Kutatások szerint az emberek nagy részének van/volt házasságon kívüli kapcsolata. Vannak, akik gondolkodás nélkül a kapcsolat felbontása mellett döntenek, ha kiderül a megcsalás, másoknak sikerül felülemelkedni a sérelmeken, és továbbra is együtt maradnak párjukkal. önt is megcsalták? Ne essen kétségbe, inkább kérdezze meg magától, hogy szeretné-e megmenteni a kapcsolatát. Ha igen, néhány jó tanács, hogy erősebben és boldogabban folytassák a közös életet.

Megcsalták? Élje túl!

Iktassák ki életükből a harmadik felet

Nézze a dolog jó oldalát: a viszony véget ért. Ehhez azonban szükség van arra, hogy eltávolítsák életükből a harmadik felet. Nem elég, ha a kedvese megígéri, hogy soha többé nem találkozik a másikkal – ez a lépés most kevés. lehet, hogy szürreálisnak tűnik, de üljön le a párjával, és kérje meg, hogy írjanak levelet a harmadik félnek, amelyben világosan megfogalmazzák, hogy vége a kapcsolatuknak. Ha ön a feladó, írja meg, hogy a társával együtt írja ezeket a sorokat, és mivel úgy döntöttek, hogy együtt folytatják tovább, kérik, hogy ne keresse önöket. Így az a személy, akit megcsaltak, megerősítést kap abban, hogy újra ő a fontos.

Legyenek őszinték

Ne ringassák magukat álomvilágban: szinte biztos, hogy a szerető a szakítás után újra jelentkezni fog. Korábban sem tartotta tiszteletben az ön és kedvese házasságát, kapcsolatát, miért tenne most másképp? Ezért nagyon fontos, hogy állapodjanak meg partnerével abban, egy ideig teljesen „átlátszóvá” válnak egymás számára. Ez azt jelenti, hogy megnézhetik egymás üzeneteit, feljegyzéseit, számláit, sőt még az orvosi papírjaikat is – mindaddig, amíg ezt mindketten szükségesnek tartják. fontos, hogy ez csak akkor működik, ha őszintén megbeszélik a tapasztalataikat. Történetesen, ha a párja üzenetet kap az exszeretőjétől, ne vádolja azonnal azzal, hogy újrakezdték a viszonyt. Ehelyett beszéljék meg, hogy mi történt. A bizalmat csak így lehet helyreállítani.

Ne legyen túl kíváncsi!

A megcsalt fél többnyire mindent tudni szeretne: kivel, hol, mikor, miért és hogyan csalta meg a partnere. Ezek az információk azonban néha többet ártanak, mint használnak. Kérdezze meg magától, hogy tud-e együtt élni a kedvesével azok után is, ha válaszol az ilyen jellegű kérdéseire? Vajon a válaszok között lesz olyan, ami segít abban, hogy újra felépítsék a közös életüket vagy csak rombolnak és fájdalmat okoznak a kimondott szavak? Előfordulhat, hogy valaki csak akkor tud továbblépni, ha minden részletet, amelyet fontosnak tartott, megismert. de ügyeljen arra, hogy ne kérjen túl részletes beszámolót a partnerétől – és ne legyen dühös, ha a válaszok érzelmeket tükröznek. Ennél sokkal fontosabb a tények ismerete.

Utazzanak el kettesben

Talán furcsán hangzik, és úgy érezheti, hogy ez az utolsó dolog most, amire szükségük van, de ha komolyan meg szeretné menteni a kapcsolatukat, utazzanak el valahová kettesben. Ez egy érzelmi lépés, nem racionális döntés. segít abban, hogy távol mindenkitől – a családtól, barátoktól, kollégáktól – csak egymásra figyeljenek. Nem világ körüli útra kell indulni, egyszerűen csak több időt kellene együtt tölteniük. Ne csatlakozzanak más házaspárhoz, sem vidám társasághoz. Legyenek kettesben és próbáljanak annyit romantikázni, amennyit csak tudnak. Az ilyen utazások nem feltétlenül a szexről szólnak. A megcsalt félben csak akkor éled fel újra a vágy, ha már nincs harag és sértettség. Ehhez viszont rengeteg közös élmény szükséges.

Szítsák fel a szenvedélyt!

Gyakori, hogy a hűtlenkedő fél arra hivatkozik, már évek óta hiányzott a házasságból a szenvedély. Ilyenkor nem lehet úgy tenni, mintha minden rendben lett volna, és nem szabad visszatérni a régi rutinhoz. Alakítsanak ki új szokásokat: járjanak el szórakozni, utazzanak el többször rövid időre, csináljanak kettesben programokat. Kezdjék valóban tiszta lappal újra a kapcsolatukat: randevúzzanak úgy, mintha először találkoznának. Ha tehetik, egy időre költözzenek külön. Ha szükséges, keressenek fel terapeutát, aki segít kitalálni a következő lépést a kapcsolatuk megmentése érdekében.

Ez lesz az ősz desszertje: szilvás morzsasüti az új diétakirály
Az évszak sztárja a kicsit fanyar, de sütve elképesztően finom szilva. Nemcsak gombócot lehet készíteni belőle, hanem diétás morzsasütit is.
Így lesz sokáig gyönyörű, barna a bőröd
Ahány ország annyi szokás! Utánajártunk, hogy a különböző tájakon, milyen trükkökkel napoznak a nők.
Futás vagy gyaloglás? Melyik a jobb?
Természetesen mindkettő! A rendszeres testmozgás mindenképpen hasznos az egészség megőrzése szempontjából. A sport remek stresszűző, segít az ideális testsúly megőrzésében.
7 könnyű, diétás leves nyárra
Nincs annál egyszerűbb, mint a nyáron diétázni. Sokkal kevesebb ételt kívánunk, viszont több folyadékra van szüksége a szervezetünknek, ami hamarabb a telítettség érzetét kelti.
Ebből a gyümölcsből kell most minden nőnek jó sokat enni
A nők egyik leggyakoribb, kellemetlen tünetekkel járó hiányállapota a vashiány. A gyógyszertári szerek mellett vagy helyett azonban egy finom gyümölcs segítségével is feltölthetjük vasraktárainkat
Kevesebb szénhidrát szenvedés nélkül
Íme, néhány trükk, amelyek segítségével szenvedés és koplalás nélkül tudod csökkenteni a napi szénhidrátbevitelt.
Pollen-pollen keresztallergia – Ezért fontos tudni, hogy pontosan mi okozza a gondot!
Mi az a pollen-pollen, illetve a pollen-étel keresztallergia? Hogyan derül ki, hogy valójában mi okozza a tüneteket, és mit lehet tenni?
A máriatövis 7 tudományosan megalapozott előnye
A máriatövis a Silybum marianum néven is ismert növényből származó gyógynövény. A máriatövisből kivont szilimarin antioxidáns, vírusellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.