Szeretné, ha a szexuális élete örömteli és élvezetes lenne a fülledt nyári napokon is? A hőmérséklet emelkedésével a szexben is igazán forró pillanatokat élhet át. Néhány ötlet, hogy hogyan élvezhetné még jobban a perzselő napot és a balzsamos, lágy éjszakákat.

Forró napok – forró szex

Játék a vízben

Azok a párok, akik sokat játszanak együtt, jobban élvezik a szexet, derült ki egy kutatásból. Miért ne játszanának hát a vízben is? Irány a medence, a tó, a tenger vagy az óceán! Fürödjenek meztelenül, és ha találnak egy félreeső zugot, ahová elbújhatnak a kíváncsi tekintetek elől, bátran szerezzenek egymásnak örömet. Vízben szexelni nem veszélytelen, könnyen csúnya húgyúti fertőzés lehet a kaland vége, de az előjáték megengedett. Ha pedig a saját medencéjükben élvezhetik egymás társaságát, tartsanak a közelben szilikonalapú síkosítót, amely még élvezetesebbé teszi az együttlétet.

Fehérnemű nélkül

Ha szeretne egy kis izgalmat csempészni az életükbe, a nyári melegben legyen merész! Nincs annál izgatóbb, mint amikor a partnere fülébe súgja a vacsoraasztalnál, vagy éppen egy kellemes autókázás közben, hogy nem vett fel fehérneműt. Esetleg azt is megteheti, hogy nem szól egy szót sem, csak finoman odavezeti a kedvese kezét és diszkréten megmutatja, mit nem hozott a randevúra.

Izgalmas nyári rendezvények

Nyáron minden hétvégére jut legalább egy esküvő, baráti grillparti vagy valamilyen családi rendezvény. Minél nagyobb a tömeg, annál kevésbé valószínű, hogy észreveszik, ha eltűnnek pár percre a partnerével. Osonjanak be a ház legtávolabbi fürdőszobájába, a padlásra vagy a mosókonyhába, és kényeztessék egymást. A lebukás veszélye nagy, de ez csak még szenvedélyesebbé teszi a szexet.

Előjáték a parton

Nyáron a tengerparton mindenkiben felvetődik a strandszex gondolata. De a tömeg, a homok, az égető napsugarak bizony jelentősen csökkentik a vágyat. Ehelyett legyen az egész strandolás egy hosszú-hosszú előjáték! Csókolózzanak, bújjanak össze a törülköző alatt, kenjék be egymás testét napkrémmel – tartsák ébren a vágyat. Egy ilyen nap után garantáltan hatalmas orgazmusban lesz részük este, amikor végre kettesben maradnak.

Sport a gyönyörért

A mozgás közben és után felszabaduló adrenalin jó hatással van a szexuális vágyra is. Kezdje a napot sétálással, futással, jógával, délután pedig szörfözzön, strandröplabdázzon vagy egyszerűen csak túrázzon. Bármilyen pulzusnövelő tevékenység megteszi, amelynek hatása kitart a hálószobáig.

Szex a szabadban

Nincs olyan ember, aki ne álmodozott volna arról, hogy a természet lágy ölén áldoz a szerelem oltárán. Ön se hagyja ki az élményt: akár a hegyekben kirándulnak, akár a vízparton pihennek, próbáljanak meg elbújni a kíváncsi tekintetek elől, hogy szexeljenek. A lebukás veszélye felkorbácsolja az érzékeket, és otthon, az unalmas téli estéken vissza emlékezve merészségükre, biztosan lesz még egy-két kellemes percük.

Közös zuhanyozás

Hűsítő cseppek az izzasztó kánikulában? Igen! Természetesen a kedvesével együtt álljon a víz alá és kényeztessék egymást vagy akár saját magukat a finom vízsugarak alatt.

Egyszemélyes vizespóló-verseny

Mindegy, hogy a lakásban vagy az udvaron próbálják túlélni a kánikulát, a vizespóló-verseny jó ötlet. Vegyen fel egy vékony, fehér pólót és álljon a zuhany alá vagy öntse le magát egy kancsó hideg vízzel. A hatás nem marad el, a párja valószínűleg eszét veszti, ha így meglátja.

Forró testek, hideg italok

A nagy melegben az alkohol komoly gondokat okozhat, de hangulatkeltésnek érdemes jégbe hűtött pezsgővel vagy röviditallal próbálkozni. A meleg bőr izgalommal reagál a hűvös érintésre: a finom nedűket célszerű ilyenkor nem pohárból fogyasztani. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink