Azt már rég tudjuk, hogy minden világsztár mögött seregnyi szakember áll, stylist, fodrász, sminkes, személyi edző, külön szakács. Meg persze plasztikai sebész. Mégis kíváncsiak vagyunk a titkaikra, arra, hogy ők mire esküsznek, milyen trükkökkel tartják fenn mindazt, amit a profi szakemberek elérnek náluk.

Hollywood apró titkai

VISELJÜNK FŰZŐT, mint Jessica Alba

Jessica egy interjúban elárulta, hogy nehezen nyerte vissza az alakját második gyermeke születése után. Három hónapig dupla fűzőt hordtam éjjel-nappal – árulta el a titkát. – Brutális volt, nem is ajánlom mindenkinek, de nekem megérte – tette hozzá őszintén.

SEMMI GLUTÉN – ahogy Miley Cyrus

A botrányoktól sem mentes énekesnő teste sokat változott az elmúlt években, tónusosabb és szálkásabb lett. Amikor az a pletyka kelt szárnyra, hogy étkezési zavarai vannak, akkor mondta el, hogy gluténmentes étrendet tart, ez okozta a fogyást. Emellett pilatesszel szálkásít, ezért változott meg ilyen markánsan a teste.

EGYÜNK KELKÁPOSZTÁT, ahogy Gwyneth Paltrow

Gwyneth egy időben, amellett, hogy keményen edzett, szigorú diétát is tartott. Minden reggel megivott egy pohár kelkáposztasmoothie-t, ebédre pedig kelkáposztalevest evett párolt pulykamellel. Délután nassolt egy kis mogyorót, amit leöblített némi kelkáposztalével.

LÚGOSÍTSUNK, ahogy Elle Macpherson

A gyönyörű szupermodell (más néven „a test”) azt nyilatkozta, hogy lúgos étrendet követ, amely elsősorban gyökerekből, diófélékből, hüvelyesekből áll.

CSÖKKENTSÜK A VÖRÖS HÚSOKAT, mint Rosie HuntingtonWhitley

A szupermodell azt mesélte az ausztrál Vogue-nak, hogy egyre kevesebb vörös húst eszik, és ettől sokkal jobban érzi magát. Vége a grillezett bárány korszaknak, ma már csak halat és csirkét fogyaszt.

SÚLYZÓZZUNK, mint Michelle Obama

A First Lady védjegyévé vált izmos, tónusos karja. – Tudom, hogy sok nő aggódik a súlyzós edzések miatt. De kis súlyokkal végzett edzésektől egy átlagnő nem válik izomkolosszussá – mondta biztatóan egy interjúban.

JÓGÁZZUNK, ahogy Jessica Biel

– A jóga kihagyhatatlan számomra, mert nyújtja és rugalmassá teszi az izmaimat. De nyáron azt tervezem, több időt töltök a szabadban, röplabdázni szeretnék, és futni fogok a kutyámmal – mesélte egy magazinnak néhány évvel ezelőtt.

HAGYJUK EL A TEJTERMÉKEKET, mint Megan Fox

Megan bevallotta, hogy a második baba sokkal nehezebben jött össze, mint az első. Számára az életmódváltás vált be, konkrétan az segített, hogy nem evett semmiféle tejterméket. Ez jó hatással volt a hormonrendszerére, így hamarosan kopogtatott a gólya. – Ha hízni akarsz, egyél tejtermékeket, de ha nem, akkor felejtsd el őket – tanácsolja.

NE ÉHEZTESSÜK MAGUNKAT, ahogy Naomi Campbell sem teszi

– Nem hiszek az éhezésben, nem is éheztettem magam eddig sem, és ezután sem fogom – állítja. Minden reggel citromos langyos vízzel kezdi a napot, majd centrifugált gyümölcslevet iszik. Ezután következik a jóga és a pilatesóra.

ÖTFÉLÉT EGYÜNK, mint Eva Mendes

A szexi sztár állítólag nagyon szépen fogyott az „5 faktor” nevű diétával. Ez napi 5 étkezést jelent, amelyek mindegyikében kell lennie fehérjének, telítetlen zsíroknak, rostnak, szénhidrátnak, de a cukor tilos. Ja, és van egy csaló nap.

NE EGYÜK MEG AZ EGÉSZ DOBOZZAL, mint Jennifer Lopez

Egy kis darab valami hizlal, de nem fog megölni. Ha megeszed az egész dobozzal, az megöl – nyilatkozta drámai tömörséggel a művésznő.

PRÓBÁLJUK KI AZ ATKINS-DIÉTÁT, mint Kim Kardashian

Tizenöt évvel ezelőtt apámmal kipróbáltuk ezt a módszert, és nagyon gyorsan lefogytunk. Én azóta is ezzel fogyok. Egy csaló napot adok magamnak, de a szoptatás mellett nem éheztetheti magát az ember – mesélte Kim.

LEGYÜNK A SZÍNEK SZERELMESEI, ahogy Christina Aguilera

Az énekesnő állítólag a színes diétának köszönheti jó formáját. Mindennap csak egyféle színű ételt eszik, fehér napon például karfiolt és babot.

Ezek is érdekelhetnek

Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?

Ajánlataink