Tippek, hogyan töltsön el néhány gondtalan órát az édesanyjával vagy a lányával a hét bármely napján vagy ünnepen. Közös programok ajándéktárgyak helyett, minden anyának és lánynak.

Anya - lánya kapcsolat

Randizzanak cukrászdában!

Üljenek be egy csendes kávézóba vagy cukrászdába és egy csésze forró csoki vagy kávé mellett fecsegjenek. Nem kell komoly témákat feszegetni, egyszerűen nevessenek és élvezzék egymás társaságát.

Szépítkezzenek közösen!

A szépségápolás a legtöbb nőt lázba hozza. Menjenek el együtt fodrászhoz, manikűröztetni, pedikűrre vagy bármilyen kozmetikai kezelésre. A legtöbb szalon kínál páros kényeztető csomagot, különösen anyák napja környékén. Ha ilyet választanak, garantáltan együtt maradnak a program végéig, és közben jót tudnak beszélgetni.

Menjenek moziba, színházba!

Válasszanak könnyed és szórakoztató filmet, lehetőleg olyat, amit még egyikük sem látott. Vagy menjenek színházba, esetleg nézzenek meg egy balettelőadást. A balett minden kislány álma, és a legtöbb nő felnőttként is ámultan nézi a színpadon kibontakozó történetet.

Újítsák fel a lakás egy részét!

Valamelyikük új szobára, fürdőszobára vágyik? Vásároljanak közösen, és indulhat a felújítás! Tartsák tiszteletben egymás elképzeléseit, mindig az a főnök, akinek készül az új dekoráció. Ennek a projektnek a megvalósításával rengeteg közös időt tölthetnek együtt.

Önkénteskedjenek!

Az egyik legjobb módja, hogy minőségi időt töltsenek együtt. Az együtt végzett karitatív munka lehetővé teszi, hogy támaszkodjanak egymásra, erősíti a bizalmat és a kreativitást. Az együtt töltött idő remek lehetőség arra, hogy beszélgessenek és még többet megtudjanak egymásról.

Töltsenek egy napot a konyhában!

Igen, tudjuk, hogy idejük nagy részét valószínűleg egyébként is főzéssel töltik, de ez most legyen más! Menjenek el együtt bevásárolni, piacozzanak, fedezzék fel a tavasz ízeit, színeit. Készítsenek valami különlegeset, csak maguknak.

Bulizzanak!

Egy táncos este mindenkinek jót tesz. Lehet, hogy nehezen indul a buli, de egy idő után eltűnik a korkülönbség, és meglátja, mindketten élvezni fogják a zenét.

Vegyék nyakukba a várost!

Sétáljanak csak úgy, céltalanul a városban. Ha úgy tartja kedvük, térjenek be egy múzeumba, nézzenek meg egy kiállítást vagy menjenek állatkertbe. Bámulják a kirakatokat, próbáljanak ruhákat, cipőket – élvezzék az együtt töltött időt.

Menjenek edzőterembe!

A zumba és a jóga általában minden korosztálynak bejön, így nem lesz nehéz olyan edzésformát találni, amely mindkettőjüknek megfelel. De kipróbálhatják a különféle gépeket is, sőt fogadhatnak személyi edzőt is.

Utazzanak el!

Végül a legjobb anya-lánya program: utazzanak el wellnessezni! Két-három nap alatt rengeteg közös programot végigcsinálhatnak, esténként pedig egy könnyű vacsorát követően együtt térhetnek nyugovóra, pont úgy, mint a régi szép időkben.

Ezek is érdekelhetnek

Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.

Ajánlataink