A nők hajlamosak azt gondolni, hogy mindenki más jobb náluk a szexben. Higgye el, a legtöbben ugyanúgy aggódnak és bizonytalankodnak, mint ön. A rossz gondolatok helyett inkább növelje az önbizalmát, hogy a hálóban is elkápráztathassa partnerét.

Legyen magabiztos a hálószobában!

Legyen nyitott!

Bátran olvasson erotikus könyveket, cikkeket mások szexuális életéről, nézzen meg egy-két felnőttfilmet. Ez segít abban, hogy a szexuális életet ne misztifikálja túl. Ismerje meg a női és a férfi test anatómiai felépítését.

Ismerje meg önmagát!

Fedezze fel a saját testét, kísérletezzen, hogy mi az, ami örömet szerez önnek. Ilyenkor a fantáziáját is segítségül hívhatja. A fantáziálás azért is jó, mert így rengeteg szerepben kipróbálhatja magát – legalábbis gondolatban. A későbbiekben aztán csak önön múlik, hogy ezek közül mit valósít meg. Bátran szerezzen örömet önmagának, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy megismerje a teste reakcióit.

Higgyen magában!

Ne legyen kishitű. Tartson buzdító beszédet magának randi előtt. Ismételgesse, hogy mennyire szexi és milyen jól érzi magát a bőrében. Amikor ilyeneket mond, új utakat nyit a gondolkodásában, és elsöpörheti a negatív érzéseket. Megerősítésre naponta többször is szüksége lehet. Írjon fel néhány pozitív gondolatot egy papírra, és vessen rájuk egy-egy pillantást a hétköznapi rohanásban is.

Válasszon példaképet!

A filmvászon szexszimbólumai közül biztosan van olyan, akit irigyel, és akire szívesen hasonlítana. Gondoljon rá vásárlás közben vagy reggel, amikor felébred. Képzelje el, ő hogyan érezne, viselkedne bizonyos helyzetekben. Minél többet gondol rá, annál könnyebben éli bele magát a csábító, érzéki nő szerepébe.

Mutassa ki vágyait!

Engedjen szabad utat a vágyainak, mutassa ki bátran, mennyire vágyik a partnerére. A férfiak nem szeretik a félénk és szégyellős nőket. Vigyázzon, hogy ne essen túlzásba: koncentráljon azokra a dolgokra, amikről tudja, hogy jók és a párjának is tetszenek.

Lélegezzen mélyeket!

Ha az együttlét előtt elbizonytalanodik, vegyen néhány mély lélegzetet. koncentráljon a légzésre, figyelje a testét. gondolja végig, milyennek látja önt a kedvese, hol fogja megérinteni és hogy ez milyen jó érzéseket kelt önben.

Legyen önzetlen és tapintatos!

Jó dolog, ha tisztában van azzal, mit tud és mit szeretne, de a hálószobában ketten vannak. Ne csak saját magával foglalkozzon: a szerelme öröme legyen ugyanolyan fontos, mint a sajátja. Figyeljen a másik reakcióira, próbálja kitalálni, mire vágyik a férfi. Beszélgessenek sokat arról, mit várnak a szextől, egymástól. Az ágyban (is) legyen tapintatos, hiszen az intim pillanatokban mindenki érzékenyebb. Természetesen ne hagyja szó nélkül, ha valami nem jó önnek, de legyen kedves és határozott.

Őrizze meg a függetlenségét!

Még a legnagyobb szerelemben is szükség van néha egy kis magányra. Szánjon időt arra, hogy feltöltődjön – egyedül vagy barátokkal –, és adjon időt a párjának is. A bizalom megléte ehhez elengedhetetlen, mert egyébként a külön töltött idő csak eltávolítja a kedvesétől.

Szervezzen közös programokat!

Ahhoz, hogy a hálószobában jól működjenek a dolgok, fontos, hogy olyan programokat is szervezzen a párjával, ahol csak egymásra koncentrálhatnak. Sportoljanak, kiránduljanak közösen, a lényeg, hogy mindketten örömüket leljék abban, amit csinálnak.

Vezessen naplót!

A naplóírás segít abban, hogy tisztázza az érzelmeit. Ha mindennap leírja a gondolatait, újra és újra szembenéz azzal, ami történt. Így könnyebb tisztáznia, mi az, amire még figyelnie kell, és mi az, amiben már elégedett lehet önmagával.

Sportoljon!

A mozgás fokozza az endorfintermelést, amit más néven boldogsághormonnak is neveznek. a teljesítmény f okozódik, az agyban is érezhető a változás. ez a hatás még órákkal az edzés után is tart, ezért jól teszi, ha rendszeresen mozog – de egy fontos randi előtt mindenképpen sportoljon.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink