Szerencsére mindig kitalálnak valamit, amivel kényelmesebb nyaralást ígérnek a kempingezőknek. Így nyár végére csak befutott a szúnyogokat távol tartó kempingszék.

Ez a kempingszék távol tartja a szúnyogokat

Igaz, kicsit bezártság érzése lesz annak, aki ebben a székben akar megszabadulni a szúnyogoktól, de az is biztos, hogy nem kell attól tartania, hogy a szúrós kis állatok megcsípik a vízparti nyaralás alatt. Az amerikai Swimways cég többnyire felfújható, medencében használható játékokat gyárt, ám most kitörtek a természetbe, és a horgászoknak, valamint kempingezőknek is próbálnak kedvezni. A szék ára átszámítva kb. 18 ezer forint az Amazonon. A terhelhetősége 250 kiló, és napellenzőt is szereltek be. Természetesen a cipzáras hálót le lehet csatolni a székről.

szúnyog, riasztó, szék

Olyan akár egy trón. Szúnyogok nélkül
Fotó: Amazon

Nem kell megijedni attól sem, hogy nehéz lenne. Háton cipelhető, akár egy közepes hátizsák.

Ez a kempingszék távol tartja a szúnyogokat

Fotó: Amazon

7 csodaszép zuhanyzó, ami alatt állandóan énekelnénk

 

 

Hozzászólások

A házi a legjobb: Hajdinás-magvas energiaszelet
Ha a bolti változatok megvásárlása helyett inkább szeretnéd otthon elkészíteni az energiaszeletet, akkor érdemes kipróbálnod ezt a receptet!
Hormonzavar is okozhatja a fokozott szőrnövekedést!
A fokozott szőrnövekedés miatti kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak...
Mindennapi ítészek
Nap, mint nap megesik bárkivel, hogy az ítélkezés hibájába esik. Az emberek megítélnek másokat az éppen aktuális ruházatuk, félmondatuk, pillanatnyi viselkedésük alapján.
5 dolog, amit biztosan nem tudtál a PCOS-ről!
A PCOS-sel kapcsolatban Dr. Kelemen Csaba, szülész-nőgyógyász, endokrinológus pár fontos, de ritkán hangoztatott és kevésbé ismert tudnivalóra hívja fel a figyelmet.
Vidd magaddal a nyaralásra: 3+1 tuti sporteszköz
A rendszeresen sportolók tudják, hogy az üdülés alatt sem szabad megfeledkezni az edzésről, alakformálásról. Ehhez ajánlunk szuper eszközöket.
5 fogyókúrás vacsora, amivel nem kell sokat bíbelődni
Ha gyors és egyszerűen elkészíthető ételt szeretnél készíteni este, ami a fogyókúrádba is belefér, akkor próbáld ki az alábbi alakkímélő fogás bármelyikét!
Lapos hasat szeretnél? Fogadd meg ezt a 7 tanácsot!
Néhány apró változtatással elérheted, hogy laposabb, formásabb legyen a hasad, és kevésbé szorítson a ruha derékban!
Hol a határ? 5 jel, hogy talán edzésfüggő lettél
A rendszeres testmozgás nemcsak az életmódváltás, de az egészségünk megőrzésének is az egyik alappillére. Ám itt sem szabad átesni a ló túloldalára!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.