Futhatunk, úszhatunk, vagy készülhetünk az idei sziget Fesztiválra! Mit csináljunk hétvégén?

Hová menjünk augusztus első hétvégéjén?

Duna-átúszás

Lehetsz amatőr vagy profi sportoló, ha igazi kihívást keresel akkor 2019. augusztus 3-án Dunabogdányban a helyed, ahol a Strand utcából indul az átúszás. Indul: 14:00-kor. 1 kör (át és visszaúszás) kb. 800 m + a visszaúszás helyéig kb. 1000 m gyaloglás! Cipő/papucs leadás rajt előtt kötelező. Részletek, itt!

Nyúlcipő!

Idén 32. alkalommal kerül megrendezésre az Orfű Tó Show futás. Az augusztus 3-án megrendezésre kerülő versenyen, két távon: (6,2 km, 12,4 km) lehet nevezni. Nemcsak sportolókat, de amatőröket is várnak.

Tiszta-tó átúszás

1983 óta rendezik meg a versenyt, idén immár 35. alkalommal. Mivel a versenyben több korcsoport van, így szinte mindenki megmérettetheti magát. A verseny helyszíne: Abadszalók. Az első 200 jelentkező garantált ajándékcsomagot kap. Táv: 2 km, vagy 4 km. További részletek, itt!

+ ajánlatok a Szigetre

Jövő héten szerdán kezdődik a 2019-es Sziget Fesztivál! Természetesen a legnagyobb szenzációk, a fellépők lesznek, köztük Ed Sheeran, a Foo Fighters, vagy Post Malone. Ám a világsztárokon kívül számos okból érdemes idén is kilátogatni a fesztiválra. Az egyik ilyen a leglátványosabb produkció, vagyis a Nagy Utcaszínház, amely a fesztiválon a legváratlanabb helyeken felbukkanó megannyi sétáló utcaszínháza. De idén is lesz Cirque du Sziget, melynek évek óta töretlen népszerűsége bizonyítja, hogy a fesztivál sokak számára elképzelhetetlen az újcirkuszi előadások nélkül. Idén ismét a különlegességek rajongóinak kedvez a Sziget, hiszen a hazai művészek mellett Kanadából, Etiópiából, Franciaországból, Indiából, Finnországból, Dél-Koreából, Németországból és Argentínából is hívtak fellépőket. Lesz még: jóga workshop, hastánc bemutató, Hungarikum falu, ahogyan Zöld Sziget is. Az összes programot itt találják!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.

Ajánlataink