Megjelent a Diéta és Fitnesz januári száma! Magazinunkat keresd az újságosoknál! Íme egy kis ízelítő a tartalomból!

Megjelent a Diéta és Fitnesz januári száma!

ÉTREND BÉRES ALEXANDRÁVAL – Az új esztendő a természetes megújulás vágyát is hozza. Az idő rohan, és nem tudhatjuk, mit tartogat számunkra a 2020-as év. Azt azonban eldönthetjük, hogy csak sodródunk, vagy tenni, fejlődni akarunk. Januárban az újdonságok legyenek főszerepben: az új ízek és az új elkészítési módok. Ehhez adunk most tippeket

ÉDES REGGELIK OKOSAN – Mindannyian szeretjük azokat a reggeliket, amelyek valójában desszertek: gofri tejszínhabbal, szirupos palacsinta… Nézzünk néhány egészséges alternatívát, ha édes napindítóra vágyunk.

IZOMERŐSÍTŐ GYÜMÖLCSÖK – Nemcsak a hús- és tejfélék, illetve a hüvelyes zöldségek alkalmasak rá, hogy megfelelő mennyiségű fehérjével lássák el szervezetünket. Sok gyümölcs is tartalmaz proteint, némelyik kifejezetten sokat

MINDENT A TENISZNEK RENDELTEM ALÁ – INTERJÚ BABOS TÍMEÁVAL – Sokszor „kénytelen” pizzával ünnepelni, szereti a pizsinapot. A 2019-es évet a világranglista 90. helyén záró, legjobb magyar teniszezőnő azt is elárulta, hogy melyik a kedvenc pályája és milyen verseny előtti rituáléi vannak.

KÉNYES HAZUGSÁGOK – Füllentett már a szexuális életéről a barátainak? És a kedvesének? Ne aggódjon, ha nem volt őszinte, ezzel nincs egyedül. Míg egyes hazugságok ártalmatlanok, másoknak akár komoly következményei is lehetnek. Lássuk, miről füllentenek a nők leggyakrabban.

HOZD MAGAD FORMÁBA! – Az ünnepek után szükség van egy kis pörgésre, le kell adni a felszedett kilókat. Hozza magát formába velünk egy teljes testet átmozgató, otthon vagy akár edzőteremben is bevethető gyakorlatsorral.

Diéta és Fitnesz január

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink