Egyrészt mennyei boldogság feladni a szingli életmódot és végre megállapodni valaki mellett, akit szeretünk és aki mellett biztonságban érezzük magunkat. Másrészt, nagyon sok munka, mire egy férfiból és egy nőből valódi pár lesz és boldogan tudnak együtt élni. Nem szabad az első bukkanóknál hanyatt-homlok menekülni. Meg kell tanulni felépíteni egy stabil párkapcsolatot és utána nagyon vigyázni rá. Lesznek olyan dolgok a pasi előtti – továbbiakban P. E. – időszakból, amelyeket soha többé nem élhet át…

Csak semmi párterápia! - 5 módszer, amellyel elkerülheti a szakítást!

P. E.

Akkor aludt el, amikor csak kedve tartotta. Senkit nem zavart, ha este nyolckor már durmolt, reggel hatkor pedig a konyhában csörömpölt. Elképzelhető azonban, hogy a párja éppen akkor kap kedvet egy kis huncutkodáshoz, amikor ön már látványosan horkol.

Most: Ha kell, állítsa ébresztőre az órát vagy a telefonját, igyon eggyel több kávét és csalja be az ágyba magával a kedvesét is. A csörgő ébresztő nem csak arra emlékezteti, hogy ideje felébredni, de arra is, hogy a kedvesét sokkal jobban szereti, mint a kiadós alvást.

P. E.

Spontán felugrottak a barátok egy gyors italra vagy vacsorára buli előtt… vagy csak úgy.

Most: Az a szegény fiú csak megérdemel annyi figyelmet és törődést, hogy nem szabadítja rá váratlanul a komplett baráti társaságát. Ha már együtt él a kedvesével, egyeztesse vele a meghívás lehetőségét és a meghívottak személyét. Nem engedélyt kell kérnie, csak programot egyeztetnie. Persze az sem biztos, hogy mostantól minden hétvégét a barátai uralnak majd. A kapcsolata megérdemel egy kis magányt és intimitást. elvégre a kettesben töltött idő alatt fogják csak igazán megismerni egymást.

P. E.

Vidáman teregette ki szexuális kalandjait egy-egy csajos este folyamán, mindannyiuk okulására és szórakoztatására.

Most: Manapság azonban senki nem kíváncsi a szexuális életére. És nem is illik kiteregetni a meghitt együttléteket. Most már nem „egy srácról” mesél, akit soha többé nem látott, hanem a férfiról, aki fontos szereplője az életének és akivel a barátai is bármikor összefuthatnak. Ugye, nem szeretné, ha akármikor ránéznek, az a pikáns sztori jutna eszükbe róla és a tejszínhabosflakonról?

P. E.

Kuriózumszámba ment egy-egy családi összejövetel, ahol degeszre tömhette a pocakját, majd kényelmesen elterült a családi kanapén. Most azonban…

Most: Bejött a képbe egy másik család. A kedveséé. Néha bizony kicsit egyensúlyozni kell a családok és a családi programok között. Ha elvárja, hogy a kedvese mindenhová elkísérje, akkor önnek is részt kell vennie a párja családi eseményein és igenis türelmesen végig kell hallgatnia a testvére, anyja, apja, nagyanyja történeteit. Legyenek bármennyire is unalmasak. Ne feledje, ez nem szívesség, kedves gesztus csupán.

P. E.

Azt csinált, amit akart, olyan színűre festette a szobák falát, amilyenre szerette volna, olyan rumliban élt, amilyet még éppen nem szégyellt. Aztán…

Most: Ideje kompromisszumokat kötni. Ha együtt élnek, akkor a közös életüket közös döntések sorának kell kiköveznie. egyezségre kell jutni időbeosztás, berendezés, programok, barátok, család ügyében. Fontos azonban, hogy mindkét fél életében meglegyen egy-egy saját terület, ahol viszont kizárólag önmaga dönthet. A legjobb, ha ez egy hobbi, például sport, blogvezetés, valamilyen tanfolyam. Ha van saját életterük a feleknek, ahol önálló döntéseket hozhatnak, akkor nem fog annyira fájni a napi kompromisszumok megkötése sem.

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.