Oldal kiválasztása

Instagram vs. valóság – A blogger, akinek elege lett a kamuból

Tökéletes fotó, természetesnek tűnő, de patikamérlegen kiadagolt mesterséges pózok, napfényes filter, csodaszép, problémamentes élet. Ezt üzenik többségében az Instagramon elszaporodott influenszerek, akiknek egyre több blogger kihívójuk akad. Az egyik közülük a német Geraldine West, aki arra ösztönzi a követőit, hogy ne dőljenek be mindenféle trendi póznak, és tökéletességet hirdető, kamu képeknek. Erről szól az Instagram vs. Reality„ című projektje, amelyben elképesztően viccesen figurázza ki a legnépszerűbb és legfrissebb képeket, amiket felkapott az Insta, és elkészíti azok ellentétét is.

Talán az egész akció üzenete (a szórakoztatáson kívül) az, hogy ne külsőségek motiváljanak minket. Legyünk tisztában a saját értékeinkkel, és képesek legyünk meglátni a valóságot. Sokszor ugyanis, egy labilisabb, kevésbé egészséges önképpel rendelkező személyben komoly testképzavart okozhatnak a kicsit sem valós képek az Instagramon.

Tudta?

Közel egy milliárd ember használja az Instagramot, ahová naponta 60 millió friss fotót töltenek fel az emberek!

A valóságban például nincs időnk csücsöríteni, hasat behúzva pózolni a strandon, mert nyakunkban van a gyerek úszógumija, miközben ömlik rólunk a víz a kánikula miatt, és a pasinkkal helyet vadászunk a plédnek.

Gyakran látunk ilyen unikornisos képeket, de mégis hányan pancsolunk így a medencében?

Egy Instagram influenszer télen sem fázik! Nem pirosodik be az orra, és soha nem vesz fel hótaposót.

View this post on Instagram

❄ WHEN IT'S TOO COLD TO DRESS STYLISH… ❄ Meine Freunde witzeln schon! "Das Bombenentschärfungskommando ist da", "Michelin-Männchen" & "Slimer" wegen meiner dicken, grünen Winterjacke! 😂 Das Foto ist übrigens auf der Aussichtsplattform im Kaufhof entstanden und JA! es war PEINLICH! Ich musste mir erst auf der Restaurant-Toilette meine Fake-Lashes aufkleben und musste mir einige Bemerkungen zur Länge meines Rocks anhören… 🤣 *lol – ist gar kein Rock, sondern ein abgeschnittenes Top (🎙 mic drop 🤜🏼) Dann mit den hohen Hacken wie 'ne Giraffe auf Rollschuhen über den feuchten Boden in Richtung der Tür geschliddert und dann vor einer riesen Glasscheibe, hinter der gefühlt ganz Frankfurt am lunchen war, die üblichen Blogger-Posen durchgeackert… 😅 Was meint ihr? Hat es sich gelohnt? ____________________________ Taking this picture was kind of embarassing! 😂 I was posing on a restaurant platform in front of a huge glass front… Felt like the entire town was having lunch behind it and enjoyed watching me doing the "fashion-blogger-thing"… 😎 What do you think? Was it worth it? 😅 ____________________________ #kölnbloggt #kölnergram #cgn #modeblogger #blogger_de #blogger_at #blogger_ch #instablogger_de #frankfurt #frankfurtblogger #prettylittleiiinspo #berlinblogger #winteroutfit

A post shared by GERALDINE WEST (@geraldinewest_) on

Kicsit túlzás már a ”valóság„ része, de azért vicces.

View this post on Instagram

💪 Hallo liebe FitFam 💪 ➜ english version below Viele von euch fragen "Gigi, was machst du, wenn du so richtig Lust auf Chips hast?" Ganz einfach… 😃 Ich tunke Möhren in Magerquark und gönne mir dazu 3-3½ Rote Beete Chips! Die schmecken so schön nach Erde 😍 Voilà – fertig ist der healthy Snack… 👐 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PS: Wir schauen jetzt den Gruselfilm "The Nun" im Autokino… Falls ihr in Porz und Umgebung wohnt ➜ die kreischende Frau bin ich 😊 _____________________ 💪 Hello beloved FitFam 💪 Many of you want to know what I eat when I crave potatoe chips? I just dip some carrots into low fat quark and eat 3-3½ beetroot chips! They taste like soil! Mhhhh! Yummy! 👍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Thanks to your good critics, we'll watch "The Nun" in our drive-in cinema now… 🙈 Have a great one 😘 ________________ #kölnbloggt #köln #cgn #modeblogger #blogger_de #blogger_at #blogger_ch #instablogger_de #frankfurt #sweatingbeauties #sophiathiel #carmushka #berlinblogger #carmushkaootw

A post shared by GERALDINE WEST (@geraldinewest_) on

Meglepő, mennyi kalóriát égethet el a vízi sportokkal – lista

Őrület, mit művelt a 3 gyerekes, 42 éves nő a Ninja Warriorban! – videó

Hozzászólások

Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kocsis Korinna: "Sok csalódás ért, főleg szakmabeli lányoktól"
Mindig nagy kérdés egy ismert ember esetében, hogy mennyit és mit mutasson meg a követően a közösségi oldalakon. Hiszen gyakorlatilag idegeneket enged be az életébe a posztokkal. Erről is beszélgettünk Kocsis Korinnával.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.