A vörös szépség, Debra Messing 10 kilótól szabadult meg. Méghozzá véletlenül, mert a színésznő – állítása szerint – nem is akart fogyni. Lépjünk túl ezen a tündérmesén, és inkább nézzük meg azt, hogy miként sikerült neki 45 évesen újra csúcsformába hoznia magát.

Hogyan fogynak a sztárok, és hogyan fogyhatunk mi, ha betöltöttük a 45-öt?

A Will és Grace vörös hajú sztárja azt meséli, hogy kizárólag a minőségi táplálkozásnak köszönheti a látványos átalakulást. Mivel annak előtte jobbára gyorskaját fogyasztott, válogatás nélkül. A kedvence a pizza és a hamburger volt, természetesen sült krumplival. Zöldséget és gyümölcsöt szinte soha nem evett, és ez így ment gyerekkora óta. Állítása szerint aki Brooklynban született, az így élt. Ha ez tényleg igaz, akkor egészen jól tartotta magát és a formáját ezzel az életmóddal is.

Viszont ahogy kezdte elhagyni a negyvenet, az életereje is megcsappant, egyre letargikusabb, fáradékonyabb lett. egyedülálló anyaként amúgy is több terhet kell cipelnie, ezért döntött a változtatás mellett. Dietetikus szakember segítségét kérte, aki egy olyan étrendet állított össze, Amelyből Debra a fehérjék, összetett szénhidrátok és sok zöldség ügyes összeválogatásával nyeri az energiát. És amint lecserélte a „junk food”-ot értékes, egészséges élelmiszerekre, azonnal visszatért az ereje, a közérzete sokkal jobb lett, határozottan érezhető volt a különbség, és a kilók is megindultak lefelé.

A legfontosabb szabályok

Le kellett szokni a cukorbomba reggelikről, hiszen ezek csak átmenetileg adnak energiát, a gyors felpörgés után komoly hullámvölgy következik. Zöld turmixokkal indítja és zárja a napot, ezzel biztosítja szervezete számára a létfontosságú tápanyagokat. a kedvenc kombójában fodros kel, spenót, zeller, uborka, gyömbér és citrom van, ezeket variálja. A reggeli tápanyagbombának azonnal érezhető a hatása, a reggeltől estig tartó forgatásokat is sokkal jobban bírja.

Csicseriborsó, bablencse

Beleszeretett a hüvelyesekbe is, mert a dietetikus megtanította neki, hogy a magas rosttartalmú hüvelyesek, mint a bab és a lencse segítenek stabilizálni a vércukorszintet és megakadályozzák a déli összeomlást. ezekben a növényekben nagy mennyiségben találhatóak jól hasznosítható fehérjék, amelyek szinten tartják az anyagcserét, és segítenek fenntartani az izomtömeget. Ezek mellett a teljes kiőrlésű gabonák, mint a quinoa, a búza, a zab, a barna rizs vagy az árpa is nagyszerű forrásai a komplex szénhidrátoknak, rostoknak, B-vitaminoknak és a vasnak – amelyek segítenek fenntartani az energiaszintet a következő étkezésig. mivel Debra se zöldséget, se gyümölcsöket nem evett, nagy meglepetés volt számára, hogy a magvaknak is milyen fontos szerepük van az egészséges, fiatalító táplálkozásban.

A natúr mandula szintén kiváló forrása a fehérjéknek és az egészséges zsíroknak, valamint gazdag E-vitaminban és magnéziumban is. A dietetikus arra is felhívta a sztár figyelmét, hogy vegye észre, ha szomjas. A fáradtság érzetét gyakran a kiszáradás okozta. Így Debra ma már egy pohár vízzel kezdi a napot, és folyamatosan ott van a keze ügyében a vizesüveg. az átalakulás látványos, újra ragyog, és a karrierje sem tört meg, hiszen két új filmsorozatban is forgat a népszerű színésznő. Már megérte idejében észbe kapni.

Hosszú Katinka edzésétől tátva maradt a szánk

10 évet fiatalodott a jégszaunától Lindsay Lohan – fotó

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Vaníliás keto keksz, készítsd el otthon gyorsan
Az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert a magas zsírbevitellel operáló ketogén diéta. Lássunk most egy remek desszertet, mely ezt az elvet követi és pillanatok alatt el is készül.
Marianna 26 kilót fogyott: „Újra érzem, hogy nő vagyok”
Fontos, hogy a gyerekek, kamaszok milyen környezetben nőnek fel, és milyen nőképet látnak maguk előtt. Marianna (50) ebből a szempontból is gondos anya, aki még a fogyásnál is ügyelt arra, hogy jó példát mutasson.
Hogyan ehetünk birsalmát, ha diétázunk?
Savanykás ízű, nehezen tisztítható gyümölcs – mégis, a birsalma az egyik legegészségesebb őszi csemege. Érdemes esélyt adni az illatozó, aranysárga almának.
A legjobb trükkök, amivel megerősítheted a gyerek immunrendszerét
Nagyon fontos, hogy a hűvösebb hónapokra alaposan és tudatosan állítsuk össze a gyerekeink étrendjét, hogy megerősítsük az immunrendszerüket.
Ez az ősz legjobb zsírfaló itala, éjszaka segíti a fogyást
Maradj formában ősszel is. A legjobb, ha mindig frissen készíted el és minden nap iszol belőle egy keveset. Hidd el a látványos hatás nem marad el.
Hihetetlen, milyen egészséges! Nagyanyáink titkos alapanyaga: Jászvaj
Folyékony arany, amelynek nem csak az íze mennyei, de az egészségünkre is fantasztikus hatással van.
3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.

Ajánlataink