Iszik, nőzik és bulizik. Legalábbis a csajok szerint. Az elképzelés nem is áll olyan nagyon messze a valóságtól, de azért ne egyszerűsítsük le ennyire a férfi lelket. Őket is megviseli egy szerelem vége.

Mit tesz a pasi... szakítás után?

Iszik és felhívja a haverokat

Hát persze, a szakítást meg kell beszélni, vagy férfi nyelven: meg kell ünnepelni a friss szabadságot. A pasik ritkán beszélnek a valódi érzéseikről, inkább nagy hangon, vagánykodva berúgnak, hogy a barátok távozása után félrészegen, magányosan depizzenek a történteken.

Valami olyat csinál, amit az ex nagyon utált

Az ex utálta a cigifüstöt? Akkor a pasi a szakítás után tutira vesz egy doboz bagót és füstöl, mint a gyárkémény. De ha a volt kedves utálta, ha délután kettőkor még pizsiben müzlit majszol az ágyban vagy a konyhapultnál állva eszi meg a szendvicsét, akkor már csak dacból is ezeket fogja művelni. Nem baj, hogy az ex mindezt már nem látja, önmaga előtt is bizonyítandó, hogy rajta nem uralkodik senki, tüntet a helytelenített szokásokkal.

Nem cserél lepedőt

Mert minek? És egyébként is, kit érdekel?

Számba veszi az előző exeket

A pasi szakítás utáni nosztalgikus hangulata nem merül ki a legutóbbi kedvesről való elmélkedésben. Eszébe jutnak az előző exek, és férfi hoz méltó módon többnyire mindegyikre ruhátlan valójában emlékszik. Erre mondják, hogy az idő minden emléket megszépít.

Pornót néz

Mert végre szabadon megteheti. És mert nincs jobb alternatíva.

Ittasan csajozik

Akárki kezdeményezte is a szakítást, a pasinak azonnali megerősítésre van szüksége. Hogy kell valakinek. Hogy szükség van rá. Hogy jó még a nőknél, fel tud szedni bárkit. ezért némi alkoholból önbizalmat nyer, és valamilyen szórakozóhelyen vagy nagyobb baráti társaságban csajozni kezd. Aminek sokszor a nők részéről nevetés, a pasi részéről sírás a vége.

Felfrissíti a ruhatárát

Nem csak a nőknek terápia a vásárlás. A férfiak is szeretik új darabokkal feltölteni a ruhásszekrényt egy szakítás után. Az új ruhák új kezdetet jelentenek, önbizalmat adnak. És a férfi léleknek is jár ennyi kényeztetés és gondoskodás.

Gyúrni kezd

Nos, a szakítások egyik hasznos folyománya lehet a rendszeres testmozgás. A férfiak egy komolyabb szakítás után a felszabadult idejüket és energiájukat sokszor a sportba, testmozgásba ölik. Nem csak azért, hogy levezessék a feszültséget, hanem azért is, hogy növeljék az önbizalmukat és szívesebben nézzenek a tükörbe. A legjobb persze az lenne, ha ezzel a jó szokásukkal akkor sem hagynának fel, miután újra becsajoztak.

Intenzívebben kezdi használni a közösségi oldalakat

És persze csupa olyan bejegyzést, megjegyzést és képet tesz közzé, amin remekül szórakozik, nagy társaságban van, önfeledten mulat, kirándul, utazik, bulizik. Hadd lássa mindenki – elsősorban az ex –, hogy az élet nem törte meg, mit neki a szakítás, szomorkodás helyett élvezi az életet. Kár, hogy ez a folyamatos bizonyítás gyakran elég izzadságszagúra sikeredik.

Újra randizni kezd

Minden férfi más, de az biztos, hogy minden pasinak időre van szüksége, mire nyitott lesz egy új kapcsolatra. A flörtök vagy az egyéjszakás kalandok nem számítanak. A valódi, új időszámítás akkor veszi kezdetét, ha egy férfi valóban randevúra hív egy nőt, és hajlandóságot mutat arra, hogy rendszeresen találkozgasson vele. Amikor ez bekövetkezik, a férfi egyértelműen a gyógyulás útjára lépett.

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.