Mielőtt legyintene, hogy semmire, álljon meg egy pillanatra és gondolkozzon! Az agysejtek mindig dolgoznak, folyamatosan belső párbeszédek születnek az intim pillanatokban is. Néhány gondolat mélyreható és bonyolult, a legtöbb azonban egészen egyszerű és hétköznapi. Gondolatok, amelyek legalább egyszer minden férfi és nő agyában megfordultak már szex közben.

Mire gondol szex közben…

1. „MOST VAJON VOLT ORGAZMUSA?”

Mármint a nőnek. Míg a férficsúcsra jutása könnyen felismerhető, a női orgazmus teljesen más dolog. Vannak persze helyzetek, amikor a nő semmi kétséget nem hagy a felől, hogy sikerült elélveznie, de sokszor nem ilyen egyértelmű a helyzet. Hiába néz ki úgy a nő, mint aki most futott le egy maratont, valami mégsem jó – fészkeli be magát a gondolat a férfiagyába, hogy aztán hamar el is illanjon a bizonytalanság.

2. „A FRANCBA, ELFELEJTETTEM ZUHANYOZNI!”

Valószínűleg a férfiúgy tervezte, gyorsan beugrik a zuhany alá, mielőtt bármi történne, de az események elsodorták. Vagy az is lehet, hogy túl lusta, esetleg túl fáradt volt a fürdéshez, aztán pedig összezavarodott a szex lehetőségétől. Erre nem túl büszkék az urak, de mit tegyünk, gyakran megtörténik.

3. „ISTENEM, EZEK TÖKÉLETESEK!”

Igen, igen, a nő mellére gondolnak! A férfiak szeretik nézni a szép női melleket, és ha a kedvesük melléről van szó, amit birtokolnak, egészen meg tudnak vadulni. Ezeket a képeket aztán el is raktározzák magukban, és akkor is elő tudják hívni, ha éppen egyedül vannak. Sok férfipéldául úgy maszturbál, hogy közben a partnere mellére gondol.

4. „SÜSS FEL, FÉNYES NAP…”

Vagy bármilyen buta gyerekdalocska, ami segít elterelni a gondolatokat a közelgő csúcsról. Az egyszerű dalok dúdolgatása segít késleltetni az orgazmust és lehetővé teszi a férfiszámára, hogy tovább kényeztesse partnernőjét és együtt jussanak fel a csúcsra.

5. „JÁTSZANI JÓ.”

Muszáj, hogy erre gondoljon a férfi, hiszen senki sem tökéletes. Csak a filmekben sikerül úgy ágyba kerülni a leglehetetlenebb helyzetekben is, hogy minden simán menjen. Ki látott már olyan romantikus és izgalmas szexjelenetet, ahol a férfia hátán fekve próbálja letépni magáról a zoknit, vagy hosszú percekig próbálja kikapcsolni a nő melltartóját? Az élet viszont másból sem áll, csak ilyen helyzetekből. És ezekből kell kihozni a legjobbat.

6. „CSAK ÍGY TOVÁBB!”

Bár azt mondják, a férfiak mindig készen állnak a szexre, ez bizony nem így van. Alkalmanként kerülhet némi homokszem a gépezetbe és adódhatnak problémák. Lehet, hogy a stressz, esetleg az alkohol a bűnös, az is lehet, hogy a férfifél a kudarctól, mindenesetre ilyenkor sok múlik a nő reakcióján. Ha a férfi érzi a figyelmet és a türelmet, megnyugszik és hamarosan készen áll a szexre – minden értelemben.

7. „JÓL CSINÁLOM?”

A férfiörök félelme, hogy a nő csak látszólag élvezi a szexet. Sőt az is előfordulhat, hogy mivel nem ismeri a női testet tökéletesen, hihetetlennek tartja, hogy a nőnek AZ a jó, és pont ÚGY.

8. „VAJON MIT SZÓLNA, HA MEGPRÓBÁLNÁM A…?”

Minden férfinak van olyan titkos vágya, amit szeretne kipróbálni a kedvesével. Lehet, hogy arra gondol, milyen jó lenne játékosan a nő popsijára ütni, vagy az anális szexet próbálná ki szívesen, esetleg finoman beleharapna a nő mellbimbójába – de nem teszi meg, mert fél az elutasítástól. Pedig a nők is szeretnek kísérletezni a szexben, így a legjobb, ha a férfihangot is ad vágyainak.

9. „EZT VAJON HOL TANULTA?”

A férfiak imádják a vagány, kísérletező kedvű nőket, és azt is szeretik, ha tökéletes kiszolgálásban részesülnek az ágyban. A gyönyör rendben is van, de akarva-akaratlan is felmerül bennük a kérdés: honnan tudja ezt a nő? Pornófilmekből? Esetleg olvasta egy női magazinban? Vagy talán az előző pasijától tanulta? Jobb ezeket az aggodalmakat félretenni, nem keresni ilyen jellegű kérdésekre a választ, csak élvezni a szexet.

10. „BASSZUS! MEGTÖRTÉNT.”

Nos, igen. Néha előfordul, hogy nem bír magával a férfi, és előbb elélvez, mint a nő. Nem tragédia, ha utána nem fordul a másik oldalára és alszik el pillanatokon belül. A nőket orálisan is a csúcsra lehet juttatni, sőt…

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink