Egészséges étkezés és fogyás, formában maradni 40 felett, aromaterápia, Top 5 összetett gyakorlat – ezekkel a témákkal és még sok más izgalmas cikkel vár az Diéta és Fitnesz legfrissebb lapszáma, a címlapon Végh Judit színésznővel.

Megjelent az áprilisi Diéta és Fitnesz!

  • Minőségiből sokat – Ahelyett, hogy a fogyókúrázás címén sanyargatnánk magunkat, inkább együnk többet! Persze nem több csokit vagy pizzát, sokkal inkább minőségi ételeket, alapanyagokat. Összegyűjtöttük, hogy mire van szüksége a szervezetnek az optimális működéshez.
  • Hüvelyest a tányérra! – A babfélék, hüvelyesek szuperételek egytől egyig. Senki tányérjáról nem hiányozhatnak, akik odafigyelnek az egészségükre. Azoknak pedig kifejezetten ajánlott a gyakori fogyasztásuk, akik nem esznek állati eredetű fehérjét.
  • Egészségesen étkezni és fogyni? Lehetséges! – Sokan azt hiszik, hogy az egészséges táplálkozás bonyolult és költséges dolog, pedig néhány egyszerű változtatással mindenki sokat tehet a hosszabb, teljesebb, minőségibb életért.
  • Tökéletes negyvenesek – Negyven felett egyre nehezebb karcsúnak maradni, a fogyás pedig gyakran szinte lehetetlennek tűnik. Ez nem jelenti azt, hogy ne kerülhetne csúcsformában, csak egy kicsit keményebben kell dolgozni, jobban odafigyelni az étkezésre és persze nem árt megszabadulni néhány rossz szokástól.
  • Mérgező szülők – A felnőttkori lelki problémák hátterében sokszor a mérgező szülők állnak. Aki képes szembenézni a szülei által okozott gyermekkori sérelmeivel és átkeretezi azokat, annak a megszenvedett múlt akár erősségek forrásává is válhat.
  • Testkép- és táplálkozási zavarok – Az utóbbi években sokat változtak a táplálkozási szokások, a szemünk hozzászokott a túlsúly látványához, miközben filterezett testek mutatnak hamis példát. Nem véletlen, hogy egyre nő az újfajta táplálkozási- és testképzavarokban szenvedők aránya… Felismerésük nem egyszerű, mert néha vékony határ húzódik a még elfogadható és a már kóros között.
  • Aromákkal az egészségért – A test, a lélek és a szellem harmóniáját állítja helyre az éteri, holisztikus gyógymód, az aromaterápia. Sokaknak csupán az illóolajok párologtatása jut róla az eszébe, pedig ennél jóval szélesebb körben alkalmazhatók.
  • Top 5 összetett gyakorlat – Összetett gyakorlatokkal tudja a leghatékonyabban és a leggyorsabban átformálni az alakját, ezért érdemes beiktatnia az edzésébe az izolált kondigépes feladatok helyett. Eláruljuk, mik ezek a gyakorlatok, és azt is, hogy miért hasznosak.
  • Víz vagy izotóniás ital? – Kezdő, amatőr sportolók legnagyobb dilemmája: vizet vagy izotóniás italt kellene inni edzés közben? Segítünk eligazodni az információ-tengerben.
  • TGU, azaz török felállás – A Turkish Get Up, magyarul török felállásként emlegetett gyakorlat egy igazi jolly joker. A legjobb gyakorlat arra, hogy egyszerre fejlessze a mobilitást, a stabilitást, az erőt és a mozgáskoordinációt.

 

Az áprilisi Diéta és Fitneszt keresse a digitalstand.hu/dietaesfitnesz weboldalon és az újságárusoknál!

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.