Kutatások szerint az emberek nagy részének van/volt házasságon kívüli kapcsolata. Vannak, akik gondolkodás nélkül a kapcsolat felbontása mellett döntenek, ha kiderül a megcsalás, másoknak sikerül felülemelkedni a sérelmeken, és továbbra is együtt maradnak párjukkal. önt is megcsalták? Ne essen kétségbe, inkább kérdezze meg magától, hogy szeretné-e megmenteni a kapcsolatát. Ha igen, néhány jó tanács, hogy erősebben és boldogabban folytassák a közös életet.

Megcsalták? Élje túl!

Iktassák ki életükből a harmadik felet

Nézze a dolog jó oldalát: a viszony véget ért. Ehhez azonban szükség van arra, hogy eltávolítsák életükből a harmadik felet. Nem elég, ha a kedvese megígéri, hogy soha többé nem találkozik a másikkal – ez a lépés most kevés. lehet, hogy szürreálisnak tűnik, de üljön le a párjával, és kérje meg, hogy írjanak levelet a harmadik félnek, amelyben világosan megfogalmazzák, hogy vége a kapcsolatuknak. Ha ön a feladó, írja meg, hogy a társával együtt írja ezeket a sorokat, és mivel úgy döntöttek, hogy együtt folytatják tovább, kérik, hogy ne keresse önöket. Így az a személy, akit megcsaltak, megerősítést kap abban, hogy újra ő a fontos.

Legyenek őszinték

Ne ringassák magukat álomvilágban: szinte biztos, hogy a szerető a szakítás után újra jelentkezni fog. Korábban sem tartotta tiszteletben az ön és kedvese házasságát, kapcsolatát, miért tenne most másképp? Ezért nagyon fontos, hogy állapodjanak meg partnerével abban, egy ideig teljesen „átlátszóvá” válnak egymás számára. Ez azt jelenti, hogy megnézhetik egymás üzeneteit, feljegyzéseit, számláit, sőt még az orvosi papírjaikat is – mindaddig, amíg ezt mindketten szükségesnek tartják. fontos, hogy ez csak akkor működik, ha őszintén megbeszélik a tapasztalataikat. Történetesen, ha a párja üzenetet kap az exszeretőjétől, ne vádolja azonnal azzal, hogy újrakezdték a viszonyt. Ehelyett beszéljék meg, hogy mi történt. A bizalmat csak így lehet helyreállítani.

Ne legyen túl kíváncsi!

A megcsalt fél többnyire mindent tudni szeretne: kivel, hol, mikor, miért és hogyan csalta meg a partnere. Ezek az információk azonban néha többet ártanak, mint használnak. Kérdezze meg magától, hogy tud-e együtt élni a kedvesével azok után is, ha válaszol az ilyen jellegű kérdéseire? Vajon a válaszok között lesz olyan, ami segít abban, hogy újra felépítsék a közös életüket vagy csak rombolnak és fájdalmat okoznak a kimondott szavak? Előfordulhat, hogy valaki csak akkor tud továbblépni, ha minden részletet, amelyet fontosnak tartott, megismert. de ügyeljen arra, hogy ne kérjen túl részletes beszámolót a partnerétől – és ne legyen dühös, ha a válaszok érzelmeket tükröznek. Ennél sokkal fontosabb a tények ismerete.

Utazzanak el kettesben

Talán furcsán hangzik, és úgy érezheti, hogy ez az utolsó dolog most, amire szükségük van, de ha komolyan meg szeretné menteni a kapcsolatukat, utazzanak el valahová kettesben. Ez egy érzelmi lépés, nem racionális döntés. segít abban, hogy távol mindenkitől – a családtól, barátoktól, kollégáktól – csak egymásra figyeljenek. Nem világ körüli útra kell indulni, egyszerűen csak több időt kellene együtt tölteniük. Ne csatlakozzanak más házaspárhoz, sem vidám társasághoz. Legyenek kettesben és próbáljanak annyit romantikázni, amennyit csak tudnak. Az ilyen utazások nem feltétlenül a szexről szólnak. A megcsalt félben csak akkor éled fel újra a vágy, ha már nincs harag és sértettség. Ehhez viszont rengeteg közös élmény szükséges.

Szítsák fel a szenvedélyt!

Gyakori, hogy a hűtlenkedő fél arra hivatkozik, már évek óta hiányzott a házasságból a szenvedély. Ilyenkor nem lehet úgy tenni, mintha minden rendben lett volna, és nem szabad visszatérni a régi rutinhoz. Alakítsanak ki új szokásokat: járjanak el szórakozni, utazzanak el többször rövid időre, csináljanak kettesben programokat. Kezdjék valóban tiszta lappal újra a kapcsolatukat: randevúzzanak úgy, mintha először találkoznának. Ha tehetik, egy időre költözzenek külön. Ha szükséges, keressenek fel terapeutát, aki segít kitalálni a következő lépést a kapcsolatuk megmentése érdekében.

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink