Már kapható a Diéta és Fitnesz legfrissebb, júniusi száma! Bár az időjárás még kicsit szeszélyes, mi már nagyon készülünk a nyárra étrenddel, sportolási lehetőségekkel, smoothie receptekkel! Ízelítő a tartalomból!

Nyárra várva! Megjelent a Diéta és Fitnesz júniusi száma!

Címlapon! – „Kedves lány, aki pár percnyi ismeretség után is úgy beszélget (bármiről), ahogy régi barátokkal szokás. A húszas évei elején jár, mégis határozott elképzelései vannak a jövőjét illetően, és az elveiből nem enged” – júniusi címlapunkon Kárpáti Rebekát láthatjátok!

Béres Alexandra ajánlásával – A kísértés sokunknak okozt gondot, ha diétázunk. A Diéta és Fitnesz júniusi számában egy olyan mintaétrendet mutatunk meg nektek, amivel könnyen legyőzhető a kísértés.

Csak okosan! – A smoothie egészséges, finom és könnyű ital, azonban 7 lépéssel könnyen csinálhatunk belőle egy kicsit sem alakbarát finomságot. Ne szabotáld az életmódodat! Kerüld el a hibákat!

DIÉTA ÉS FITNESZ 2019/JÚNIUS

Magazinunk júniusi címlapja

Nasi – Mit nassoljunk, ha már nagyon nem tudunk ellenállni a kísértésnek? 13 szuper nasi, amitől nem gyarapszik a súlyod, és eddig talán nem is gondoltál rá!

Na, ne! – Néha teljesen őrült diéták bukkannak fel a neten. Összegyűjtöttünk nyolcat, amit tényleg ajánlatos inkább elkerülni. Mondj nemet a bébiétel-diétára és a többire!

Párosan – Mi a párkapcsolat dinamikája? Mi történik egy férfi és egy nő között, ha elillan a rózsaszín köd? Mitől érett egy párkapcsolat?

Gondold meg! – Hogyan válasszunk fogamzásgátlót? Előnyök és hátrányok, hormonális és nem hormonális megoldások! A szakértő segít.

A D az új C? – Míg korábban a C-vitamin volt a sztár, napjainkban egyre inkább a D-vitamin kerül előtérbe. Sokan, ahogy megjelentek a jobbnál jobb publikációk e témában, szinte gondolkodás nélkül tették félre korábbi vitaminjaikat és nyúltak az új „csodaszerért”. Vajon jól tették?

Párban! – Párban még az edzés is könnyebben megy: használjuk ki a jó időt, hagyjuk el az edzőtermet, irány a természet! 2. rész

Edzés gyerkőccel! – Sokunk számára ismerős szituáció, amikor anyai teendőink mellett megpróbálunk beiktatni egy kis énidőt, mégpedig valamilyen otthon végezhető sport formájában. Erre a helyzetre készülve állítottunk össze egy rövid, gyermekkel végezhető edzéstervet Szalka Andrea mesteredző segítségével.

MÉG TÖBB SPORT, ÉLETMÓD, EGÉSZSÉG ÉS RECEPT A JÚNIUSI DIÉTA ÉS FITNESZ MAGAZINBAN!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?

Ajánlataink