Az igazi férfi őszinte. Már, amikor szükséges. Vannak azonban dolgok, amiket a világ minden kincséért sem vallanának be a barátnőjük vagy a feleségük előtt. Mi azonban kiteregetjük a szennyest.

8 pasititok amit a férfiak sosem vallanának be

Igenis, megnézzük a nőket!

Tetszik, nem tetszik, a férfiak igenis megbámulják a csinos nőket. Él a mondás, hűséget fogadtak – khm, khm –, nem vakságot. Így, ha elmegy mellettük egy csinos nő, vagy új, dögös kollegina érkezik a munkahelyre, bizony kocsányon lógatják a szemüket és beindul a picit piszkos fantázia. Azonban ez teljesen egészséges és természetes. És nem egyenlő a megcsalással. Vagy ha igen, akkor az is olyan, mint amikor a nők David Beckhamet képzelik maguk mellé az ágyba.

Imádjuk a csajos estéket!

Egy egész este a csajokkal? Nyugodtan! Menjenek csak! A pasik imádják, ha egy-egy este magukban lehetnek otthon, nem kell senkihez alkalmazkodni, senkinek a kedvére tenni. Ellenben lehet sörözni, büfögni, videojátékot játszani, meccset nézni, egész este zacskóból enni a chipset.

Hiába élünk boldog párkapcsolatban, továbbra is nézünk pornót.

És nem azért, mert a kedvessel ne lenne jó a szex. Egyszerűen a pasik vizuális típusok, szeretik nézni a szexet. Persze még jobban szeretik a kedvessel együtt nézni. És a kedvessel együtt csinálni. Szóval, a pornóval a világon semmi baj nincsen – hacsak nem szélsőséges mennyiségben kerül a képernyőre.

Utáljuk a hajszálak látványát a lefolyóban!

Minden sztereotípiával ellentétben, a legtöbb pasi háklis a tisztaságra. Például utálják, ha hajszálak lepik el a lefolyót vagy a kádat. Ha meg szeretnénk tartani a jeles férfi példányt, alaposan takarítsuk át magunk után a zuhanyt vagy a kádat, és ne hagyjunk felesleges, gusztustalan nyomokat. Az érzékenyebb lelkeknek már ennyi is elég, hogy felvegyék a nyúlcipőt.

Igenis, szeretjük a fontos beszélgetéseket!

Ha tényleg fontos és minél hamarabb túlesünk rajta. A férfiak is tisztában vannak vele, hogy egy kapcsolat bizonyos időközönként mérföldkőhöz érkezik. Összeköltözés, kutya, házasság, gyerek. Sokkal inkább beszélnek róla, csak ne legyenek kész tények elé állítva. Tehát, ne állítson haza a nő kutyával, esküvői magazinokkal és megpakolt bőröndökkel. Egyvalamit azonban elárulunk: ha masszívan elzárkóznak minden, a jövőt érintő beszélgetés elől, az azért van, mert nincs azzal kapcsolatos mondanivalójuk. Vagyis: a kapcsolat egy nagy zsákutca.

Utáljuk a rúzst és a szájfényt.

Mert ragad. Mert nem jó az íze, és mert nyomot hagy. Még hosszú idővel azután is, hogy zsenge csókot leheltek a kedvesük ajkára. Két opció van. semmi rúzs vagy semmi csók.

Imádjuk, ha meg bámulják a csajunkat!

Bizony, a férfiakat rendkívüli büszkeséggel tölti el, ha más pasi is szemrevételezi a kedvesüket. Persze tombol bennük a birtoklási vágy, de dagad a mellük, ha vadidegen férfiak vagy akár közeli ismerősük szexisnek véli a szerelmüket.

Néha nekünk, férfiaknak sincs kedvünk szexelni.

A közhiedelemmel ellentétben, a férfiak nem készek mindig, minden egyes pillanatban a szexre. Igenis, nekik is van olyan időszakuk, amikor fáradtak, amikor máshol jár az agyuk, amikor semmi kedvük megmoccanni még egy orgazmus kedvéért sem. Sőt, velük is előfordul, hogy túl kövérnek, kopasznak, csúnyának érzik magukat, az önbizalmuk a béka alsó fele alatt van ahhoz, hogy kitárulkozzanak és szerelmeskedjenek. Ilyenkor jobb őket békén hagyni. Gondoljunk a PMs-re. na, ez pont olyan, csak pasiverzióban.

Ez lesz az ősz desszertje: szilvás morzsasüti az új diétakirály
Az évszak sztárja a kicsit fanyar, de sütve elképesztően finom szilva. Nemcsak gombócot lehet készíteni belőle, hanem diétás morzsasütit is.
Így lesz sokáig gyönyörű, barna a bőröd
Ahány ország annyi szokás! Utánajártunk, hogy a különböző tájakon, milyen trükkökkel napoznak a nők.
Futás vagy gyaloglás? Melyik a jobb?
Természetesen mindkettő! A rendszeres testmozgás mindenképpen hasznos az egészség megőrzése szempontjából. A sport remek stresszűző, segít az ideális testsúly megőrzésében.
7 könnyű, diétás leves nyárra
Nincs annál egyszerűbb, mint a nyáron diétázni. Sokkal kevesebb ételt kívánunk, viszont több folyadékra van szüksége a szervezetünknek, ami hamarabb a telítettség érzetét kelti.
Ebből a gyümölcsből kell most minden nőnek jó sokat enni
A nők egyik leggyakoribb, kellemetlen tünetekkel járó hiányállapota a vashiány. A gyógyszertári szerek mellett vagy helyett azonban egy finom gyümölcs segítségével is feltölthetjük vasraktárainkat
Kevesebb szénhidrát szenvedés nélkül
Íme, néhány trükk, amelyek segítségével szenvedés és koplalás nélkül tudod csökkenteni a napi szénhidrátbevitelt.
Pollen-pollen keresztallergia – Ezért fontos tudni, hogy pontosan mi okozza a gondot!
Mi az a pollen-pollen, illetve a pollen-étel keresztallergia? Hogyan derül ki, hogy valójában mi okozza a tüneteket, és mit lehet tenni?
A máriatövis 7 tudományosan megalapozott előnye
A máriatövis a Silybum marianum néven is ismert növényből származó gyógynövény. A máriatövisből kivont szilimarin antioxidáns, vírusellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.