Oldal kiválasztása
BPA mentes, szilikonnal bevont kulaccsal járkál Reese Witherspoon. Megnéztük, hogy mennyibe kerül, és hol lehet beszerezni.

Ennyiért lehet beszerezni Reese Witherspoon környezetbarát kulacsát

Az egészséges életmód része, hogy mindig elegendő mennyiségű folyadékot fogyasszunk. Jól tudja ezt Reese Witherspoon is, aki egy környezetbarát, szilikonnal bevont kulacsban hordja a vizet. Ezt viszi magával, ha futni megy, de akkor is nála van, ha egy filmes megbeszélésre rohan – írja a People magazin. Nos, az említett kulacs az Amazon webáruházban kapható, körülbelül 8000-9000 forint közötti áron.

kulacs

Fotó: Amazon

A színésznőnek több színben is van ebből a kulacsból, ami egyébként BPA mentes. A BPA egy szintetikus szerves anyag, amelyet bizonyos műanyagok és gyanták előállítására használtak az 1960-as évek óta. A szervezetben hasonló hatást fejt ki az ösztrogénhez, vagyis a női nemi hormonhoz. Ma már számos terméken találkozhatunk olyan jelzés, hogy BPA mentes.

Hozzászólások

5 tipp, hogy a munkahelyeden se rontsd el a diétádat
A folyamatos stressz és rohanás mellett nehéz elérni, illetve megtartani a kívánt testsúlyt… Ám korántsem lehetetlen!
Koleszterin és lúgosítás - A dietetikustól kérdezték
A 7 legjobb életmódtanács, amit egy dietetikustól kaphatsz
Akár fogyni szeretnénk, akár az egészséges táplálkozás a cél, sokszor nehéz eldönteni, hogy a divatos diéták, és baráti jó tanácsok közül melyiknek hihetünk, és melyik humbug.
Nem megy az alvás? 7 gyógytea, hogy nyugodt legyen az éjszaka
Hulla fáradt, ám amikor az ágyban becsukja a szemét, az ide-oda cikkázó gondolatok nem hagyják nyugodni? A legtöbb esetben ez a stresszes életmódnak köszönhető, ám erre is van hatásos megoldás.
5 vacsoraszabály, amit be kell tartanod, ha diétázol!
Megfelelő időzítéssel és mennyiségekkel ez az étkezés is része lehet a diétádnak, íme 5 jó tanács, hogyan!
20 karcsúsító, fehérjedús élelmiszer
Atkins doktornak igaza volt abban, hogy ha valaki fogyni szeretne és a leadott súlyt meg akarja tartani, akkor bizony fehérjedús ételeket kell fogyasztania.
21 napos testi, lelki megtisztulás program
Minden mindennel összefügg. A környezet komoly hatással van a test és a lélek működésére egyaránt. 21 nap alatt tegyen rendet az életében, tisztuljon meg testileg, lelkileg egyaránt!
5 alapvető vitamin és ásványi anyag, amire a nőknek szükségük van
Így lehet biztos abban hogy elegendő vitamint és ásványi anyagot juttat a szervezetébe.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.