Egy férfi és egy nő találkoznak. Szimpatikusak lesznek egymásnak, elkezdődik a szemezgetés, flörtölgetés. Megtörténik az első randevú, amelyet követ a második, esetleg a harmadik, majd még több. De vajon min múlik, hogy lesz-e a randik sorozatából rendes kapcsolat? Mit ronthatunk el mi nők, hogy aztán a férfi örökre kitörölje számunkat a mobiljából?

Game Over! Amin elbukhat egy kezdődő párkapcsolat

1.  Másik férfival flörtöl

Ez lehet női taktika. Úgy gondolja, ha flörtölget egy másik férfival reménybeli kedvese szeme láttára, ő majd féltékeny lesz, még inkább meg akarja szerezni magának. Ha látja, hogy más is érdeklődik ön iránt, talán nagyobb sebességfokozatra kapcsol a hódítás terén. Azonban ez a taktika visszafelé is elsülhet. A leendő kedves ugyanis ettől sértve érezheti magát. Elvégre, mihez kezdjen egy olyan nővel, aki már akkor kifelé tekintget egy kapcsolatból, amikor az még el sem kezdődött? Ha valakivel randevúzik, csak vele foglalkozzon. Ha úgy érzi, nem kap elég figyelmet, ne ilyen női taktikázással próbálja magára terelni a figyelmet, hanem nyíltan mondja meg a férfinak, többet vár tőle. Ha megoldják a problémát, jöhet a következő randevú, ha a zavaró tényező továbbra is fennáll, jöhet a következő pasi.

2. Anyáskodó

Megkérdezi, mosott-e kezet mosdólátogatás után. Leporolja a szöszt a kardigánjáról. Figyelmezteti, hogy vegyen sálat, mert hideg van odakinn. Nos, a férfiak többsége szereti, ha egy nő gondoskodó típus, de ha úgy viselkedik, mintha az anyja lenne, azt elég rosszul viselik. Meg kell találni a kellemes egyensúlyt az idegesítően anyáskodó és az észrevétlenül gondoskodó típus között. Nem kell nyakába kötni a sálat, elég, ha megjegyzi: Nagyon hideg van odakinn, drágám, nem lenne szükséged egy sálra? Az apró gesztusok, figyelmességek sokkal többet jelentenek, mint a rátelepedő magatartás.

3.  Nem érdeklődik a férfi világa iránt

Az egy dolog, hogy nem mutat érdeklődést a foci vagy valamilyen videojáték iránt, de igenis vegye a fáradságot, hogy meghallgassa a munkahelyi sztorijait, érdeklődjön a családja felől, érdekelje, mit csinál a szabadidejében. A férfiak szeretnek magukról beszélni, és szeretik, ha figyelmesen meghallgatják őket. A közömbösség, közönyösség, az érdeklődés teljes hiánya lelombozza, rosszkedvűvé teszi őket – és nemkülönben a randevút is. Az ilyen nőket többet nem hívják randira. Ha nagyon meg kell erőltetnie magát, hogy érdeklődést tanúsítson randevúpartnere irányában, akkor minél előbb kérjék a számlát és ne találkozzanak többet.

4.  Felhívja az édesanyját az első randiról

Tulajdonképpen nincs azzal semmi baj, ha ragaszkodik a családjához és rendszeresen beszél az édesanyjával. de azért van abban valami frusztráló, ha az első randin a mamával csicsergünk. Felhívni véletlenül se hívjuk, hogy beszámoljunk arról, merre és kivel vagyunk, bírjuk ki hazáig. Ha pedig a drága mama csörögne, jelezzük neki nagyon röviden, hogy az időpontnem alkalmas a csevejre, később visszahívjuk. Mással sem illik hosszasan csevegni egy randevún, nem baj, ha a leendőpartner nem érzi úgy, már az első pillanatban bekerült a családba.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink