A kapcsolat elején természetes, hogy szinte vibrál a levegő két ember között. Ahogy múlnak az évek, a szikra kihunyhat. Néhány ötlet, hogy a szerelmi élete ne laposodjon el.

Hogyan tartsa életben a szenvedélyt?

Beszéljenek a kapcsolatukról!

Szakemberek szerint nagyon fontos, hogy a párok őszintén beszéljenek arról, mit éreznek, mi foglalkoztatja őket. Egy-egy meghitt pillanatban mondják el egymásnak, mit jelent számukra a kapcsolatuk, hogyan próbálják megőrizni, mit tesznek azért, hogy sokáig tartson az önöket összekötő szerelem.

Élje újra a gyermekkorát!

Ahhoz, hogy a kapcsolatukat frissen tartsa, fontos, hogy önmaga is energiához jusson. Fedezzen fel olyan dolgokat, amelyeket élvezettel csinált, amikor „fiatal” volt – mint például gokartozás, ejtőernyőzés. A partnerére ezek az izgalmas helyzetek az újdonság erejével fognak hatni, és ez jótékony hatással lesz a kapcsolatukra is.

Lépjen túl a mindennapi bosszúságokon!

Természetes, hogy úgy érzi, felrobban a dühtől, ha partnere minden este a földre szórja a szennyes ruháját vagy a közepén nyomja meg a fogkrémestubust. Veszekedni azonban nem érdemes. E helyett, amikor valami pozitív dolog történik, egy apró gesztussal jelezze partnerének – öleléssel, puszival –, hogy ez most önnek jó. Ezek segítenek, hogy a boldog pillanatok rögzüljenek.

Flörtöljön partnerével újra és újra!

Gondoljon vissza, milyen volt a pillanat, amikor először meglátta a partnerét vagy amikor először érezte az enyhe remegést a térdében. Mit tett akkor? Csendesen beszélgetett, kihívóan nevetgélt vagy csak mélyen nézett a szemébe? Menjenek el ismerkedésük helyszínére (külön-külön) és játsszák újra a találkozásukat. Ez igazán alkalmas arra, hogy felébresszék a szenvedélyt.

Hozza vissza az érintés élményét!

Amikor először találkozott partnerével, az fizikailag is erőteljes élmény volt. A hormonok egy idő után már nem termelődnek olyan intenzíven, de sokat tehet azért, hogy újraéljék a kezdeti boldogságot. A finom, titkos érintések, a lopott csókok képesek felkorbácsolni a szexuális vágyat újra és újra.
 

Ez lesz az ősz desszertje: szilvás morzsasüti az új diétakirály
Az évszak sztárja a kicsit fanyar, de sütve elképesztően finom szilva. Nemcsak gombócot lehet készíteni belőle, hanem diétás morzsasütit is.
Így lesz sokáig gyönyörű, barna a bőröd
Ahány ország annyi szokás! Utánajártunk, hogy a különböző tájakon, milyen trükkökkel napoznak a nők.
Futás vagy gyaloglás? Melyik a jobb?
Természetesen mindkettő! A rendszeres testmozgás mindenképpen hasznos az egészség megőrzése szempontjából. A sport remek stresszűző, segít az ideális testsúly megőrzésében.
7 könnyű, diétás leves nyárra
Nincs annál egyszerűbb, mint a nyáron diétázni. Sokkal kevesebb ételt kívánunk, viszont több folyadékra van szüksége a szervezetünknek, ami hamarabb a telítettség érzetét kelti.
Ebből a gyümölcsből kell most minden nőnek jó sokat enni
A nők egyik leggyakoribb, kellemetlen tünetekkel járó hiányállapota a vashiány. A gyógyszertári szerek mellett vagy helyett azonban egy finom gyümölcs segítségével is feltölthetjük vasraktárainkat
Kevesebb szénhidrát szenvedés nélkül
Íme, néhány trükk, amelyek segítségével szenvedés és koplalás nélkül tudod csökkenteni a napi szénhidrátbevitelt.
Pollen-pollen keresztallergia – Ezért fontos tudni, hogy pontosan mi okozza a gondot!
Mi az a pollen-pollen, illetve a pollen-étel keresztallergia? Hogyan derül ki, hogy valójában mi okozza a tüneteket, és mit lehet tenni?
A máriatövis 7 tudományosan megalapozott előnye
A máriatövis a Silybum marianum néven is ismert növényből származó gyógynövény. A máriatövisből kivont szilimarin antioxidáns, vírusellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.