Sok férfi nem a szavak embere. Sok még csak nem is az érzelmeké. Éppen ezért viszonylag nehezen jutnak el a megismerkedéstől ahhoz a pillanathoz, amikor őszintén vallanak érzelmeikről. Így a nőknek csak találgatások jutnak. mit mondott, hogyan mondta, ez mit jelenthet?

5 biztos jel, hogy a pasi szerelmes

Találgatások helyett inkább figyeljenek! Az apró jelekre, gesztusokra. Ezek sokkal hamarabb elárulják a pasit, mint az általa kimondott szavak. és ne nyomozgassanak a közösségi portálokon, ne kutakodjanak rejtett megjegyzések vagy fotók után, mert ezek azok a fórumok, ahol a férfi  a legutolsó sorban nyilvánul meg érzelmileg.

Íme, 5 biztató jel, amely arra utal, hogy a férfi  szerelmes. Vagy legalábbis az lesz.

1. Jel

Vicces üzeneteket küld

Mivel nem szeretne túl nyálas lenni, de szeretné, ha tudná a nő, hogy gondol rá és egészen apró dolgokról is eszébe jut. Például, ha a nőnek van macskája, akkor küld egy üzenetet, hogy „ma láttam egy macskát, amelyik olyan, mint a tiéd és eszembe jutottál”. Vagy: „nézegettem a moziműsort, és eszembe jutott, hogy jó lenne veled együtt elmajszolni egy zacskó pattogatott kukoricát”. Az ilyen hirtelen jövő, apró figyelmességek azt jelentik, hogy a gondolatai bizony igen sűrűn ön felé kanyarodnak.

2. Jel

Gyakran telefonál

A férfiak nem arról híresek, hogy hosszas baráti csevejt folytatnak. A legtöbbször munkaügyben, vészhelyzetben telefonálnak vagy villámgyorsan felcsörgetik az édesanyjukat vagy a legjobb barátjukat, hogy egyeztessék az esti sörözés időpontját. Ha ezenkívül telefont ragadnak, azt akkor teszik, ha hallani szeretnék valakinek a hangját. Márpedig ha az ön készüléke csörren meg, akkor a férfi az ön hangjára vágyott. Ez egyértelműen a heves érdeklődés jele.

3. Jel

Nem beszél állandóan másokkal telefonon

Ha a férfi  tiszteletben tartja a nőt, akkor nem veszi fel a telefont a jelenlétében és nem is küld SMS-eket másoknak. Vannak persze kivételek, amikor egy fontos hívást vár, de nem a nő jelenlétében csacsog az édesanyjával vagy a haverokkal. A férfi, akit érdekel egy nő, lenémítja a telefonját és arra figyel, amit a nő mond. Ha azonban hanyagul és fesztelenül telefonál, akár magára is hagyva önt, akkor meneküljön!

4. Jel

Tanácsot kér

Mit vegyek édesanyám szülinapjára? Mit írjak az üdvözlőkártyára? Milyen színű inget/pulóvert/ nyakkendőt vegyek fel? Ha a férfi  ilyen – számára bensőséges – kérdésekben tanácsot kér, az azt jelenti, hogy egyrészt ad a nő véleményére, másrészt tetszeni, imponálni szeretne neki. Jó jele ez annak is, hogy a férfi valamilyen szinten be is vonja a nőt a saját életébe, döntéseibe. Ez felér egy szerelmi vallomással.

5. Jel

Bemutatja a barátainak

Na, ha valami, ez biztos jele annak, hogy komolyan veszi önt. Ha egy férfi bemutatja a nőt a barátainak, akkor bevonja a társasági életébe és közszemlére bocsátja a kedvesét. A viselkedése is kevésbé hangos, vulgáris. Bevonja a kedvest a társalgásba, nem rekeszti ki, sőt. Ha figyelmes és előzékeny is, akkor biztosan komoly érzelmeket táplál, és komolyabb kapcsolatban gondolkodik. ennél már csak az a még komolyabb lépés, ha a szüleinek mutatja be, de azért az már egy másik szint.

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.