A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.

Jógázz a felhők felett!

Szeptember 19-én este 8 órakor a MOL Skydeck tetején egy különleges esemény kerül megrendezésre, ahol a lenyugvó nap fényei és a város éjszakai kivilágítása adnak lenyűgöző hátteret a Jordán Adél által vezetett emlékezetesnek ígérkező jógaórának. A város legmagasabb pontjáról szívhatják magukba a résztvevők az esti panorámát és a felhők energiáit, hogy aztán a Zazie-ban egy rendhagyó vacsorán kóstolják meg Bíró Dani séf különleges fogásait.

A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük. Azonban a stúdióban végzett gyakorláshoz képest a természet lágy öle, vagy egy-egy különlegesebb helyszín sokat hozzá tud adni az élmény kiteljesedéséhez. Mikor elhagyjuk a stúdió négy falát, minden érzékszervünk felébred. Különösen az illatok, a látvány és az érintés azok, melyek aktiválják a tudatosságért felelős agyi területeket. Nem mellesleg egy korábbi svéd tanulmány arra is rámutatott, hogy a természet megfigyelése növeli a belső fókuszt és elmélyíti a tudatos relaxációt. A MOL Campus tetején található Skydeck pedig egyenesen a felhőkhöz vezet. A résztvevők az egyes pózok után csigolyáról-csigolyára gördülhetnek fel, aminek a végén a csodálatot kék, majd csillagos eget pillanthatják meg. Figyelhetik a felhők lágy mozgását, vagy a madarak elegáns siklását a fejük mellett. Az óra háziasszony pedig Jordán Adél lesz, aki a budapesti Katona József Színház színésze és immár 20 éve jógázik, az utóbbi 5 évben pedig már oktatja is azt. Rajong a különleges helyszínekért, tartott már jóga órát többek között a Szépművészeti Múzeum Barokk Csarnokában, a Katona József Színházban és a Várkert Bazárban is, most pedig 120 méter magasan teríti le jógamatracát.

A szellemi és testi feltöltődés után a Kopaszi-öböl partján korábban megnyitott Zazie Bistro & Bar készül egy fenséges brunch vacsorával, hiszen nem csak az elmét, de a testet is táplálni kell egy ilyen izgalmas élmény után. Bíró Dániel séf szezonális és egészséges fogásokkal készül a résztvevőknek, lesz többek között burrata pestóval sült bazsalikommal és fenyőmaggal, sült padlizsán szezámos joghurttal és gránátalmával, cézár saláta, túrógombóc házi baracklekvárral, és az ikonikus vattacukros madártej is terítékre kerül egy signature koktél társaságában.

Jelentkezés és részletek: ITT

EZ IS ÉRDEKELHETI:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Természetes módszerek nőknek vérnyomás csökkentésére
A változó kor számos kellemetlen tünettel jár, mint a hangulatingadozás, hőhullám, álmatlanság. De vajon mi köze a vérnyomásunkhoz?
Mire jó az orvosi masszázs? A kéz gyógyító ereje
Az orvosi masszázsként is emlegetett fizioterápiás módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére, önállóan vagy gyógytorna kiegészítéseként, de a megelőzés tekintetében is fontos lehet. Eláruljuk, hogy pontosan milyen problémáknál érdemes szakembert felkeresni.
Jógázz a felhők felett!
A jóga egyik szépsége, hogy szó szerint bárhol végezhetjük.
Íme az ősz kedvenc diétás vacsorája: marhahúsos karfiolpite
Számos remek karfiolos recept után most egy újabb szuper ötlet! Így kápráztasd el a családodat ezzel az ínycsiklandó étellel!
Ezért használd a kókuszt, ha diétázol
Az egzotikus gyümölcs, és annak felhasználásával készült készítmények rendszeres fogyasztása nemcsak az érzékszerveinket kényezteti: szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásai az egészségünket is fokozzák.
Mit szimbolizál a jegygyűrű?
A jegygyűrű évszázadok óta fontos szimbóluma a házasságnak és az elkötelezettségnek. Ahogy az idők során a szokások és hagyományok változtak, úgy alakult a jegygyűrű jelentése is, azonban alapvető szimbolikája ma is megmaradt. Ebben a blogban áttekintjük, mit jelképez a jegygyűrű, és hogyan illeszkedik ez a mai kor elvárásaihoz.
Mónika fitt nagyi akart lenni: 4 hónap alatt 18 kilót fogytam
Borda Mónika évtizedekig el sem tudta képzelni, hogy sportolásba kezdjen. Életmódváltása után, 55 évesen kezdett el futni. Azóta minden hétköznap hajnalban megtesz 10 km-t, hétvégén pedig a dupláját.
Kifinomult ízléssel, stílusosan megkomponálva közeleg hazánk legszebb Borfesztiválja
A Borfesztivál látogatói újra megcsodálhatják Magyarország gazdag örökségét és felfedezhetik hazánk borkiválóságait a hagyományokat őrző épületek között sétálva.

Ajánlataink