Imádja a meleg, balzsamos éjszakákat, amikor akár a szabadban is szeretkezhet a párjával? Igaz, a napfény most csak távoli emlék, és több réteg ruha takarja a testét, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznie kellene az izgalmakat. Tippek, hogyan melegítse fel a szexuális életét a hideg napokon.

Hideg napok – forró szex

Alakítsa át a hálószobáját!

Ne aludjon téli álmot a hideg napokon. Hozzon létre olyan környezetet, amely romantikus hangulatot áraszt. Ha a hálószobája nyugodt, szexuális örömökre csábító oázis, mindketten több időt szeretnének majd ott tölteni. Nincs szükség nagy változásokra: egy finom ágynemű darabjai, meleg fényű gyertyák azonnal intim hangulatot árasztanak. Tartson az éjjeliszekrényén erotikus könyvet, és partnerével össze bújva, együtt olvasgassanak lefekvés után.

Sztriptízeljen a párjának!

Az erotikus táncos vetkőzés igazán alkalmas arra, hogy feldobja a sötét téli esték langyos hangulatát. Ne aggódjon, hogy nem tökéletes a teste, hiszen a párja úgy szereti, ahogy van. Arra ügyeljen, hogy ön is élvezze, amit csinál. Ehhez elengedhetetlen, hogy gyakoroljon. Igen, egy ideig csak önmagának táncoljon, de higgye el, megéri. A „bemutató” előtt gondoskodjon hangulatvilágításról, finom illatokról, dögös ruhákról. válasszon jó zenét, és engedje, hogy előtörjön önből a szexistennő.

Legyen kacér!

Lehet, hogy már évek óta nem flörtölt a kedvesével, de biztosan emlékszik még, milyen jó érzés volt a vadászat. Itt az alkalom, hogy újra átéljék az ismerkedés izgalmát. Menjenek el kedvenc szórakozóhelyükre vagy egy bárba – de természetesen nem egy párként. Tegyenek úgy, mintha akkor este találkoznának először. Az ilyen játékok erősebbé teszik a kapcsolatot, hiszen mindenki vágyik arra, hogy érezze, a partnere mennyire kívánja. Lehet, hogy kint hideg van, de néhány egyszerű flörtölési technikával – kacér, izgalmas szavak, csábító mozdulatok – pillanatok alatt felforrósíthatja a levegőt.

Viseljen szexi fehérneműt!

Bár télen sokkal praktikusabb a meleg pulóver és a vastag nadrág, érdemes szexi fehérneműt húzni a kényelmes ruhák alá. Ha a téli hónapokban is gyönyörű fehérneműt visel, azt üzeni a partnerének, hogy önnek fontos a szex és a kedvese ezt értékelni fogja. A puha flanelpizsamát is felejtse el, ha igazán forró pillanatokat szeretne átélni a téli éjszakákon. A hálószobában egyébként is meleg van, nem kell aggódnia a romantikus, ám nem sokat takaró darabok miatt.

Kényeztesse kedvesét erotikus masszázzsal!

Az erotikus masszázs nem feltétlenül végződik szexben, de kényeztetésnek, ráhangolódásnak nagyon jó. Nincsenek szabályok, amiket követni kell, egy a lényeg: csak olyat csináljon, ami a partnerének jó. A masszázs remek alkalom, hogy megismerje a kedves testét, megtanulja értelmezni a reakcióit. Használjon masszázskrémet vagy olajat, és lágy, nyugodt mozdulatokkal dolgozzon. A masszázst érdemes cirógatással lezárni, ha csak a meghitt pillanatokért kényeztette a kedvesét. Ha azonban többet szeretne, végezetül csókolja végig partnere testét. Meglátja, a hatás nem marad el.

Szaunában

A hideg napokon jólesik a szauna forrósága. Nemcsak a szervezet méregtelenítésében segít a szaunázás, előjátéknak is kiváló. A melegben ugyanis ellazulnak az izmok, a feszültség, a stressz elmúlik és boldogsághormonok termelődnek. A gőzben lehetőség van simogatásra, izgalmas játékra – de csak akkor, ha kettesben vannak a szaunában! A tökéletes hangulatot segíti, ha a lávakőre vágynövelő illóolajokat – ilangilangot, narancsvirágot, ánizst, jázmint – csepegtet.

Autóban

Hidegben? Igen! Menjenek ki a városból, álljanak meg egy szép helyen, tekerjék fel a fűtést, hallgassanak romantikus zenét és szeretkezzenek! Gondoljanak a kényelemre és vigyenek magukkal plédet és párnákat – bár ilyenkor kétségtelenül nem a kényelem a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink