Lássuk, neked vajon mit ígérnek a csillagok!

Itt a nagy szerelmi horoszkóp: augusztusban megtalálod az igazi párod

KOS

(március 21.- április 20.)

Szenvedélyes szerelem az Oroszlánnal és a Bikával!

Tomboló nyári érzelmek

A Kos az egyik leghatározottabb típus, ha szerelemről van szó. Rendkívül jó feleség, aki férjének társa jóban-rosszban. Júliusban azonban a kapcsolata váratlan helyzet elé kerül. Felbukkanhat társa régi szerelme, aki erősen felkavarja az érzelmeket. Előfordulhat, hogy átmeneti hallgatásra kerül sor, de mivel mindketten tudják, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, hamar kibékülnek. Egy nyári kaland a Kost ráébreszti arra, hogy nem akar többé háztartási robot és konyhatündér lenni. Az egyhangú, szürke otthoni teendőket muszáj megosztani a társával, különben elmenekül.

Hol keressük a szerelmet?

Júliusban egy vízparti nyaraláson megismerkedik valakivel, aki sokáig hatással lesz az életére. Már az első pillanatban úgy érzik mindketten, hogy talán az idők kezdetétől ismerik egymást. Ez a kapcsolat lassabban fog fejlődni, mint szeretné, de megéri türelmesen várni.

Milyen az új férfi?

Egy gyengéd és türelmes férfi akad az útjába nyáron. Határozottságával, mindenre kiterjedő figyelmességével teljesen leveszi majd a lábadról. Azért óvatosan engedje közel magához, mert nagyon erős birtoklási vágy él benne, s ha mégis megpróbál kihátrálni a kapcsolatból, nehezen engedi majd el!

Hódítási tippek:

Egy új garnitúra csipkés fehérnemű mindig meghozza a várva várt hatást.

Egy zöld cipő és hozzá gondosan megválasztott zöld karkötő végképp magabiztossá teszi.

BIKA

(április 21.- május 21.)

A legideálisabb társ a Skorpió és a Vízöntő!

Tomboló nyári érzelmek

Hihetetlenül érzékeny hangulatban lesz a Bika a nyáron, és fogékony minden apróságra, amely párjával kapcsolatos. Az ő hétköznapi gondjai a Bika problémái is lesznek, minden eszközt megragad arra, hogy segítsen neki. Nagyon figyel rá – ezt ki is mutatja. Ha azt látja, hogy bántja valami, akkor mindent bevet annak érdekében, hogy megvigasztalhassa. Annyira elbűvölően viselkedik, hogy lehetetlen lesz ellenállni a kedvességednek! Remekül ráérez arra, hogy éppen milyen hangulatban van kedvese, szinte beszélni sem kell ahhoz, hogy megértsék egymást. Nagyon szép élményekkel lesznek gazdagabbak a nyáron!

Hol keressük a szerelmet?

Egy holdfényes, nyári éjszakán, ha valaki sétálni hívja, ne mondjon nemet! Ezen az estén különös vallomást tesznek Önnek, de ne mondjon azonnal nemet. Itt nem csak egy hirtelen fellángolásról lesz szó, egy új kapcsolat kezdetét jelenti majd ez a váratlan randevú.

Milyen az új férfi?

Izgatott várakozás után, a nyár utolsó napjaiban egy hűséges és érzéki férfivel hozza össze a sors! Azt azonban tudnia kell róla, kissé önző természetű, hiszen amit megszerez, azt nehezen engedi el. Ráadásul hiú, ami gyakran bajba sodorja. Ha Ön képes időnként feltörő kalandvágya felett szemet hunyni, hosszú ideig boldogan élhetnek együtt.

Hódítási tippek

Napbarnított bőrén úgy mutat a sárga szín, hogy annak képtelenség ellenállni.

Engedje ki bátran a haját, nem kell mindig szorosan összefogva hordani. Rakoncátlan tincsei csábítani fognak.

IKREK

(május 22.- június 21.)

A Szűz és Nyilas elvarázsol és biztonságot ad!

Tomboló nyári érzelmek

Az Ikrek kicsit változékony hangulatban lesz a nyár elején. Ehhez párja csak nehezen fog alkalmazkodni. Ebből adódóan nemigen értik meg egymást, lehet közöttük néhány félreértés. Emellett azonban nagyon gyengéd hangulatban van, és ha a szerelme hajlik arra, hogy néhány csendes nyári estét eltöltsön kettesben vele, elcsitulhatnak a hullámok. A zajos szórakozásokhoz viszont nem lesz sok kedve, kár is ezt erőltetni nála. Az Ikrek tartós kapcsolata mellett másfelé is kitekinthet. Emiatt júliusban gondjai is lehetnek, az augusztus azonban a megbocsátás hónapja lehet, ha mindketten úgy akarják.

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Intelligens, jó humorú jóképű férfi kezd Önnek udvarolni július első heteiben. Kapcsolatuk játékos flörtnek indul, de egyre izgalmasabb perceket töltenek majd el együtt. A változatosság, amit ez az új szerelem ígér, minden múltbéli fájdalomért kárpótol. De vigyázzon, ne veszítse el teljesen a fejét! Hiszen az ilyen típusú férfiakban, néha nagyot lehet csalódni!

Hódítási tippek

Ne keseredjen el, ha nincs tökéletes, formás lába, idén úgyis a hosszú szoknya a divat. Az almazöld az Ön színe, azzal biztos a siker!

Egy feltűnő, nagy gyűrű hihetetlenül magabiztossá teheti.

RÁK

(Június 22. – július 22.)

A Halak és a Kos a tenyerén hordoz!

Tomboló nyári érzelmek

Rákoknál a nagy szerelem éve lesz az idei, ami azonban sok bonyodalmat is tartogat. Júliusban az anyagiak és egy félrelépés miatt meginoghat a bizalom, de rajtuk áll a békülés. Ősszel egy belföldi utazás jót tehet a kapcsolatuknak. Jó lenne, ha nem rohannának. Ráérősen, komótosan tervezgessenek, utazzanak, majd ott még jobban lassuljanak le! Az idő kettejüknek dolgozik. Az otthoni feszültségeket érdemes otthon felejteni. A távolság segíthet abban is, hogy tudjanak beszélni olyan témákról, amelyekről otthon nem tudtak. A kikapcsolódás után hazatérve sikerülhet a gondokat új szemszögből látni, ami a megoldást is hordozhatja!

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Végre egy férfi, aki maga is kedveli a romantikus vacsorákat, a meghitt, összebújós estéket. Érzelmes és biztonságra törekvő. Bár elsőre, egy kicsit régimódinak tűnhet, de hibája csupán annyi, hogy túlságosan is betartja az illemszabályokat. Biztos lehet benne, ez a férfi tudja, egy nőnek időnként jár egy szál virág.

Hódítási tippek

Az idei nyár divatja az ezüst és az arany. Este Ön is bátran viselheti kiegészítőként.

A boka köré rajzolt ízléses hennatetoválásra, apró kis lábgyűrűre még egy férfi sem mondott nemet!

OROSZLÁN

(július 23.- augusztus 23.)

A Mérleg és a Szűz leborul a lábad elé!

Tomboló nyári érzelmek

Augusztusban az Oroszlán nagyon fogékony lesz a tomboló érzelmekre. Szeretnél majd újra egy kicsit az élet „naposabb oldalán” járni. Többször is elmenne egy finom vacsorára egy igazán jó étterembe, és a szórakoztató programokra is több igénye van mint máskor. A kérdés az, hogy mindezt meg tudja-e osztani mostani kedvesével, hiszen ő az, akivel szívesen töltené az idejét. Csakhogy ő gyakran inkább otthon maradna. Ilyenkor persze az Oroszlán csalódottá válik, sőt, unalmasnak találja a partnerét! Ezért ismét bűnbe eshetnek valakivel, aki már régóta kedves a szívüknek. Persze nem kell mindent azonnal elárulni, tartsák meg maguknak a titkaikat. A gondokkal idén is egyedül kell megbirkózniuk.

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Egy meglehetősen uralkodó természetű férfi képében jelenik meg idén nyáron az új szerelem. Kapcsolatuk kezdete nem lesz súrlódásmentes, hiszen két ilyen erős jellem csak nehezen érti meg egymást. Szenvedélyes kapcsolatuk azonban soha nem lesz unalmas. A testi szerelem erős kapocsként tartja Önöket össze hosszú ideig.

Hódítási tippek

Ha tüzes nyári színeket visel, biztos, hogy megfordulnak Ön után az utcán.

Ne fogja vissza magát, fergeteges humora van, képes másokat is megnevettetni, használja bátran!

SZŰZ

(augusztus 24.- szeptember 22.)

Mély és erős szerelem a Bakkal és a Nyilassal!

Tomboló nyári érzelmek

Nagyon érzékeny és álmodozó a hangulatod, rengeteg romantikára lehet igényed. Arra vágysz, hogy kéz a kézben andalogjatok a nyári éjszakában, vagy nagyon örülnél egy olyan meghitt, gyertyafényes vacsorának, amellyel kedvesed lep meg. Hosszú órákig szeretnél beszélgetni a szerelmeddel, méghozzá meghitt, intim témákról. Ha mindezt megkapod a kedvesedtől, akkor nagyon boldog leszel, ha azonban nem hajlik az érzelmességre, akkor akár el is sírhatod magad elkeseredettségedben!

Hol keressük a szerelmet?

Egy romantikus randevún, gyertyafényes vacsoránál, felkorbácsolja az érzékeket.

Milyen az új férfi?

Új szerelme érzékiségével elvarázsolja, higgadtságával, biztonságot nyújtó közelségével megnyugtatja majd. Az azonban biztos, hogy nem ront ajtóstul a házba. Az első találkozás után az összes közös ismerősüket kikérdezi, és csak azután kezd el udvarolni. Rendkívüli módon akarja ezt a kapcsolatot, mindent belead, hogy az imádott nőt, vagyis Önt, megszerezze.

Hódítási tippek

Nem csak a húsz éveseké a világ, lehet néha rövidebb szoknyákat is hordani!

A nyár közepén sem késő egy kicsit hasizmot erősíteni. Napi négyszer húsz felülés csodákra képes!

MÉRLEG

(szeptember 23.- október 23.)

Az Oroszlán férfival a legizgalmasabb az élet!

Tomboló nyári érzelmek

A Mérlegek lesznek az idei nyár mázlistái. A szerelem mellett ugyanis anyagilag is csak jó történhet. Egy kis szabadságra vágysz a kapcsolatodban, és talán szórakozni is inkább egyedül mennél. Szükséged lehet arra is, hogy valamelyik barátoddal megbeszéld az életedet, sőt, szerelmi ügyekben is tanácsot kérnél tőle. Ha kedvesed féltékenységgel reagál erre, akkor lehet néhány intenzív vitátok. Nem hagyod lenyesegetni a szárnyaidat, még akkor sem, ha ez feszültséget teremt a szerelmi életedben. Ha viszont titokban folytatnak szerelmi viszonyt, most tuti a lebukás. A nyár vége már feszültségmentesnek ígérkezik.

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

A férfiben, akit most nyáron megismer, hatalmas a szabadságvágy, ezért biztos lehet benne, hogy nem akarja majd azonnal lekötni magát. Sajnos imád flörtölni, és a szerelem nagy mestere, ezért inkább kalandnak, mint életfogytig tartó kapcsolatnak tartja majd a viszonyukat. Amivel a legkönnyebben elriaszthatjuk az, ha le akarjuk fékezni, megpróbáljuk látványosan megváltoztatni.

Hódítási tippek

Könnyű kissé áttetsző pasztell ruhák remekül kiemelik az alakját. Az ilyen színek szinte kortalanná teszik.

Egy könnyű nyári sétához viszont viseljen fehér kiegészítőket, hiszen ez Önnek erotikus kisugárzást kölcsönöz.

SKORPIÓ

(október 24.- november 22.)

Lángoló, izgalmakkal teli szerelem a Halakkal és a Rákkal!

Tomboló nyári érzelmek

A párkapcsolatban élő Nyilas szülöttek év elején visszautazhatnának egy régi, már jól ismert helyre. Akár nosztalgiázhatnak is. Jót fog tenni a kapcsolatuknak az, hogy felidézik a kellemes emlékeket. Érdemes számba venniük, mennyi közös élményük van, mi minden köti össze őket. Fontos, hogy sokat és meghitt hangulatban beszélgessenek. Nyár végére a párjuk összes türelme elfogyni látszik. Nem szabad engedni, hogy válságosra forduljanak otthon a dolgok! Legalább a hétvégéket kell nekik szentelni. Nem éri meg az egzisztenciális sikerekért feláldozni egy komoly kapcsolatot!

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Kedvese komoly és megfontolt lesz, aki nem ugrik bele könnyen kalandba, kivéve, ha helyzete megkérdőjelezhetetlen és egyértelmű jelzést kap Öntől. Szívesen hódít, de nehezen engedi el magát, mivel érte már nagy szerelmi csalódás. Ezért nagyon vigyázzunk rá, hogy soha ne adjunk okot a féltékenységre!

Hódítási tippek

Egy nagy sárga kalapra mindenki felfigyel, ráadásul Önnek még jól is áll!

Estére használjon orgonaillatú parfümöt, és egy nem túl erős bronzos sminket.

Ne essen túlzásokba, a bokalánc nem vonz minden férfit!

NYILAS

(november 23.- december 21.)

Az Ikrek és a Bika ragaszkodása elbűvölő!

Tomboló nyári érzelmek

A Nyilasok életében a július a megbocsátás, a végtelen szerelem időszaka lesz. A nyár végét már szinte varázslatosnak érezhetik. Augusztusban azonban elcsábulhatnak, amiből gondjaik is lehetnek. A szerelemről nagyon idealisztikus elképzeléseid vannak a napokban, sokat vársz el kedvesedtől, de magadnak is nagyon magasra teszed a mércét. Azt akarod, hogy maximálisan odafigyeljen rád, és mindent megtegyen azért, hogy jól érezd magad. Te is szeretnéd a maximumot nyújtani neki, többször is meglepheted kedves figyelmességekkel. Ügyelj arra, hogy valóban csak apró ajándékokat vegyél, így szerelmed nem érzi magát a lekötelezettednek.

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Egy játékos, kalandozó típusú férfivel akad majd össze a nyár elején. Olyannal, aki sokszor cél nélkül hódít, mert nagy kanállal habzsolja az életet és a szerelmet. De ha valaki érdekes a számára, akkor kitartó és rengeteg boldog órát tölthetnek el együtt, amire mindig emlékezni fog.

Hódítási tippek

Lila bármelyik árnyalata vonzóvá teszi. Nem kell mindig fekete vagy fehér fehérneműt hordani, néha nem árt egy kis változatosság!

Lepje meg partnerét valami váratlan ajándékkal. Hiszen Ön is szeret csak úgy, ok nélkül virágot kapni.

BAK

(december 22.- január 20.)

A titokzatos Rák és Ikrek vérpezsdítően hat a szerelemre

Tomboló nyári érzelmek

A Bakokra is júliusban vár az igazi nagy szerelem. Új társukat munkájuk, vagy egy teljesen hétköznapi szituáció folytán ismerhetik meg. Ő lesz az, aki miatt mindent képesek lesznek feladni. Nemcsak kedvesed társaságára tartasz igényt a napokban, fontossá válnak neked a barátságaid is. Időt szeretnél szakítani ezekre a kapcsolataidra is, de ez azt jelentheti, hogy külön programokat kell szervezned, nem tudsz szerelmeddel annyi időt tölteni, mint máskor. Ha azt tapasztalod, hogy kedvesed megsértődik vagy dühös, akkor öntsetek tiszta vizet a pohárba: beszéljetek arról, hogy akkor jó egy kapcsolat, ha mindketten szabadok lehettek benne.

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Kedvese kisportolt testalkatú, intelligens férfi, aki viszont maga lesz a két lábon járó realitás. Ne is reménykedjen abban, hogy elsöprő érzelmeket lobbant fel benne, esély sincs rá. Mind lelkileg, mind testileg közel kell kerülnie hozzá, hogy igazán mély kapcsolat alakuljon ki Önök között.

Hódítási tippek

Nyári melegben válasszon magának, égkék ruhákat. Estéreazonban az óceán mély színeiből keressen csábító kiegészítőket.

Egy könnyed gyümölcsös diétával megszabadulhat pár felesleges kilótól. Megéri, hiszen így magabiztosabb lesz.

VÍZÖNTŐ

(január 21.- február 18.)

Az Oroszlán és a Mérleg könnyen elcsábít!

Tomboló nyári érzelmek

A Vízöntők munkájában nagy változások történhetnek. Augusztusban egy külföldön élő személy miatt láthatják másként a világot. Ő lesz az, aki megadja a szabadságot, és aki mellett feltöltődhetnek. Júliusban a legjobb párkapcsolati gyógyszer a rövidebb belföldi utazás lehet. Nem érdemes drága luxusszállodába menniük, inkább valami családias helyet keressenek, ahol kedvükre „turbékolhatnak”. Nyár végén, ősszel feszültség támadhat kettejük között. A nézeteltérés oka valószínűleg az otthonukkal lesz kapcsolatos. A Vízöntő szépíteni, felújítani vagy költözni szeretnének, míg párjuknak esze ágában sincs pénzt költeni ilyen célokra. Fontos, hogy jussanak valamilyen közös véleményre, mert a viták megkeseríthetik a napjaikat.

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Egy őszintén érdeklődő, nyitott férfi kezd el udvarolni Önnek a nyáron. Néhány dologgal azonban nem árt óvatosan bánni: látványosan szenved, ha szerelmi csalódás éri, nem is titkolja mások előtt. Könnyen megsértőik, ezért vigyázni kell, mikor mit mondunk neki! Ugyanakkor könnyű visszacsábítani, és kiengesztelni.

Hódítási tippek

Nappal a rózsaszín és zöld színekkel tud hódítani, éjjel a barnában és a barnásvörösben lesz ellenállhatatlan.

Próbálja meg partnerét mesés nyári ételekkel elkápráztatni.

HALAK

(február 19.- március 20.)

Kaland és érzelmi biztonság a Skorpióval és a Szűzzel!

Tomboló nyári érzelmek

Ezen a nyáron új szelek fújdogálnak majd, mozgalmasa lesz a Halak szerelmi élete. Az amúgy is erőteljesen romantikus Halak rendkívül aktív lesz egész nyáron, egy percig sem tud megülni a fenekén. Meglévő párkapcsolatában az érzékiség és a szexualitás most különös hangsúlyt kap. Ugyanakkor ne terhelje le partnerét féltékenységgel, mert így is túl stresszes az élete, és kapcsolatukra mindez komoly árnyékot vethet. Sokat segíthet szerelmi élete fellendítésén, ha kreatívvá és kifejezővé válik. A Halakat karmikus szerelmi kapcsolat kötheti valakihez, akit már korábban megismertek. Júliusban váratlan fordulatot vehet a kapcsolat, amiből akár egy gyermek is foganhat, ha úgy akarják.

Hol keressük a szerelmet?

Milyen az új férfi?

Idén nyáron egy olyan férfi akad az útjába, aki kedveli a gyengéd irányítást. Mint minden mást az életében a szerelmet is nagyon komolyan veszi. Hűséges, akiben bármilyen körülmények között megbízhatunk, és számíthatunk a segítségére. Ha olyan társra akad, aki nem korlátozza teljesen a szabadságában, és tiszteli a függetlenséget, ő is ugyan ezt biztosítja partnerének.

Hódítási tippek

A piros és a mélyvörös színekkel nagy hatást tehet a férfiakra.

extrém napszemüveg vagy egy új hajszín is felkeltheti az érdeklődésüket.

Hozzászólások

Sütőben sült paradicsom télire
Ha sok paradicsomunk termett a kertben érdemes a következő receptet kipróbálni, mert pillanatok alatt isteni, fűszeres szószt készíthetünk belőle, ami rengeteg diétás étel alapja is lehet.
Mennyi étel kerülhet pontosan a tányérodra, ha fogyni szeretnél?
Belekezdhetünk bármilyen diétás módszerbe, kipróbálhatunk akár ezerféle étrendet is, ha nem tanuljuk meg, mennyire fontos a porciókontroll, egy sem lesz sikeres.
Kezdj el mozogni és így változik meg az egész életed
Elképesztő, milyen komoly hatással lehet az életedre, ha mozogni kezdesz! Összegyűjtöttük a leglátványosabb változásokat.
A megfelelő méretű melltartó fontossága
Talán egy nőnek sem mondok újdonságot azzal, hogy a megfelelő melltartó kiválasztása alapvető fontosságú.
Nem mozdul a mérleg nyelve? Mutatjuk, hol a hiba!
Bizony, néha hiába a koplalás, a megszállott és rendszeres edzés, a mérleg mégsem mozdul. Sokan ekkor adják fel. Pedig csak át kellene gondolni, valóban mindent helyesen tesz­el.
A cékla chips lett a diétázók őszi kedvence: így lesz szuper ropogós
Rozmaringgal fûszerezett nasi, amit képtelenség abbahagyni. Egészséges, egyszerûen elkészíthető, zamatos, ropogós őszi finomság.
Áll alatti kényes témák: többé nem öregít a toka
Sokszor hihetetlen erőkkel küzdünk a ráncok ellen, arcunk egy másik részéről, az állról azonban gyakran elfelejtkezünk. Pedig az itt megereszkedett bőr látványa ugyanúgy öregíti az arcot, mint egy csúnya szarkaláb.
Liszt- és cukormentes kókuszos piskóta
Fél óra alatt az asztalra varázsolhatod ezt a remek diétás sütit! Nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ezért bátran fogyaszthatod akár este is! Lágy, levegős piskóta csupa egészséges alapanyagokkal is!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.