Még a legvadabb és legszenvedélyesebb nyári flörtnek is megvannak az aranyszabályai, amelyek ismerete nélkül nem szabad egyetlen futó kapcsolatba sem belekeveredni. Ön ismeri ezeket? Mielőtt csábítani indul, jobb, ha megtanulja a leckét!

7 aranyszabály pasifronton

1. NE LEGYENEK ELVÁRÁSAI!

Legalábbis ne túl komolyak. A nyári flörtnek éppen a meghatározott rövid szavatosság a lényege. Tart pár napig, legfeljebb egy hétig, de nem tovább. Nem lesz belőle házasság, gyerek és boldog öregkor. (Tisztelet az igen ritka kivételnek, de lássuk be, egyik nyári flört sem indul életre szóló szerelemként.) Kezelje helyén a kapcsolatot és a következő találkozónál tovább sose tervezzen. Ne álmodozzon, és ne legyenek elvárásai sem. Vegye ki a kapcsolatból a legtöbbet és a legjobbat, de ne bonyolódjon bele érzelmileg. Különösen akkor ne, ha külföldön vagy külföldi férfival keveredik rövidke viszonyba.

2. NE OSSZON MEG BIZALMAS INFORMÁCIÓKAT!

Mivel a kapcsolat kifejezetten a rövid távú hatása miatt érdekes, ne osszon meg önmagáról túl bizalmas, gyakorlati információkat. Ne adja meg újdonsült ismerősének a pontos címét, a munkahelye nevét, ne mondja el, hová jár edzeni vagy ebédelni. Ne meséljen túl sokat a múltjáról, jelenéről, a családjáról vagy a barátairól. Pár hét alatt nagyon nehéz kiismerni valakit, sosem tudhatja, mely információt hogyan használják fel maga ellen. Egy felesleges zaklató pedig senkinek sem hiányzik.

3. NE TÁRULKOZZON KI!

Lelkileg semmiképpen. Ne meséljen a félelmeiről, ne meséljen a múltjáról, esetleges ballépéseiről, kapcsolatairól. Jobb, ha megtartja magának a munkahelyi sztorikat, pletykákat is. Mint ahogyan az érzéseit és az érzelmeit is. Nem azt javasoljuk, hogy legyen jégkirálynő, de minél kevesebb érzelmességet visz a viszonyba, annál kevésbé lesz fájdalmas az elválás.

4. MINDIG TUDJA, HOGY HOL VAN!

Akármilyen szimpatikus is az illető, bármennyire kedvesnek tűnik, jobb az óvatosság. Bárhová megy is kettesben a kiszemelttel, mindig avasson be valakit a terveibe. Egy barátja, barátnője mindig tudjon arról, merre vannak, hova mennek, és mikor kell visszaérkeznie a randevúról. Akár azt is megbeszélhetik, hogy egykét óránként küld egy SMS-t, bizonyítandó, hogy minden rendben van. Ne feledje, vadidegen, ismeretlen emberekről van szó, nagyon fontos az óvatosság.

5. RAGASZKODJON A NYILVÁNOS HELYEKHEZ!

Különösen az első időszakban. Az első randevúkat ejtsék meg nyilvános helyen, lehetőleg fényes nappal. Ne lépjen le senkivel egy zsúfolt, éjszakai szórakozóhelyről – legyen bármilyen csábító is az ajánlata –, ne tűnjön el szó nélkül. Mielőtt megbizonyosodna arról, hogy a pasi megbízható, randizzon vele nyilvános helyen. És túl elzárt, elszigetelt helyre később se menjen.

6. VÉDEKEZZEN!

Testileg és lelkileg egyaránt. Amellett, hogy érzelmileg nem bonyolódik bele a kapcsolatba, ügyeljen a testi egészségére is. Minden körülmények között használjon óvszert! Nem számít, ki mit mond, nem számít, hogy tablettát szed vagy más módon védekezik, egyedül az óvszer védheti meg a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Ha a partnere erre nem hajlandó, egyszerűen hagyja faképnél. Egyetlen gyors, kellemes nyári légyott sem ér meg egy hosszas orvosi kezelést.

7. NE HULLAJTSON KÖNNYEKET!

Jó, ha az első napon felkészíti magát arra, hogy a viszonynak hamarosan vége lesz. Amikor ez megtörténik, ne keseredjen el, hagyja ki nyugodtan a gyászidőszakot, és lépjen tovább. Egy nyári flörtöt nem kell úgy eltemetni, meggyászolni és elsiratni, mint egy valódi kapcsolatot. Egyszerűen mosolyogjon, intsen búcsút és lépjen tovább.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink