A közhiedelemmel ellentétben nem kell ismerni a Káma Szútra valamennyi pozícióját ahhoz, hogy fantasztikus élmény legyen a szex – sőt még felnőttfilmeket sem szükséges nézni. Sokkal egyszerűbben és finomabb módszerekkel teheti felejthetetlenné az együttléteket.

(Még) jobb szex

Tegye félre az előítéleteket!

Az ágyban dobja félre az előítéleteket és hallgasson a vágyaira! Nem szabad szemérmesnek lenni, érdemes időnként átlépni a határokat. A szégyenérzet és a tabuk bizony nagyon leszűkítik a szexuális mozgásteret. A fantázia birodalmában rengeteg megvalósítandó álom van. Amint megpróbálja ezeket megélni, készen áll arra, hogy a szexualitás egy új dimenziójába lépjen.

TIPP: Mindegy, hogy lassan, puhatolózva próbálkozik a kedvesénél, vagy egyszerűen „lerohamozza”. A lényeg, hogy lazán tegye, és próbáljon ki mindent, amit szexinek érez.

Tudjon megújulni!

Ahhoz, hogy a szex igazán jó legyen, szükség van megújulásra. Sokan úgy gondolják, minek változtatni azon, ami működik, de a szexben muszáj kísérletezni. Kockázat ugyanis nincs, hiszen nem létezik olyan szabály, hogy hogyan, hányféleképpen lehet szerelmeskedni. Használja a fantáziáját, és a kedvesével próbálják ki az összes ötletüket. Néha elég csak megváltoztatni a helyszínt, ami aztán alapvetően más pozíciót eredményez, és máris garantált az új élmény.

TIPP: Mindig csak olyan dolgot próbáljanak ki a párjával, amire mindketten vágynak!

Gondoljon a szexre!

Mármint hagyja, hogy a szex, az együttlétek napközben is eszébe jussanak. Ha lát egy szép férfitestet, nyugodtan álmodozhat arról, milyen lehet az ágyban, nem kell az erotikus gondolatokat azonnal elutasítania. Kutatások szerint a férfiak szeretik, ha a kedvesük napközben is gondol a szexre, és ezt a tudtukra is adja.

TIPP: Írjon a párjának szexi SMS-eket vagy maileket, amelyekben elmondja, mire gondol éppen, és tegyen utalásokat arra, hogy mit fog tenni, ha találkoznak. Ezt az ígéretet biztosan számon fogja kérni a kedvese.

Figyeljen a párjára!

Az ágyban persze önzőnek kell lenni – legalább egy kicsit –, de természetesen nagyon fontos a partner igényeire is figyelni. Gyakori, hogy kompromisszumot kell kötni, és amíg ez nem okoz problémát, érdemes engedményt tenni. Ön este szeret összebújni, de a kedvese inkább reggel aktív? Biztosan vannak olyan reggelek, amikor ön is szívesen hódolna a szerelem oltárán, és a partnere is elfelejti a fáradtságot és az egész napos stresszt, ha este odabújik hozzá.

TIPP: Az igazán jó szexuális kapcsolatban mindkét fél figyelme elsősorban a másikra irányul, és mindenki azt próbálja megérezni, mi a legjobb a másiknak.

Fedezze fel a saját testét!

A nők nagy része nem tudja, pontosan hogyan épül fel a nemi szerve, és soha nem nézte meg magát tükörben „ott lent”. Ez nemcsak azért elkeserítő, mert így sokkal nehezebben ismeri fel a különböző betegségek látható tüneteit, de a szexuális életben is gátolja őt a tudatlanság. Hogyan is élvezheti az a szexet, aki nem ismeri a saját testét és nem tudja, mire képes szexuális inger hatására? A nők hajlamosak elfelejteni, hogy a maszturbáció élvezetes és szórakoztató akkor is, ha párkapcsolatban élnek.

TIPP: Tévedés azt hinni, hogy aki maszturbál, azt kevésbé érdekli a szex a partnerével, sőt éppen az ellenkezője igaz. Ha úgy érzi, a partnerét is bevonhatja időnként a játékba.

Ezek is érdekelhetnek

Nem mindegy, miből főzöl: lisztválasztó kisokos
A liszt egy fontos alapanyag, amelyet sokféle étel elkészítéséhez használunk. Egyes fajták azonban egészségesebbek, mint mások. Honnan tudjuk, hogy melyiket válasszuk? Mutatjuk!
Roppanó falatok, kirobbanó ízek: Őszi vitaminsaláták
Az őszi elején még mindig vágyunk a friss, nyári ízekre, ezrét érdemes minden étkezésünket kiegészíteni egy finom idénysalátával. Ezekkel nem csak az ételeinket dobjuk fel, de a szervezetünket is feltöltjük vitaminokkal.
3 zseniális étel sütőtökből, ha diétázol
A sütőtök nem csak finom, hanem alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt ha fogyni szeretnél egy szuper alapanyag.
Természetes módszerek nőknek vérnyomás csökkentésére
A változó kor számos kellemetlen tünettel jár, mint a hangulatingadozás, hőhullám, álmatlanság. De vajon mi köze a vérnyomásunkhoz?
Mire jó az orvosi masszázs? A kéz gyógyító ereje
Az orvosi masszázsként is emlegetett fizioterápiás módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére, önállóan vagy gyógytorna kiegészítéseként, de a megelőzés tekintetében is fontos lehet. Eláruljuk, hogy pontosan milyen problémáknál érdemes szakembert felkeresni.
Jógázz a felhők felett!
A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.
Íme az ősz kedvenc diétás vacsorája: marhahúsos karfiolpite
Számos remek karfiolos recept után most egy újabb szuper ötlet! Így kápráztasd el a családodat ezzel az ínycsiklandó étellel!
Ezért használd a kókuszt, ha diétázol
Az egzotikus gyümölcs, és annak felhasználásával készült készítmények rendszeres fogyasztása nemcsak az érzékszerveinket kényezteti: szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásai az egészségünket is fokozzák.

Ajánlataink