Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.

Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka

Palvin Barbara egészen fiatalon, 13 évesen kezdte a karrierjét, október 8-án pedig már a 31. születésnapját ünnepli. Karrierje a kezdetek óta töretlenül ível felfelé, több mint 20 milliós követőtáborával messze kiemelkedik a hazai celebek közül, de ennyi emberrel már Victoria Beckham mellé is felzárkózhat lassan, ami nem kis teljesítmény.

A legnagyobb kifutókat is meghódította

Barbit egykor Budapest utcáin sétálva fedezte fel egy modellügynökség munkatársa, és nem is kellett sokat várnia az első nagy lehetőségekre. 2006-ban már a japán Spur Magazine egyik fotósorozatában debütált, innentől kezdve pedig nem volt megállás. A nemzetközi hírnevet a 2010-es év hozta meg számára, amikor részt vett a Milan Fashion Weeken és olyan nagynevű divatházak kifutóin sétált, mint a Prada és Louis Vuitton. Ezt követően a legnagyobb magazinok és divatcégek kezdtek érdeklődni iránta: a Vogue, Elle, és Harper’s Bazaar oldalain is megjelent, valamint olyan cégek kampányarcaként tűnt fel, mint az Armani, a H&M, vagy a Calvin Klein, valamint első magyarként a L’Oréal Paris arca lett.

Sosem volt sovány

2012-ben a Victoria’s Secret kifutóján is megjelent, ezzel végérvényesen betörve a divatvilág elitjébe. Az ikonikus fehérnemű márkával való együttműködése tovább erősítette nemzetközi ismertségét, 2019-ben hivatalosan is a Victoria’s Secret angyala lett, ami a modellipar egyik legnagyobb elismerésének számít. Palvin Barbi sohasem volt kórosan sovány, mégis a leghíresebb modellek között tartják nyilván. Az egyszerű magyar lány meghódította a kifutók világát, legutoljára a párizsi divathéten mutatta meg magát több kollekcióban is – például Victoria Beckham zöld estélyiében is megjelent. Az énekesnőből divattervezővé vált stílusikont elvarázsolta Barbi, az eseményről még egy videót is posztolt:

Figyel a teste jelzéseire

A világhírű modell korábbi nyilatkozataiból kiderül, hogy Barbi pontosan tudja: az egyetlen módja, hogy megőrizze az egészségét, ha hallgat a testére, hiszen az a munkaeszköze. Azért, hogy minden alkalommal tökéletes formában, mégis fitten és kiegyensúlyozottan léphessen a kifutóra, neki is szigorú étrendre és rendszeres – napi – edzésre van szüksége. Talán pont ez utóbbi az oka, hogy a modell elismeri: bizony nem fél néha finom falatokkal kényeztetni magát. A mindmegette.hu utánajárt, hogy csinálja.

Palvin Barbi diétája

Általánosságban elmondható, hogy a 80/20-as diétát követi, ami azt jelenti, hogy az idő 80 százalékában egészségesen táplálkozik, a fennmaradó 20 százalékában pedig belefér némi bűnözés.A kilengéseket általában a barátokkal való bulizások jelentik, amikor elkortyol néhány italt, de szeret a férjével, Dylan Sprouse-szal is finomakat enni. Ha otthon főznek – mert mindeketten imádnak a konyhában tevékenykedni –, egészséges, fehérjében gazdag ételeket készítenek. Palvin Barbi egy dologról nem mond le, az pedig a tej.

tejcukor, laktóz, növényi ital

Dédnagymamám azt mondta, hogy minden nap igyak egy pohár tejet, ettől lesz szép a bőröm. Ezt csinálom kislánykorom óta

– nyilatkozta a Harper’s-nek.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.
Fitness lady lett a nagymama, Gabi 50 évesen kezdett versenyezni
Sokan alig akarják elhinni, hogy Koltai Gabriella túl van a hatodik X-en. Az pedig még meglepőbb, hogy csak 40 éves kora után kezdett el edzőterembe.
Ez a legjobb őszi vacsora, ha le akarsz dobni pár kilót
A francia hagymalevesek ízvilágát varázsolhatod az asztalra ezzel a recepttel. Olcsó, egyszerű és nagyon finom! A fűszeres, krémes mártásban sült cukkinispagetti méltán lehet az ősz egyik legkedveltebb vacsorája nálad is!
Így kerüld el az őszi depressziót, ez a legjobb trükk
Ahogy a nyári napok véget érnek és beköszönt az ősz, szinte törvényszerű, hogy sokkal rosszabb lesz a kedvünk. De miért? És mit tegyünk ellene?
Íme a nagy bőrtípus teszt! Mutatjuk, hogy kell ápolni az arcod
A legtöbben nem vagyunk pontosan tisztában azzal, hogy milyen is a bőrtípusunk, így gyakran nem is olyan termékeket használunk, amelyek nekünk valók. Épp ezért érdemes ennek utánajárni!
Mennyei cukormentes csokitorta őszre
Azt hitted, hogy ha fogyókúrázol, a csokoládé szigorúan tilos? Pedig nem, ha étcsokiról van szó! Építsd bele a diétádba, mutatjuk, miért!
Tésztát és pizzát esznek egész nap, mégsem híznak: íme az olasz titok
Az olaszok híresek arról, hogy imádják a konyhájukat, és aki járt már Itáliában, pontosan tudja, hogy miért: finom ízek, minőségi alapanyagok, és az ember csak utólag gondolkodik el azon, vajon ennyi tészta után hogyhogy nincsenek tele az olasz utcák túlsúlyos emberekkel.

Ajánlataink