Gondolkodott már azon, hogy milyen a szexuális élete? Elégedett-e az összebújások mennyiségével és minőségével? A kérdés felvetésének nem az a célja, hogy az „eredményt” összehasonlítsa másokéval, hiszen lássuk be, annak a világon semmi értelme nem lenne. A lényeg az, hogy ön és a partnere mit éreznek ezzel kapcsolatban. Néhány árulkodó jel azonban létezik, amelyek segítenek eldönteni, boldog-e az életének e területe, vagy érdemes lenne egy kicsit felpiszkálni a tüzet.

A boldog szexuális élet jelei

1. Jel
Rendszeresen szőrtelenít

Jó, kivéve persze, ha önnek nincs szüksége szőrtelenítésre, vagy ha a természetesség híve. De általában a rendszeres szőrtelenítés annak a jele, hogy törődik azzal, hogyan néz ki, és fontos önnek, hogy mindig ápolt legyen. Szakértők szerint, ha egy hölgy szépségápolási rutinjának része a borotválás, epilálás, valószínűleg aktív szexuális életet él. Ha pedig zuhanyozás közben nemcsak a kellemetlen szőrszálakat távolítja el, hanem énekel is, szinte biztos, hogy kiegyensúlyozott a nemi élete.

2. Jel
Figyelmes és érdeklődő partnerével

A kiegyensúlyozott kapcsolatban élők figyelnek egymásra, tisztában vannak a másik vágyaival, igényeivel. Ez talán sokaknak nyilvánvalónak tűnik, de a szexuális életben – különösen egy hosszú ideje tartó kapcsolatban – még inkább fontos a kommunikáció. A fantáziákat, vágyakat meg kell osztani a partnerrel ahhoz, hogy jól működjön minden az ágyban is. Amennyiben önök rendszeresen meghitten, őszintén beszélnek a szexről, figyelnek egymásra, nagy eséllyel nemcsak az érzelmi életük, de a szexuális kapcsolatuk is tökéletesen rendben van.

3. Jel
Szereti, elfogadja önmagát

Többnyire szexinek és kívánatosnak tartja magát? Ez jó hír, hiszen aki elfogadja önmagát, a testét, az valószínűleg igazán jó szexuális életet él. Akik pozitívan gondolnak önmagukra, nem félnek kipróbálni új dolgokat, és tudnak másként viszonyulni a szexhez. nem fojtják el a vágyaikat, ki merik mondani, mire van szükségük és mit szeretnének – és jobban megértik partnereik igényeit is. Ne feledje, a bizalom az, ami lehetővé teszi, hogy igazán élvezzék egymás társaságát.

4. Jel
Szex menetrend szerint

Rendben, ez nem hangzik túl szexinek, de higgye el, a jó szexuális élet magában foglalja a „megbízható” szexet is. Hogy mit nevezünk jelen esetben megbízható szexnek? A tervek szerinti hancúrozást időről időre. A legtöbb ember ugyanis egyszerűen nem szakít időt a szexre. Ha azonban vannak fix időpontok – például a péntek este, amikor vége egy fárasztó hétnek, vagy a vasárnap reggel, amikor minden nyugodt és csendes –, akkor biztosan össze fognak bújni. az ilyen szexből sem hiányzik az izgalom, hiszen lehet rá készülni, a beszélgetések közben finoman utalni rá, esetleg üzenetekben emlékeztetni a partnerét arra, mit fog tenni vele, vagy hogy mire vágyik ön.

5. Jel
Mindig jól néz ki

Igen, azok, akik elégedettek a szexuális életükkel, szinte mindig jól néznek ki: ébredéskor, takarítás közben vagy este, munka után is. A nők sokszor tapasztalják, hogy nem a ruha vagy a smink teszi szexivé őket, hanem a kisugárzásuk. De persze az is igaz, hogy azok, akik elégedettek a nemi életükkel, nagyobb gondot fordítanak a megjelenésükre. A szép ruha – legyen szó otthoni szettről vagy pizsamáról – segít abban, hogy a partnere vonzónak, kívánatosnak tartsa. Az egészséges kapcsolatba természetesen belefér a laza otthoni viselet, de az ápolatlanság, az igénytelen öltözködés nem.

6. Jel
Szeret új dolgokat kipróbálni

Ha vállalkozó kedvű a szexben, nagy baj nem lehet. A szokásos rutin egyrészt biztonságot ad a szexben (is), de aki képes játszani és újítani az ágyban, hogy még élvezetesebbé tegye az együttléteket, annak biztosan boldogabb a szexuális élete. Ne féljen egy új szexuális segédeszközt kipróbálni, vagy belemenni egy mindkettejük számára elfogadott szerepjátékba! Ezek teljesen új szintre emelhetik a szexuális életüket. A lényeg, hogy csak olyan dologba menjen bele, amelyet mind a ketten szeretnének, egyikükben sem kelt rossz érzést – és mindig tisztázzák a szabályokat, mielőtt bármit kipróbálnának.

Ezek is érdekelhetnek

Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.

Ajánlataink