt szerelmeskedni nagyon romantikus, de a legtöbb fürdőszobában túl kicsi a hely ahhoz, hogy zavartalanul élvezhessék egymást. Ha tágas a zuhanykabin, érdemes belevágni a nagy kalandba. A meleg víz hatására ugyanis az erek kitágulnak, és a bőr még érzékenyebbé válik. Ha pedig friss illatú, élénkítő tusfürdőt és szappant, olajat is bevetnek, még felejthetetlenebb lesz az élmény. De akkor is meglepheti kedvesét, amikor éppen kilépett a zuhany alól – a padló vagy a mosógép mindig „kéznél van”.

Testedzés helyett

A szex átmozgatja az egész testet, izzaszt és megnöveli a pulzust. A reggeli szex akár egy kardioedzésnek is beillik, nem beszélve arról, hogy javítja a közérzetet, fitté és energikusabbá tesz – kávé és más egyéb serkentők nélkül is. A lendületes napindítónak köszönhetően a munkában is sikeresebb és hatékonyabb lehet.

Önbizalom- és kapcsolaterősítő

Ha úgy érzi, kívánatos és képes az örömszerzésre, magabiztosabbá válik, és ez az élet más területein is megmutatkozik. Az oxitocin és a reggeli együttlét kombinációja pedig azt eredményezi, hogy látványosan erősödik a párja és ön között az összetartozás érzése. A reggeli szex emléke egész nap kísérni fogja, biztosítva, hogy ne azon aggódjon, a gyerek otthon felejtette az uzsonnáját

Ezek is érdekelhetnek

Nem mindegy, miből főzöl: lisztválasztó kisokos
A liszt egy fontos alapanyag, amelyet sokféle étel elkészítéséhez használunk. Egyes fajták azonban egészségesebbek, mint mások. Honnan tudjuk, hogy melyiket válasszuk? Mutatjuk!
Roppanó falatok, kirobbanó ízek: Őszi vitaminsaláták
Az őszi elején még mindig vágyunk a friss, nyári ízekre, ezrét érdemes minden étkezésünket kiegészíteni egy finom idénysalátával. Ezekkel nem csak az ételeinket dobjuk fel, de a szervezetünket is feltöltjük vitaminokkal.
3 zseniális étel sütőtökből, ha diétázol
A sütőtök nem csak finom, hanem alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt ha fogyni szeretnél egy szuper alapanyag.
Természetes módszerek nőknek vérnyomás csökkentésére
A változó kor számos kellemetlen tünettel jár, mint a hangulatingadozás, hőhullám, álmatlanság. De vajon mi köze a vérnyomásunkhoz?
Mire jó az orvosi masszázs? A kéz gyógyító ereje
Az orvosi masszázsként is emlegetett fizioterápiás módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére, önállóan vagy gyógytorna kiegészítéseként, de a megelőzés tekintetében is fontos lehet. Eláruljuk, hogy pontosan milyen problémáknál érdemes szakembert felkeresni.
Jógázz a felhők felett!
A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.
Íme az ősz kedvenc diétás vacsorája: marhahúsos karfiolpite
Számos remek karfiolos recept után most egy újabb szuper ötlet! Így kápráztasd el a családodat ezzel az ínycsiklandó étellel!
Ezért használd a kókuszt, ha diétázol
Az egzotikus gyümölcs, és annak felhasználásával készült készítmények rendszeres fogyasztása nemcsak az érzékszerveinket kényezteti: szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásai az egészségünket is fokozzák.

Ajánlataink