Tévedés azt hinni, hogy a férfi egyetlen izgatható pontja a lába között van. a férfi testen – egyáltalán nem meglepő módon – számos érzékeny idegvégződés található, amelyek a legkisebb érintésre is azonnal reagálnak. Ha pedig komolyabban elmélyül a kényeztetésben, a partnere gyönyöre garantált. Fedezze fel a kedvese erogén zónáit, mutassa meg, mire képes egy könnyű érintés vagy egy leheletfinom csók.

Erogén zónák a férfi testen

Belső comb

Ezen a testrészen kezdeni a kényeztetést garantált siker. Ha ugyanis itt simogatja, masszírozza a párját vagy enyhén belemélyeszti körmét a belső combjába, azonnali reakciót tapasztalhat. Ne habozzon, nyitott tenyérrel simítson végig a kedves belső combján, és közben finoman doboljon az ujjaival.

Hímvessző

Kár lenne tagadni, hogy ez az erősebbik nem legérzékenyebb pontja. A férfiak imádják, ha szájjal ingerlik legnemesebb testrészüket, és ha a kezével is besegít, fellendíti a véráramlást és még érzékenyebbé teszi a péniszt. A férfiak szeretik nézni, ahogy kedvesük kényezteti őket, nem árt, ha erre is figyel.

Herék

Puha, érzékeny szövetekben gazdag, hátoldaluk és faluk igazi erogén zóna. Az idegvégződéseknek köszönhetően nagyon jól reagálnak a lágy csókokra, finom dörzsölésre vagy a masszírozásra. A hideg-meleg érintésekkel azonban nem árt vigyázni, mert könnyen az ellenkező hatást érheti el, mint amit szeretne.

Mellbimbó

A legtöbb férfi mellbimbója érzékeny, de vannak, akik nem szeretik, ha a partnerük ezen a helyen kényezteti őket. Próbálja ki, hogy a kedvese melyik csoportba tartozik! Nedvesítse be az ujját – jégkockával és forró vízzel felváltva –, majd finoman érintse meg a mellbimbóját. A reakcióból tudni fogja, mi a további teendő.

Alhas

A keleti kultúra szerint a köldök alatti rész a vágyat vezérlő övezet és a testi erő központja. Közel a tűzhöz – ez a lényege ennek a területnek, amely tulajdonképpen egy hatalmas erogén zóna. A simogatás, csókolgatás hatására a vér erre a területre koncentrálódik, a szexuális izgalom megnő. Nem véletlenül: ilyenkor a hölgyek rendkívül közel járnak a férfiak kedvenc testrészéhez.

Tarkó

Az egyik legfontosabb erogén zóna a férfi testen a gerinc szexuális energiáinak legfontosabb járata. Tele van idegvégződésekkel, amelyek az erotikus jeleket azonnal továbbítják az agynak. A lágy csókok, a masszírozás nagyon hatásosak ezen a területen.

Hónalj

A szőrzet gyökerénél lévő finom szálak szinte azonnal továbbítják az ingereket az agy vágyközpontjába. Óvatosan közelítsen a kedvese hónaljához, mert ez a terület igen érzékeny, és könnyen nevetésbe fulladhat az akció szex helyett.

Ajak

Az ajkakban ideghálózatok sokasága található, ezért ez az egyik legérzékenyebb pontja a férfi testnek. Nem véletlen, hogy az igazán jó szex elképzelhetetlen csókok nélkül. Csókolózás során az ajkak megduzzadnak, megtelnek vérrel, és a vékony bőr miatt nagyon jól ingerelhetők. A csókolózás beindítja a hormontermelést, rengeteg információt juttatva az agyba – illatok, ízek segítségével – a férfi DNS-éről. A nők ugyanis olyan partnereket választanak, akiktől erős és a betegségekkel szemben ellenállóbb utódokat remélnek.

Tenyér

Az előjáték során ne feledkezzen meg a kedvese tenyeréről, kézfejéről sem. Simogassa, csókolgassa, és meglátja: a forróság az egész testét elönti majd.

Ujjhegyek

A test energiapályái az ujjhegyekben végződnek. érintéskor olyan, mint amikor villamos vezetékek érintkeznek egymással. Üljenek le a kedvesével lótuszülésben egymással szemben, érintsék össze az ujjaikat, és hagyják, hogy a szikrák felszítsák a vágyat.

3 tipp a fogorvostól, hogy a kávé kevésbé ártson a fogaknak
Ahogy azt a kávé szerelmesei nagyon is jól tudják, az a reggeli csésze kávé gyakran nem kívánt foltokat hagyhat maga után a fogakon, emellett hosszú távon a fogzománcnak is árthat. Vannak azonban módok arra, hogy élvezze a kávét anélkül, hogy feláldozná mosolya egészségét.
42 kilót adott le Reni, az ötgyermekes anyuka: Vékonyabb vagyok, mint kamaszkoromban
Öt gyerek után jobb formában, mint valaha? Reni megcsinálta, ráadásul szenvedés nélkül, fenntarthatóan, és úgy, hogy az egészségével is minden rendben van. Ehhez pedig szinte fele súlyára fogyott le.
A legjobb gyógyteák, hogy könnyebben elfelejtsd a stresszt
A népi gyógyászat már évezredek óta ismeri és igen nagyra becsüli a gyógynövények egészségre gyakorolt hatásait. A természet csodái csökkentik a szorongást, elűzik a stresszt, enyhítik a fejfájás tüneteit és elősegítik a pihentető alvást.
Ez az 5 gyakorlat segít fogyni 50 felett is
Most olyan gyakorlatokat szedtünk össze, amikhez nem kell feltétlenül edzőterembe járnod, otthon is elvégezhetőek és nagyon hamar látványos eredményt is hoznak.
Leállt a fogyásod? Mutatjuk, hogyan indítsd el újra
Kitartóan diétázol, de egy idő után leállt a fogyás, meg sem mozdul a mérleg nyelve? A szervezeted valószínűleg hozzászokott a kevesebb ételhez. Adj neki új lökést a további súlycsökkenéshez! Mutatjuk, mit kell hozzá tenned és enned!
A magyar mérnök, aki 4 év alatt biciklizte körbe a Földet
Ha már a Földet körbebiciklizte, a Szent György-hegyet és Hegymagast sem hagyhatta ki Illés Adorján, aki a közelmúltban a helyi Piactéren tartott élménybeszámolót egészen elképesztő utazásáról.
Őszi vitaminsaláták, ha szeretnél több zöldséget enni
Az őszi elején még mindig vágyunk a friss, nyári ízekre, ezrét érdemes minden étkezésünket kiegészíteni egy finom idénysalátával. Ezekkel nem csak az ételeinket dobjuk fel, de a szervezetünket is feltöltjük vitaminokkal.
A zeller a diétás zöldségek királynője! Így használd fel, ha fogyni akarsz
Az egyik legegészségesebb zöldség a súlycsökkentő diétához nem más, mint a zeller. Ez a zöldség szervezetünk szinte minden részére hatással van, számos betegség megelőzésében segít a zeller.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.