Akár működő étteremről, induló cukrászdáról, fagyizóról van szó, itt a szükséges eszközöket megtalálhatjuk.

Íme néhány inspiráció tavaszi és nyári süteményekhez

Kedves Vásárlóink!

Képek forrása: Écsy Kft.

 

Cégünk, az Écsy Kft. rendkívül jól ellátott Nyugat- Európából érkező cukrász, gasztronómiai és sütőipari eszközökkel, felszerelésekkel, kisgépekkel.

ÉCSY KFT, 1095 Budapest, Soroksári út 48, Hungária Malomudvar, 7-es épület

Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8.30-16.30, pénteken: 8.30-16.00.

Nagy örömmel tudatjuk Önökkel, hogy cégünknél folyamatos az áruellátottság, akár működő étteremről, induló cukrászdáról, fagyizóról van szó, nálunk a szükséges eszközöket megtalálják hozzájuk. Íme néhány inspiráció jelenlegi tavasz- nyári kollekciónkból:

  • fagylaltszezon lévén szívből javasoljuk Stöckel gyártmányú fagylaltkanalainkat, kanálmosóinkat, papír sétálókelyheinket, fagylalt szállító thermo dobozunkat, s jégkrémformáink közül a legnépszerűbb S-GEL 11 Shock típusút, fagylalt takaró sablonjaik is széles választékban állnak rendelkezésre.
  • Folyamatosan érkeznek professzionális minőségű arany/fekete torta és desszertalátéteink, aranykarton tálcáink, szerencsére nagy népszerűségnek is örvendenek.
  • Silikomart desszertformák közül a következőeket ajánljuk: S-SF256 Goutte forma, S-SF362 Truffle, S-SF281 Fragola 30, tányérdesszertekhez pedig még mindig népszerű Miel sorozatot (pl S-SF347).

Képek forrása: Écsy Kft.

  • Silikomart tortaformák közül a következő kódszámokra hívjuk fel figyelmüket: S-SFT408 Honoré, S-SFT388 Kit Tarte Ring Square 20 cm-es, S-SFT432 Interccio 1000 és S-BUC220 Paradise.

Képek forrása: Écsy Kft.

  • Pavoni desszertformák közül a népszerű rózsa mellé megérkezett a tulipán (UPV-PX4365) és új tányérdesszert dekoráció készítő elemek is jöttek.

A képen az UPV-GG048 látható

  • Fractal 30 grammos gél állagú festékek közül megjöttek a vibráló nyári színek!

Képek forrása: Écsy Kft.

A bolt megközelíthető autóval, valamint BKV-val is könnyedén. Parkolni az udvarban tudnak, matricát a kihajtáshoz biztosítunk. Szeretettel várjuk Önöket üzletünkben, valamint kérem tekintsék meg honlapunkat a www.ecsy.hu címen! kép: Többféle Silikomart

Écsy Kft. 1095. Budapest, Soroksári út 48, Hungária Malomudvar 7-es épület. Parkolójegyét kérem ne felejtse el érvényesíteni munkatársunknál!
Telefonszám: +36 (06)1 425 23 68; +36 (06)1 278 23 73; +36 (06)1 615 55 48; +36 (06)20 572 26 27

Hozzászólások

Isteni diétás vacsora néhány szem paradicsomból
Találtál a hűtőben pár szem paradicsomot, és néhány tojást? Ne is keresgélj tovább, mert máris kész a diéttás vacsorád! Mutatjuk a receptet.
Gyorsabb anyagcsere – gyorsabb fogyás
Mindannyian szeretnénk kicsit gyorsítani az anyagcserénken, ám többnyire úgy gondoljuk, a megváltoztathatatlant minek bolygatni. Bár a genetikán és az életkoron valóban nagyon sok múlik, apró trükkökkel felgyorsíthatjuk a folyamatot.
Kúszás, mászás, csimpaszkodás – Ezekkel a játékokkal lesz aktív a szünidő!
Amikor vége az ovinak és az iskolának, gyermekeink számára rengeteg idő szabadul fel. Ráadásul, a nyári időszakban még több energiájuk van és a pedagógusok helyett gyakran napközben is a szülők feladata, hogy elfáradjanak.
Bemutatkozik a kultikus női sneaker
A sneaker cipő világhírűvé vált. Ma már kétségtelen, hogy az egyik legkedveltebb lábbelinek számít mind a hölgyek mind az urak részéről. De nem csak a női- és a férfilélek van oda teljesen ezekért a cipőkért, hanem univerzálisan mindenki.
6 hatásos arcpakolás nyári gyümölcsből
Egy fárasztó nap után az arcunk is felfrissülhet, regenerálódhat a nyári gyümölcsök nyújtotta kényeztetéstől.
Ha már megtörtént a baj – diéta ételmérgezés után
A bajt jobb elkerülni, de ha már bekövetkezett, okos diétával, megfelelő élelmiszerek fogyasztásával megkönnyíthetjük a gyógyulás folyamatát.
Futás melegben: erre kell figyelni!
A futásra könnyű nemet mondani. Nem szeretünk futni, ha esik az eső vagy a hó, ha fúj szél, ha túl hideg van, és persze akkor sem, ha túl meleg.
Nyáresti sütögetés hízás nélkül
A grillezésre könnyen rá lehet kapni, mert igazán kellemes program nyárestéken. Csakhogy a kései evéssel csínján kell bánni, mert a kolbászhegyek vagy a szalonna néhány pohárka borral leöblítve könnyen megbosszulja magát, főként deréktájon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.