BPA mentes, szilikonnal bevont kulaccsal járkál Reese Witherspoon. Megnéztük, hogy mennyibe kerül, és hol lehet beszerezni.

Ennyiért lehet beszerezni Reese Witherspoon környezetbarát kulacsát

Az egészséges életmód része, hogy mindig elegendő mennyiségű folyadékot fogyasszunk. Jól tudja ezt Reese Witherspoon is, aki egy környezetbarát, szilikonnal bevont kulacsban hordja a vizet. Ezt viszi magával, ha futni megy, de akkor is nála van, ha egy filmes megbeszélésre rohan – írja a People magazin. Nos, az említett kulacs az Amazon webáruházban kapható, körülbelül 8000-9000 forint közötti áron.

kulacs

Fotó: Amazon

A színésznőnek több színben is van ebből a kulacsból, ami egyébként BPA mentes. A BPA egy szintetikus szerves anyag, amelyet bizonyos műanyagok és gyanták előállítására használtak az 1960-as évek óta. A szervezetben hasonló hatást fejt ki az ösztrogénhez, vagyis a női nemi hormonhoz. Ma már számos terméken találkozhatunk olyan jelzés, hogy BPA mentes.

Hozzászólások

Életmódváltás szakértői szemmel – A személyi edző tanácsai
A fogyásban, az életmódváltásban az orvos és a dietetikus mellett az edző is sokat segíthet – nem csak a testmozgással kapcsolatban. Kiss Gergely személyi edző elmondja, mik a közös munka lépései.
Magyarország cukormentes tortája: íme a 2020-as győztes!
A Szentivánéji Álom elnevezésű süteményben nincs hozzáadott cukor, és szeletenként 13,3 g szénhidrátot, valamint 252,5 kcal-t tartalmaz.
5 baki, amit feltétlenül kerülj el hengerezés közben
Már az amatőr sportolók körében is egyre népszerűbb az SMR henger használata. A módszer hatékonyságához azonban elengedhetetlen a helyes kivitelezés. Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat.
Életmódváltás szakértői szemmel 2. – Hogyan segít a dietetikus?
A kiegyensúlyozott étrend az életmódváltás és a fogyás egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb pillére. Hogyan segít az egészséges táplálkozási szokásokat kialakítani a szakember?
Fizess elő egy évre a Diéta és Fitnesz magazinra, és nyerj városi kerékpárt!
Fizess elő egy évre 4200 Ft-ért, olvasd elsők között magazinunkat, és nyerd meg a Lynx Lady Carribean City kerékpárt!
Életmódváltás szakértői szemmel 1. – Mit javasol az orvos?
Bár az étkezésünk megreformálása elméletben könnyűnek tűnhet, a megvalósítás nem mindig egyszerű... Dr. Gajdács Ágnes obezitológus néhány fontos tudnivalót oszt meg az életmódváltásról.
Mentás csokipuding: hűsítő desszert a forró napokra
Ha egy könnyű, frissítő-hűsítő édességet szeretnél készíteni, mindenképpen érdemes kipróbálni a mentás csokipudingot!
Egészségteszt: Vajon eleget iszol?
Tesztünkből kiderül! Ahhoz, hogy hidratálj maradj, fontos folyamatosan – nyáron pedig még inkább – odafigyelned a folyadékbevitelre.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.