Ha egy nő természetesen szexis, akkor szerencséje van. Mivel azonban eleve nem szexisnek születünk, van, akinek kevesebb, és van, akinek több időbe telik eme tulajdonság elsajátítása. Egy szexis nő minden időben és korban el tudja csavarni a férfi fejét. Akkor is, ha öt perce, és akkor is, ha öt éve ismeri. Hölgyeim! Bevetésre fel! Mindannyian szexisek vagyunk!

Érezze magát még szexibbnek!

1. Hagyja el a várost!

Foglaljon le egy last minute utat akár belföldre, akár külföldre. lásson egy kicsit világot, hiszen az újdonság az egyik legerőteljesebb afrodiziákum. Idegen utcákon sétálgatva egzotikus, titokzatos szexistennőnek érezheti magát.

2. Érintse meg magát!

Legközelebb tusolás után ne csak úgy tessék-lássék kenje be magát testápolóval. Szánjon elegendő időt magára, simítsa el a testén a krémet, szenteljen időt minden egyes testrészének. A mindennapos masszázs serkenti a vérkeringést, és az is kellemes érzés, ha a testünk a saját kezünk alatt kel életre.

3. Stílusváltás

Próbáljon ki egy új szemhéjpúdert, illetve egy új árnyalatú rúzst vagy szájfényt. Ha általában a természetesség híve, egy napra varázsoljon magának viszonylag erős sminket! Ha elégedett a külsejével, nem csak szépnek, de szexinek is érzi majd magát!

4. Maradjon mozgásban!

Emlékszik még, milyen hatással van a pasikra a hajdobálás? Nos, van, ami nem változik. Időnként vesse be a régi trükköt és dobja hátra a haját. Nem feltétlenül hódítási célzattal, de minden nőnek jólesik egy kis flört vagy kacérkodás, mivel növeli az önbizalmat.

Tipp: Ha rövid haja van, időnként túrjon bele és hajtsa hátra a fejét. Tudja, milyen csábító egy szép, szexi nyak?

5. Gombolkozzon ki!

Ha sokgombos blúzt vagy ruhát visel, ne kapkodja el a levételét. Lejtsen szexi sztriptízt a tükör előtt, lassan, érzékien, gombról gombra haladva. Nem baj, ha csak önmagának szól a műsor, ám ha másnak is produkálja magát, a hatás biztosan nem marad el!

6. Olvasson valami szexit!

Meghódították a világot az erotikus regények, miért ne olvasna ön is valami pikánsat? A szexis könyvek beindítják a nők fantáziáját. Talán az erotikus olvasmányokban talál valami igazán kedvére valót, amit később kipróbálhat.

7. Találja meg az igazit!

Mikor fektetett be utoljára egy igazán jó melltartóba? Ne legyen rest, válogasson, próbálgasson hosszan és ne sajnálja a pénzt a legjobbra! Ha megtalálja az igazit, az felér egy millió dolláros főnyereménnyel!

8. Lassúzzon!

Kapja el kedvese grabancát és ruhástól lejtsenek egy érzéki táncot. simuljanak össze, ringatózzanak a zenére és közben simogassák egymást. Egy ilyen érzéki öszzefonódás olyan, akár egy jó szeretkezés.

9. Füstös tekintet

Ha esti kikapcsolódásra indul, sminkeljen előtte fekete szemceruzával. rajzoljon vele füstös, rejtelmes tekintetet. Macskaszemei különösen csábítóvá varázsolhatják az esti félhomályban. Egy leheletnyi szempillaspirál, és készen áll a végzet asszonya.

Tipp: Egy fültisztító pálcika segítségével tökéletesen füstösre satírozhatja a szemét!

10. Randizzon!

Emlékszik még az első randik izgalmára? A pillangókra a gyomorban? Arra, amikor párja minden vicce új volt és ön mindegyiken nevetett? Hívja randevúra kedvesét, és csempéssze vissza a találkába az első együttlétek izgalmát. (Nevessen a viccein, simítsa végig a karját, dobálja a haját stb.)

11. Vesszen a hajszárító!

Időnként hagyja a helyén a hajszárítót és engedje, hogy a haja szabadon száradjon meg. Itt a tavasz, erre egyre többször nyílik majd mód. rázogassa szexi sörényét, ez a kissé vad hajviselet igazán izgató a másik nem számára.

12. Legyen sztár!

Legalább néhány órán át. Amikor legközelebb rossz napja van, gondolja azt, hogy ön Eva Mendez, Jennifer Lopez vagy bármelyik kedvenc női sztárja. Nem csak azért jó móka, mert kiszellőztetheti a fejét és önbizalmat nyerhet. Azért is vicces, mert így a párja lehet akár Bradley Cooper is.

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink