Oldal kiválasztása
Ismét eltelt egy hónap, és eltelt a nyár is. De nincs ok a búslakodásra, hiszen megjelent a Diéta és Fitnesz legfrissebb, szeptemberi lapszáma! Ízelítő a tartalonból!

Sportos ősz! – Megjelent a Diéta és Fitnesz szeptemberi lapszáma!

Diéta és Fitnesz 2019. szeptember
Címlapon – „MAXIMALISTA VAGYOK A SPORTBAN IS” – Beszélgetés Gelencsér Tímeával

Mozgás! – GYAKORLATOK KETTLEBELLEL – Otthon is hatékonyan

Szépség – MIT REJT A SPORTTÁSKA? – Mindennapi „túlélőkészlet”

Start – NEM MINDEN KEZDET NEHÉZ – Hogyan kezdjen el sportolni?

Haladó – DINAMIKAFEJLESZTÉS FUTÓKNAK – A jobb eredményekért

Terem – EDZÉS SÚLYMELLÉNNYEL – Igazán nehéz feladat

Mit üzen? – KÍNZÓ FÁRADTSÁG – Figyeljen a teste jelzéseire!

A Diéta és Fitnesz szeptemberi lapszámát már megvásárolhatja az újságosoknál! Táplálkozás, életmód, étrend, sport, recept, mozgás, egészség, szépség, lélek

Érdemes minket olvasni online is, hiszen a megjelenés után, exkluzív beleolvashat magazinunkba a www.dietaesfitnesz.hu oldalon!

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.