Az igazi férfi őszinte. Már, amikor szükséges. Vannak azonban dolgok, amiket a világ minden kincséért sem vallanának be a barátnőjük vagy a feleségük előtt. Mi azonban kiteregetjük a szennyest.

8 pasititok amit a férfiak sosem vallanának be

Igenis, megnézzük a nőket!

Tetszik, nem tetszik, a férfiak igenis megbámulják a csinos nőket. Él a mondás, hűséget fogadtak – khm, khm –, nem vakságot. Így, ha elmegy mellettük egy csinos nő, vagy új, dögös kollegina érkezik a munkahelyre, bizony kocsányon lógatják a szemüket és beindul a picit piszkos fantázia. Azonban ez teljesen egészséges és természetes. És nem egyenlő a megcsalással. Vagy ha igen, akkor az is olyan, mint amikor a nők David Beckhamet képzelik maguk mellé az ágyba.

Imádjuk a csajos estéket!

Egy egész este a csajokkal? Nyugodtan! Menjenek csak! A pasik imádják, ha egy-egy este magukban lehetnek otthon, nem kell senkihez alkalmazkodni, senkinek a kedvére tenni. Ellenben lehet sörözni, büfögni, videojátékot játszani, meccset nézni, egész este zacskóból enni a chipset.

Hiába élünk boldog párkapcsolatban, továbbra is nézünk pornót.

És nem azért, mert a kedvessel ne lenne jó a szex. Egyszerűen a pasik vizuális típusok, szeretik nézni a szexet. Persze még jobban szeretik a kedvessel együtt nézni. És a kedvessel együtt csinálni. Szóval, a pornóval a világon semmi baj nincsen – hacsak nem szélsőséges mennyiségben kerül a képernyőre.

Utáljuk a hajszálak látványát a lefolyóban!

Minden sztereotípiával ellentétben, a legtöbb pasi háklis a tisztaságra. Például utálják, ha hajszálak lepik el a lefolyót vagy a kádat. Ha meg szeretnénk tartani a jeles férfi példányt, alaposan takarítsuk át magunk után a zuhanyt vagy a kádat, és ne hagyjunk felesleges, gusztustalan nyomokat. Az érzékenyebb lelkeknek már ennyi is elég, hogy felvegyék a nyúlcipőt.

Igenis, szeretjük a fontos beszélgetéseket!

Ha tényleg fontos és minél hamarabb túlesünk rajta. A férfiak is tisztában vannak vele, hogy egy kapcsolat bizonyos időközönként mérföldkőhöz érkezik. Összeköltözés, kutya, házasság, gyerek. Sokkal inkább beszélnek róla, csak ne legyenek kész tények elé állítva. Tehát, ne állítson haza a nő kutyával, esküvői magazinokkal és megpakolt bőröndökkel. Egyvalamit azonban elárulunk: ha masszívan elzárkóznak minden, a jövőt érintő beszélgetés elől, az azért van, mert nincs azzal kapcsolatos mondanivalójuk. Vagyis: a kapcsolat egy nagy zsákutca.

Utáljuk a rúzst és a szájfényt.

Mert ragad. Mert nem jó az íze, és mert nyomot hagy. Még hosszú idővel azután is, hogy zsenge csókot leheltek a kedvesük ajkára. Két opció van. semmi rúzs vagy semmi csók.

Imádjuk, ha meg bámulják a csajunkat!

Bizony, a férfiakat rendkívüli büszkeséggel tölti el, ha más pasi is szemrevételezi a kedvesüket. Persze tombol bennük a birtoklási vágy, de dagad a mellük, ha vadidegen férfiak vagy akár közeli ismerősük szexisnek véli a szerelmüket.

Néha nekünk, férfiaknak sincs kedvünk szexelni.

A közhiedelemmel ellentétben, a férfiak nem készek mindig, minden egyes pillanatban a szexre. Igenis, nekik is van olyan időszakuk, amikor fáradtak, amikor máshol jár az agyuk, amikor semmi kedvük megmoccanni még egy orgazmus kedvéért sem. Sőt, velük is előfordul, hogy túl kövérnek, kopasznak, csúnyának érzik magukat, az önbizalmuk a béka alsó fele alatt van ahhoz, hogy kitárulkozzanak és szerelmeskedjenek. Ilyenkor jobb őket békén hagyni. Gondoljunk a PMs-re. na, ez pont olyan, csak pasiverzióban.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink