Előfordulhat, hogy gyűrötten ébredsz, és kapkodva indulsz el otthonról. Aztán amikor a munkahelyeden a tükörbe nézel, csak az jut eszedbe: „Te jó ég, miért nem dobtam magamra egy kis festéket?” Most megmutatjuk, hogyan kell gyorsan sminkelni.

5 perces sminktrükkök rohanós reggelekre

Hozzávalók:

  • Arc tonik
  • Tápláló nappali krém
  • Bronzosító
  • Natúr szemfesték
  • Szájfény
  • Szempillaspirál
  • Nagy ecset
  • Kis ecset

1. perc – Nem szabad elbliccelni!

A szép smink alapja a tiszta és táplált bőr, ezt sajnos még rohanás közben sem lehet megúszni. Mosakodás után, míg fő a kávéd, vagy magadra rángatod a harisnyát, gyorsan töröld át arcod egy tonikkal átitatott vattakoronggal. Ezután jöhet egy kis bőrtápláló krém.

2. perc – Csodát tesz a bronzosító

Sokan úgy gondolják, gondos alapozás nélkül nem szabad sminkelni. Többnyire nem, de ha van egy remek bronzosító púdered, azt bátran felviheted alapozó helyett az arcra. A titok abban rejlik, hogy csak leheletnyit tegyél az ecsetre, és gyors mozdulatokkal dolgozz. Az arccsontokon menj át kétszer-háromszor is, így a pirosítást is kipipálhatod.

3. perc – Pasztellel nem lehet rontani

Rengeteg időt spórolsz meg, ha reggelente nem használsz erős árnyalatokat. A világos színeknél ugyanis kevésbé látszik, ha nem vagy elég precíz. Tekintetedet pedig remekül kiemeli egy könnyű barack, vagy halványzöld árnyalat is.

nő, smink, 35, púder

Fotó: Shutterstock

4 perc – Öltöztetnek a dús pillák

A szempillaspirált tilos kihagyni! Minden nő tudja, hogy a festékkel dúsított, hosszabbított szempillák mennyit dobnak a tekinteten! A nagy trükk az, hogy a pillákat kétszer kell átkenni! Miután mindkét szemen befejezted a spirálozást, pillasoronként ismételd meg a festést.

5 perc – Csak semmi rúzs!

Kapkodva rúzsozni tilos! A legjobb, ha csak egy kislányos halvány rózsaszín szájfénnyel dobod fel az ajkaidat, ezt ugyanis nem lehet elrontani. Ha mégis erőteljes színre vágysz, tedd a táskádba a rúzst, csak akad majd valamikor a nap során öt nyugodt perced, hogy befejezd a sminkelést.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.