Ötletek arra, hogyan tudják partnerével megőrizni szerelmüket

A nehéz időszakban...

Ne hibáztassák egymást!

Lehet, hogy a férje spermája lassú, lehet, hogy önnek van elzáródva a petevezetéke – mindegy. Egyszerű lenne egymás fejéhez vágni, hogy „a te hibád!”, de a valóság az, hogy nem számít, ki miatt veszítenek a küzdelemben, hiszen mindketten egyformán vesztesek. Éppen ezért beszéljenek a dühről és a csalódottságról nyíltan.

Ne csak a gyerekről szóljon az életük!

Védjék meg a kapcsolatukat, ne hagyják, hogy minden gondolatuk a baba körül forogjon. Ne feledjék: önök egy pár voltak már akkor is, mielőtt a gondolat, hogy szülők lesznek, megfogant volna a fejükben és a szívükben.

Tartsanak szünetet!

Az állandó próbálkozás, hogy ön teherbe essen, szorongást és stresszt fog eredményezni mindkettőjüknél. Egy kicsit felejtsék el a testi örömöket azért, hogy a szexuális élet az öröm és a kikapcsolódás forrása maradhasson az elkövetkező években is.

Közös sportolás

A testmozgás növeli a termékenységet. De miért sportolna egyedül? Járjon a párjával teniszezni, kerékpározni, evezni. Nemcsak a testük erősödik, hanem a kapcsolatuk is. Persze nincs baj akkor sem, ha csak közös hosszú sétákra futja. Csak ne engedjék el egymás kezét.

Tisztelje a különbségeket!

Mindenki másképp éli meg a kudarcokat. Csak azért, mert a párja nem sír vagy nem akar beszélgetni órákon át a terméketlenségről, még nem jelenti azt, hogy neki nem fáj. Értse meg, ő úgy próbál túlélni, hogy elhatárolódik a problémáktól. Másképpen, mint ön, de küzd.

Hozzák vissza a szex örömét!

Az időzített szeretkezés egy idő után több mint lehangoló. Szakadjanak ki az otthoni környezetből, utazzanak el egy közeli kempingbe, hogy a friss levegő új energiával töltse fel önöket. De az is remek megoldás, ha egy éjszakát szállodában töltenek, akár a lakóhelyükön. Ezek a kis játékok száműzik a gondolatot, hogy a szex kötelesség, munka.

Mondja ki, ha szeretne valamit!

A párja jó eséllyel nem gondolatolvasó. Ha szüksége van több támogató szóra, mondja meg neki. Lehet, hogy ez a társának nem egyszerű, mert nehezen önti szavakba az érzéseit, akkor kérje meg, hogy írjon levelet önnek. Az e-mailezés sok nehéz helyzeten átsegíti a párokat.

Anyagi megterhelés a gyermekért folytatott küzdelem nemcsak az érzelmi, hanem sok esetben az anyagi tartalékokat is felemészti. Nem árt, ha előre tisztázzák, mit engedhetnek meg maguknak. Írjanak lehetséges forgatókönyveket.

Kérjenek külső segítséget!

Előfordulhat, hogy nem tudnak megbirkózni a helyzettel. Vegyék fontolóra, hogy csatlakoznak olyan csoportokhoz, ahol olyan emberekkel cserélhetnek tapasztalatot, akik hasonló problémákkal küszködnek.

Ne titkolózzanak!

Tanulmányok azt mutatják, hogy azok a párok, akik titokban tartják a meddőségüket a családjuk, barátaik előtt, több párkapcsolati és pszichológiai problémával küzdenek, mint azok, akik megosztják az információkat. Azt azonban tisztázni kell, hogy kinek és mennyit mondanak el. Lehet, hogy a párja szeretné elmondani az anyukájának, hogy önnek miért nem lehet babája, de ön ezt nem akarja, mert fél az anyósa tolakodó kérdéseitől és a véleményétől. és lehet, hogy ön szívesen megosztaná barátnőivel, hogy alacsony a férje spermaszáma, de ennek érthető okokból a párja nem örülne.

Ezek is érdekelhetnek

3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.

Ajánlataink