Az előjáték, az egymásra hangolódás a szexuális aktus egyik fontos – ha nem a legfontosabb – eleme. Egy különös, ám találó hasonlattal élve a férfiak olyanok, mint a mikrohullámú sütők: azonnal magas hőfokon működnek, míg a nők inkább a gázsütőhöz hasonlíthatók, és nekik bizony idő kell ahhoz, hogy felizzanak. Éppen ezért az előjáték remek kiindulási pont lehet a vágyak összehangolásához. Az előjátékban legfontosabb az őszinte kommunikáció a partnerrel – egyébként a fantáziának semmi sem szabhat határt.

Hogy ne legyen rutin…

Ne vetkőzzenek azonnal

A várakozás beindítja a vágyat. A lassan lehulló ruhadarabok kíváncsisággal és izgalommal töltik el a férfi t és a nőt egyaránt, így a vetkőzés önmagában is hihetetlen szexuális élménnyé tud válni. Játsszanak a félúton megállított trikóval, inggel! Takarja el a kedvese szemét, aki ilyenkor nem tudja, hol és mivel érinti meg legközelebb. Szexi szembekötősdi röviden, de nagyon-nagyon izgalmasan. Ne feledje: minden ruhadarab egy újabb alkalom a játékra. Nézzék egymást Önmaga simogatása izgatóan hat a kedvesére, és valószínűleg ön is örömmel nézi, ahogy a férfi örömet szerez magának. Ez a legjobb módja, hogy megtanulják, mit szeret a másik. Egy idő után persze legyen részese a dolognak, és vegye újra kézbe a dolgokat. Bár néha az is megengedett, hogy végig a partvonalról figyelje az eseményeket.

Sokat ígérő érintések

Vannak, akik egyből a lényegre térnek, és a nemi szerveket kezdik el simogatni, csókolgatni. Az előjáték azonban pont arról szól, hogy a lelket is felkészítse a szeretkezésre. Súgja párja fülébe, mennyire kívánja, kényeztesse izgató szavakkal, közben pedig simogassa az egész testét. Keze, ajkai járják végig minden porcikáját, lépésről lépésre. Így mire a „lényeghez” ér, garantáltan majd szétveti a vágy mindkettőjüket.

Teremtsenek intim hangulatot

A szex élvezetesebb, ha nyugodt körülmények között történik az együttlét. A sejtelmes fények, a kényelmes ágy, a párnák, a halk zene olyan hangulatot teremtenek, amelyben nem nehéz egymásra figyelni. Gyújtson gyertyát, vegyen fel szexi fehérneműt és varázsolja el partnerét egy csodálatos éjszaka ígéretével.

Tükröm, tükröm…

Ha van egész alakos tükör a hálószobában, butaság lenne nem kihasználni a látvány nyújtotta izgalmakat. A párok szexuális elégedettségét a legnagyobb mértékben a tükör előtti előjáték emeli. Vetkőzzenek le lassan a tükör előtt, csókolják végig egymás testét. Nézzék a tükörben magukat, az érintések kiváltotta reakciókat, az apró mozdulatokat. Ilyen előjáték után a párok többsége szinte tökéletes orgazmust él át.

Csordogáló méz

A méz ragadós, de higgye el, a mézes kényeztetés jobb a gyakorlatban, mint elméletben. A lényeg a mennyiség: kettejükre elegendő egy kanálnyi méz. Tegyenek egy-egy csepp mézet a nyakukra, a mellbimbókra, a csípőre, a comb belső felére és persze a csiklóra és a péniszre. Ezután lassan nyalják le egymásról a folyékony aranyat.

Elő a jégkockákkal

A jégkockás kényeztetés, amellett, hogy roppant izgalmas, még praktikus is, hiszen a használata nem jár semmiféle extra ráfordítással. Nem kell szexshopban feszengeni, és a használata után nem kell kitakarítani a hálószobát. Vegye a szájába a jeget és kényeztesse orálisan a kedvesét, vagy csak csókolózzanak így. Hagyja, hogy a partnere ugyanígy, hűvös csókokkal borítsa a nyakát, a mellét és a csípőjét.

Régi kedvenc: a szerepjáték

Mielőtt az előjáték és a szex hétköznapi rutinba fordulna, újítsanak! Próbáljanak úgy csábítani, hogy egy idegen bőrébe bújnak. Így levetkőzhetik a gátlásaikat, új izgalmakat vihetnek a szexuális életükbe. Bármilyen karaktert kipróbálhatnak, a lényeg, hogy mindkettejük számára izgató legyen a játék.

Ezek is érdekelhetnek

Roppanó falatok, kirobbanó ízek: Őszi vitaminsaláták
Az őszi elején még mindig vágyunk a friss, nyári ízekre, ezrét érdemes minden étkezésünket kiegészíteni egy finom idénysalátával. Ezekkel nem csak az ételeinket dobjuk fel, de a szervezetünket is feltöltjük vitaminokkal.
3 zseniális étel sütőtökből, ha diétázol
A sütőtök nem csak finom, hanem alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt ha fogyni szeretnél egy szuper alapanyag.
Természetes módszerek nőknek vérnyomás csökkentésére
A változó kor számos kellemetlen tünettel jár, mint a hangulatingadozás, hőhullám, álmatlanság. De vajon mi köze a vérnyomásunkhoz?
Mire jó az orvosi masszázs? A kéz gyógyító ereje
Az orvosi masszázsként is emlegetett fizioterápiás módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére, önállóan vagy gyógytorna kiegészítéseként, de a megelőzés tekintetében is fontos lehet. Eláruljuk, hogy pontosan milyen problémáknál érdemes szakembert felkeresni.
Jógázz a felhők felett!
A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.
Íme az ősz kedvenc diétás vacsorája: marhahúsos karfiolpite
Számos remek karfiolos recept után most egy újabb szuper ötlet! Így kápráztasd el a családodat ezzel az ínycsiklandó étellel!
Ezért használd a kókuszt, ha diétázol
Az egzotikus gyümölcs, és annak felhasználásával készült készítmények rendszeres fogyasztása nemcsak az érzékszerveinket kényezteti: szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásai az egészségünket is fokozzák.
Mit szimbolizál a jegygyűrű?
A jegygyűrű évszázadok óta fontos szimbóluma a házasságnak és az elkötelezettségnek. Ahogy az idők során a szokások és hagyományok változtak, úgy alakult a jegygyűrű jelentése is, azonban alapvető szimbolikája ma is megmaradt. Ebben a blogban áttekintjük, mit jelképez a jegygyűrű, és hogyan illeszkedik ez a mai kor elvárásaihoz.

Ajánlataink