Megfontolandó tippek, egy kis önvizsgálat után. Próbálja ki őket, mit veszíthet?!

10 trükk, hogy boldog legyen szerelmi élete

1.  Kérje meg a partnerét, hogy üljön le önnel öt percre, és mondja el, mit szeret önben!

Így annak a szemével látja magát, aki szereti. Ez rengeteg bátorítást ad, növelheti a szexuális magabiztosságát és az érzelmi, testi kapcsolatuk is javulhat.

2.  Felejtse el a számokat!

A nők ugyanis állandóan valamilyen ideális szám bűvkörében élnek, főleg a kilókat és a ruhaméreteket illetően. ne álljon mindennap a mérlegre, és ne próbálja magát 36-os ruhákba belepréselni. Inkább válassza ki kedvenc ruháit, azokat, amelyekben jól érzi magát, és egy elegáns mozdulattal vágja ki a címkéket. Amikor úgy érzi, ezek a darabok kezdenek feszessé válni – nos, ráér akkor aggódni.

3.  Ne akarjon másokhoz hasonlítani, főleg ne irigyelje a sztárok életét!

Angelina Jolie például remek színésznő, tökéletes feleség, jó anya és piszok gazdag. Ha folyton erre gondol, persze, hogy szomorú és frusztrált lesz. Mindennap ünnepeljen meg egy dolgot, amit elért, ami szebbé tette a napját.

4.  Az érintésnek fontos szerepe van a szerelemben.

A masszázs fokozza az energia áramlását az egyes szervek között, segít feloldani az érzelmi blokkokat. Kérje meg partnerét, hogy masszírozza át mandulaolajjal a gyomor területét, majd dőljön hátra és masszírozza át a has jobb oldalát is. Körkörös mozdulatokkal haladjon felfelé, egészen a bordák alatti területig, majd ugyanezt végezze el a másik oldalon is. A feszültség és a stressz percek alatt eltűnik.

5.  A negatív gondolkodás tilos!

Minél többször mondja el magának, hogy „nem vagyok elég jó”, egyre inkább elhiszi ezt, és így is viselkedik. a pozitív gondolkodás fontosságát a pszichológusok nem győzik elégszer hangsúlyozni. Ragadjon meg minden alkalmat, hogy elmondja: „boldog vagyok, és csodálatos dolgok történnek az életemben”.

6.  Tapasztalja meg a határait, tudja meg, mi az, amit a szervezete képes elérni!

Ha kellően összpontosít, mindent meg tud csinálni, amire vágyik. Ez segít akkor is, ha a jövőbeni terveiről gondolkodik.

7.  Nézegesse magát meztelenül a tükörben!

Sőt ha teheti, táncoljon egyet pucéran a nappaliban vagy csináljon valamit csak úgy, ruhátlanul a lakásban, miközben figyeli önmagát – ez magabiztossá teszi és segíti, hogy elfogadja a testét.

8.  Bókoljon minden nap, és fogadja kedvesen az önnek szóló dicséreteket!

Ez az apró figyelmesség az emberek között erősíti a kapcsolatokat, növeli a bizalmat és az önbizalmat.

9.  Fejezze ki színekkel az érzéseit!

A színek ugyanis elárulják, hogyan érzi magát. Ha a hálószoba fala fehérre festett, azt üzeni, „Hideg van, ne számíts sok lelki támogatásra!” – holott ön csak családias légkört szeretett volna. Kombinálja a színeket, válasszon zöldet és rózsaszínt. Ez drámai hatással lehet a párja érzéseire is. a pink nyugtató és tápláló, a zöld pedig természetes, biztonságot jelentő szín.

10.  Kérje meg a párját, hogy készítsen egy listát azokról a dolgokról, amik kellemetlenek számára önnel kapcsolatosan!

Lesz a listán telitalálat, amin érdemes elgondolkoznia, de lesz olyan is, amit nem szabad annyiban hagynia. Ez a lista segít önnek, hogy megtanuljon bocsánatot kérni, hogy megbocsásson magának, és főleg abban, hogy rájöjjön, ki is valójában.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink