Hogyan készülj fel a hidegebb őszi időszakra? Miként lehet megküzdeni az otthonról hozott negatív életmódszokásokkal? Valóban csodaszer a kollagén? Többek között erről is olvashatsz a legfrissebb Diéta és Fitnesz magazinban.

Megjelent a Diéta és Fitnesz legújabb lapszáma!

ÍZELÍTŐ A TARTALOMBÓL!

A Diéta és Fitnesz címlapján Tücsi!

  • Szépségkirálynőként ismertük meg, ebből a szerepből azonban hamar kibújt: Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei előbb riporterként, majd műsorvezetőként bizonyított. Másfél éve kislánya, Nara körül forog az élete. Nemrég pedig főzőtudásáról adott számot a Love Bistro gasztrorealityben.
  • Egérút vagy újrakezdés? Számtalan helyzettel szembesülhetsz te is életed folyamán, amikor kénytelen vagy váltani, változtatni. A B tervről a legtöbb embernek a pótcselekvés, a „futottak még” kategória jut elsőként eszébe. Nem sikerült az, amire eredetileg vágytál, ami az „igazi” cél volt, és ezért be kell érni a második választással. Pedig a B terv sokszor rengeteg kreativitást, rugalmasságot és alkalmazkodókészséget kíván! Erről beszélgetünk szakértőnkkel és érintettekkel.
  • Örülsz, hogy örökölted anyukád mosolyát, stílusérzékét? Széles csípőjét, lassú anyagcseréjét azonban nem irigyled? Mamád alakja és étkezési szokásai befolyásolhatják az életed. Megmutatjuk, hogyan küzdj meg a negatív hatásokkal!
  • Egy jó edzőnek elég egy pillantás a lábadra, és máris tudja, hogy milyen egészségügyi alapproblémákkal küzdesz. De az erős, jó kondícióban lévő láb azt is elárulja például rólad, hogy valószínűleg jó tüdőkapacitással rendelkezel, hiszen a szívtől távol lévő láb izmainak mozgatása rengeteg oxigént igényel, így erősen igénybe veszi a keringést. További hasznos érdekességek a magazinban!
  • Hamarosan beköszönt a hűvösebb idő, nem árt idejében felkészülni rá. Érdemes szelídebb gyógymódokkal kezdeni a kellemetlen tünetek kúrálását. Összeállításunkból megtudhatod, hogy melyik illóolaj mire képes.
  • Ragyogó, ránctalan bőr, fájdalommentes mozdulatok sport közben. Bizonyára te is sokat hallottál már a kollagén varázslatos hatásairól. De vajon valóban csodaszer? Olvasd el magazinunkban az erről szóló összeállítást!
  • A magyarok – állítólag – keveset szexelnek. Mondjuk a rendelkezésre álló kutatási adatok alapján inkább azt mondhatjuk: a középmezőnyben vagyunk. A szakértők szerint a nők hamarabb lemondanak a szexuális örömökről, mint a férfiak, sőt ezt olykor az élet természetes velejárójának tekintik. Tari Annamária pszichoanalitikussal beszélgettünk e témáról.
  • Tudtad, hogy a szépségipar az egyik legnagyobb környezetszennyező a világon? Szerencsére ma már rengeteg szuper minőségű alternatíva közül választhatsz, ha neked is fontos a környezeted megóvása.

 

A Diéta és Fitnesz legfrissebb lapszámát keresd az újságárusoknál vagy a digitalstand.hu/dietaesfitnesz.hu weboldalon. Ha pedig szeretnél előfizetni, ide kattintva tudhatod meg a részleteket.

Diéta és Fitnesz 2020 ősz címlap

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink