Sok férfi nem a szavak embere. Sok még csak nem is az érzelmeké. Éppen ezért viszonylag nehezen jutnak el a megismerkedéstől ahhoz a pillanathoz, amikor őszintén vallanak érzelmeikről. Így a nőknek csak találgatások jutnak. mit mondott, hogyan mondta, ez mit jelenthet?

5 biztos jel, hogy a pasi szerelmes

Találgatások helyett inkább figyeljenek! Az apró jelekre, gesztusokra. Ezek sokkal hamarabb elárulják a pasit, mint az általa kimondott szavak. és ne nyomozgassanak a közösségi portálokon, ne kutakodjanak rejtett megjegyzések vagy fotók után, mert ezek azok a fórumok, ahol a férfi  a legutolsó sorban nyilvánul meg érzelmileg.

Íme, 5 biztató jel, amely arra utal, hogy a férfi  szerelmes. Vagy legalábbis az lesz.

1. Jel

Vicces üzeneteket küld

Mivel nem szeretne túl nyálas lenni, de szeretné, ha tudná a nő, hogy gondol rá és egészen apró dolgokról is eszébe jut. Például, ha a nőnek van macskája, akkor küld egy üzenetet, hogy „ma láttam egy macskát, amelyik olyan, mint a tiéd és eszembe jutottál”. Vagy: „nézegettem a moziműsort, és eszembe jutott, hogy jó lenne veled együtt elmajszolni egy zacskó pattogatott kukoricát”. Az ilyen hirtelen jövő, apró figyelmességek azt jelentik, hogy a gondolatai bizony igen sűrűn ön felé kanyarodnak.

2. Jel

Gyakran telefonál

A férfiak nem arról híresek, hogy hosszas baráti csevejt folytatnak. A legtöbbször munkaügyben, vészhelyzetben telefonálnak vagy villámgyorsan felcsörgetik az édesanyjukat vagy a legjobb barátjukat, hogy egyeztessék az esti sörözés időpontját. Ha ezenkívül telefont ragadnak, azt akkor teszik, ha hallani szeretnék valakinek a hangját. Márpedig ha az ön készüléke csörren meg, akkor a férfi az ön hangjára vágyott. Ez egyértelműen a heves érdeklődés jele.

3. Jel

Nem beszél állandóan másokkal telefonon

Ha a férfi  tiszteletben tartja a nőt, akkor nem veszi fel a telefont a jelenlétében és nem is küld SMS-eket másoknak. Vannak persze kivételek, amikor egy fontos hívást vár, de nem a nő jelenlétében csacsog az édesanyjával vagy a haverokkal. A férfi, akit érdekel egy nő, lenémítja a telefonját és arra figyel, amit a nő mond. Ha azonban hanyagul és fesztelenül telefonál, akár magára is hagyva önt, akkor meneküljön!

4. Jel

Tanácsot kér

Mit vegyek édesanyám szülinapjára? Mit írjak az üdvözlőkártyára? Milyen színű inget/pulóvert/ nyakkendőt vegyek fel? Ha a férfi  ilyen – számára bensőséges – kérdésekben tanácsot kér, az azt jelenti, hogy egyrészt ad a nő véleményére, másrészt tetszeni, imponálni szeretne neki. Jó jele ez annak is, hogy a férfi valamilyen szinten be is vonja a nőt a saját életébe, döntéseibe. Ez felér egy szerelmi vallomással.

5. Jel

Bemutatja a barátainak

Na, ha valami, ez biztos jele annak, hogy komolyan veszi önt. Ha egy férfi bemutatja a nőt a barátainak, akkor bevonja a társasági életébe és közszemlére bocsátja a kedvesét. A viselkedése is kevésbé hangos, vulgáris. Bevonja a kedvest a társalgásba, nem rekeszti ki, sőt. Ha figyelmes és előzékeny is, akkor biztosan komoly érzelmeket táplál, és komolyabb kapcsolatban gondolkodik. ennél már csak az a még komolyabb lépés, ha a szüleinek mutatja be, de azért az már egy másik szint.

Isteni diétás vacsora néhány szem paradicsomból
Találtál a hűtőben pár szem paradicsomot, és néhány tojást? Ne is keresgélj tovább, mert máris kész a diéttás vacsorád! Mutatjuk a receptet.
Gyorsabb anyagcsere – gyorsabb fogyás
Mindannyian szeretnénk kicsit gyorsítani az anyagcserénken, ám többnyire úgy gondoljuk, a megváltoztathatatlant minek bolygatni. Bár a genetikán és az életkoron valóban nagyon sok múlik, apró trükkökkel felgyorsíthatjuk a folyamatot.
Kúszás, mászás, csimpaszkodás – Ezekkel a játékokkal lesz aktív a szünidő!
Amikor vége az ovinak és az iskolának, gyermekeink számára rengeteg idő szabadul fel. Ráadásul, a nyári időszakban még több energiájuk van és a pedagógusok helyett gyakran napközben is a szülők feladata, hogy elfáradjanak.
Bemutatkozik a kultikus női sneaker
A sneaker cipő világhírűvé vált. Ma már kétségtelen, hogy az egyik legkedveltebb lábbelinek számít mind a hölgyek mind az urak részéről. De nem csak a női- és a férfilélek van oda teljesen ezekért a cipőkért, hanem univerzálisan mindenki.
6 hatásos arcpakolás nyári gyümölcsből
Egy fárasztó nap után az arcunk is felfrissülhet, regenerálódhat a nyári gyümölcsök nyújtotta kényeztetéstől.
Ha már megtörtént a baj – diéta ételmérgezés után
A bajt jobb elkerülni, de ha már bekövetkezett, okos diétával, megfelelő élelmiszerek fogyasztásával megkönnyíthetjük a gyógyulás folyamatát.
Futás melegben: erre kell figyelni!
A futásra könnyű nemet mondani. Nem szeretünk futni, ha esik az eső vagy a hó, ha fúj szél, ha túl hideg van, és persze akkor sem, ha túl meleg.
Nyáresti sütögetés hízás nélkül
A grillezésre könnyen rá lehet kapni, mert igazán kellemes program nyárestéken. Csakhogy a kései evéssel csínján kell bánni, mert a kolbászhegyek vagy a szalonna néhány pohárka borral leöblítve könnyen megbosszulja magát, főként deréktájon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.