Oldal kiválasztása
Olimpikonokat, versenysportolókat utasított maga mögé Gelencsér Tímea az Exatlonban. Az egykori szépségkirálynő a döntőig menetelt, most elmondja, hogy mennyi előítélettel kellett szembenéznie.

Megharcolt az előítéletekkel Gelencsér Tímea

„Nagyon sokszor találkozom az előítélettel, hogy egy szép lány nem lehet erős, meg biztos csak üresfejű modell vagyok, aki egy napot nem bírna ki keményebb körülmények között”- mondta Gelencsér Tímea a Diéta és Fitnesz legfrissebb számában. Tímea, aki harmadik helyen végzett az Exatlonban hozzátette, hogy az így vélekedőknek szeretett volna bizonyítani. „zt hiszem, sikerült is, hiszen a verseny végéig benn maradtam, összesített harmadikként végeztem a játékban…Szerettem volna, ha legalább pár hét esélyt kapok, hogy bebizonyítsam a nézőknek, nem érdemes elsőre, csupán a külső alapján ítélni – aztán pár hét helyett kaptam három és fél hónapot. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig ott lehetek Dominikán. Amely egyébként csodás ország. ”

A Diéta és Fitnesz szeptemberi lapszámából az is kiderül, hogy hogyan készült Tímea a versenyre, valamint az is, hogy mit jelent számára a futás, és milyen edzéstervet követ! Magazinunkat már megtalálhatja az újságosoknál!
Diéta és Fitnesz 2019. szeptember

Divatkatasztrófa az MTV VMA 2019-es gáláján

Inspirálódjon! A nyár legszebb esküvői ruhái, amiket sztárok viseltek

Hozzászólások

Anyukák a dietetikusnál
A táplálással kapcsolatos problémák, aggodalmak különösen megviselik az anyukákat. Kezdetben a szoptatás okozhat lelki vívódást, majd a hozzátáplálás bevezetése és kivitelezése. Mire ezen túlesünk, máris ott vagyunk a dackorszaknál, amikor „csak azért sem” alapon próbálgatja a határokat és az erejét a csemete, aki ráadásul válogatós is.
6 szokás, ami segít az életmódváltásban
Minden az alapoknál kezdődik, így az életmódváltás is. Nem azt javasoljuk, hogy hatalmas tempóban vágj bele egy új életbe. Napi 6 szokást vezess be az életedbe, amelyek tökéletes alapokat biztosítanak. 
A dietetikus válaszol: minden, amit a purin diétáról tudni kell!
Kiknek javasolt a purin diéta? Mit kockáztatunk vele, ha olyan ételeket eszünk, amelyek kifejezetten tiltottak? A dietetikus válaszol!
A legjobb téli reggelik - receptek
Hétvégén, ha több időnk van, szívesen ülünk közösen az asztalhoz párunkkal, családunkkal, hogy elköltsünk egy kiadós, kellemes reggelit. Mivel hideg időben jobban igényli a szervezet a tápláló ételeket, az intenzívebb ízeket, esetleg a meleg ételeket, érdemes lenne a hétköznapokban is egy kicsit korábban kelni és időt hagyni egy vitaminban és tápanyagban gazdag, egészséges, ízletes téli reggelire.
240 kilóról fogyott le látványosan a sorozatszínész
240 kiló volt Ethan Suplee, amikor eldöntötte, hogy változtat az életén. Alig lehet felismerni!
Hozd formába magad! Kar-, és vállformáló gyakorlatsor - lépésről lépésre
Hozd magad formába! Formáld, erősítsd a karod és a vállad a következő gyakorlatsorral, amit edzőnk állított össze!
Hangulatjavító tippek téli reggelekre
Mindenki átélte már a vigasztalanul sötét, téli reggelek hangulatát. De nem igaz, hogy minden életkedvünket vesztve, nyomott hangulatban kell indítanunk ezeket a napokat.
Miért fáj a derekunk, ha köhögünk?
A köhögés néhány embernél felerősíti az egyébként is jelen lévő derékfájdalmat, másoknál csupán köhögéskor jelentkezik a kínzó érzés. De van e összefüggés a köhögés és a derékfájdalom között? A szakorvos válaszol! 
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.