Szeretetben, biztonságban – november 19-én megnyílt az Advent Bazilika Budapest szívében, a Szent István téren. 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, kézműves és gasztronómia kiállítók várják az ünnepelni vágyó látogatókat. A rendezvény idén újra versenybe száll az Európa legjobb karácsonyi vására online szavazáson. A szervezők mindenkit voksolásra buzdítanak, hogy 2019 után másodszor is magyaroké legyen a kitüntető cím.

Szavazzunk, hogy idén is az Advent Bazilika legyen Európa legjobb karácsonyi vására!

Az Advent Bazilika a 2019-es első helyezés után idén duplázhat az Európa legjobb karácsonyi vására versenyen. November 29. és december 10. között zajlik az ünnepi rendezvények nemzetközi megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el a kitüntető címet. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy akár minden nap adja le voksát az Advent Bazilikára: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets hogy újra Magyarországé legyen az elismerés.

Az Advent Bazilika idén teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat. A vásár központi részébe védettségi igazolvány ellenőrzése után lehet belépni, itt kapott helyet a gyönyörűen feldíszített, monumentális karácsonyfa, a rendezvény különleges szelfipontja és itt várja a gyerekeket az ingyenesen igénybe vehető korcsolyapálya is. A vásáron közel 100 hazai kiállító – kézműves és gasztronómiai árus – kínálja portékáját. Különleges színfoltja a rendezvénynek a kiállítók házainak külső oldalán elhelyezett, a Fortepannal közösen megvalósított „Advent Anno” című fotókiállítás amelyet, korlátozás nélkül, mindenki megtekinthet.

Szavazzunk, hogy idén is az Advent Bazilika legyen Európa legjobb karácsonyi vására!

Hozzászólások

Miért aludj többet?
Egy egészséges felnőttnek napi 7-9 óra alvásra van szüksége, ezzel szemben átlagosan 6 óra 40 percet alszunk a hétköznapokon, míg hétvégén átlagosan 7 órát. Ez meglehetősen kevés. A gyerekeknek – életkoruktól függően – ennél is több alvásidőre van szükségük, ők 11-18 órát is átszundíthatnak a napi 24 órából. Megfelelő alvásmennyiséggel boldogabbak, kipihentebbek, testileg, lelkileg erősebbek lehetünk – és a felesleges kilók is gyorsabban lemennek. 
Hihetetlen erősítő gyakorlat, te meg tudod csinálni?
Mintha a fizika összes törvényével menne szembe ez az edzés, mely lényegében az egész testet megdolgoztatja! Gyilkos! Rengeteg videót találhatsz róla a neten, de te vajon meg tudod csinálni?
Amikor agyunkra megy a diéta (szó szerint)!
Tévedés azt gondolni, hogy a szellemi hanyatlás csak a nagyszüleinket veszélyezteti. Az apró feledékenységek, a „jaj, nem jut eszembe” állapot már a harmincas éveink közepétől is jelentkezhet. De megfelelő táplálkozással és mozgással sokat tehetünk azért, hogy szellemileg is frissek maradjunk minden életkorba.
3 zseniális karfiolrecept, ha diétázol
Elképesztő lehetőségeket rejt a karfiol! Ez az egyszerű zöldség hihetetlenül sokféleképpen elkészíthető! Rosttartalma magas, szénhidrát viszont szinte nincs benne, így az egyik legjobb választás fogyókúrához!
Mit egyél, ha szeretnél több C-vitamint?
A C vitamin fokozza immunrendszerünk működését, ennek köszönhetően lerövidíti a meghűléses megbetegedések hosszát és enyhíti a tüneteket. Azonban a náthán kívül még számos esetben fejti ki jótékony hatását.
Milyen izzadásgátlót vigyek az edzőterembe?
Az aktív életmód megfelelő higiéniát is követel. Nem mindegy, milyen kozmetikumokat használunk a tisztálkodás és az izzadság elleni védelem során. A MAKEUP webáruház szakértői összeállítottak egy listát a legjobb izzadásgátló dezodoroktól, amelyek hatékony védelmet nyújtanak edzés során is:
Éhgyomorra kávét? Tilos vagy lehet? Itt az igazság!
Akad, aki addig semmihez nem kezd hozzá, amíg meg nem itta az első kávéját éhgyomorra. A kérdés csak az, hogy vajon ez egy egészségtelen szokás, amiről mihamarabb le kellene szokni, vagy nyugodtan megtehetjük?
Egy jó módszer, hogy 40 év felett is leolvadjon a hasi zsír
A kor előrehaladtával a súlyfeleslegtől egyre nehezebb megszabadulni. Különösen a has tájékán
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.