Mielőtt legyintene, hogy semmire, álljon meg egy pillanatra és gondolkozzon! Az agysejtek mindig dolgoznak, folyamatosan belső párbeszédek születnek az intim pillanatokban is. Néhány gondolat mélyreható és bonyolult, a legtöbb azonban egészen egyszerű és hétköznapi. Gondolatok, amelyek legalább egyszer minden férfi és nő agyában megfordultak már szex közben.

Mire gondol szex közben… - a nő

1. „HÚ, EZ NEM AZ, AMIT VÁRTAM.”

Sajnos sokszor kiderül, hogy a férfi keze, lába, orra nem árul el semmit a pénisze méretéről. Ez a mítosz már sok kellemetlen meglepetést okozott a bizakodó hölgyeknek. És itt kell megemlítenünk egy fontos igazságot: igenis a méret a lényeg!

2. „NEM TUDOM ELHINNI, HOGY ÉSZRE SEM VETTE AZ ÚJ MELLTARTÓMAT!”

Kétségtelen, hogy a férfiak szeretik a szexi fehérneműket, de nagyon gyakran előfordul, hogy tulajdonképpen fogalmuk sincs, mit is viselt a kedvesük a szex előtt. Mégsem érdemes ezen sajnálkozni: egy szép fehérneműt viselni is öröm és biztosan lesz olyan pillanat, amikor a férfi t is lenyűgözi a több ezer forintos, apró, csupa csipke ruhadarab.

3. „ÉN MEGTESZEM, DE Ő IS MEG FOGJA NEKEM TENNI?”

Persze, hogy az orális szexről van szó. A legtöbb férfi természetesnek veszi, hogy partnere szájjal is kényezteti, mint ahogy azt is, hogy ő nem viszonozza ezt. Uraim, ismerik a mondást, miszerint jobb adni, mint kapni?

4. „TÉNYLEG ÉRTI A DOLGÁT. VAJON KI TANÍTOTTA?”

Ha egy férfi nem ismeri a női test titkait, reakcióit, nagy a baj, de az is okozhat kellemetlen perceket, ha nagyon is jól tudja, mit kell tenni azért, hogy a nőt az egekig repítse. A gondolat, hogy van valahol egy exbarátnő, aki ilyen jó tanár volt, aggasztó tud lenni. Eldöntheti, hogy rágódik a kérdésen és állandó féltékenységben él, vagy nem gondolkodik ezen többet. Esetleg felhívhatja a nőt, és meghívhatja egy italra.

5. „HAJRÁ, MATTHEW!”

Matthew McConaughey, Harrison Ford, esetleg Johnny Depp – a nők is álmodoznak szex közben gyönyörű pasikról, duzzadó izmokról, és ki tudja még, miről és kiről. Nem baj, ha fejben néha mással bújik ágyba. A szexben ezt is lehet, erőfeszítés és bűntudat nélkül.

6. „NEM, EZ NEM A CSIKLÓM. IGEN, MÉG EZ SEM AZ.”

Uraim, ez nem olyan, mint annak a bizonyos G-pontnak a megtalálása. Aki egy kicsit is ismeri a női nemi szervek felépítését, könnyen megtalálja azt a helyet, amelyet kényeztethet. Talán ez nem olyan nehéz feladat, mint sokan gondolják.

7. „EZ A PÓZ NAGYON ELŐNYTELEN.”

Igen, vannak olyan pózok, amikor lóg a mell és a pocak sem áll ellen a gravitációnak. Ezen csak egy nő tud aggódni, a férfi valószínűleg észre sem veszi az ilyen testi „hibákat”. Ha fel tud készülni, kerülje azokat a pozitúrákat, melyekben nem érzi jól magát. Ha viszont a vágy miatt nem tud megálljt parancsolni, söpörje félre az aggályait és élvezze a szexet.

8. „JÓL CSINÁLOM?”

A legtöbb nő folyamatosan azon aggódik egy új kapcsolatban, hogy vajon jól csinálja-e, amit éppen csinál. Innen már csak egy lépés, hogy azon kezdjen el gondolkodni, ha nem jó az ágyban, a pasi elmondja-e a barátainak. És ekkor vége mindennek: a nő kizökken és búcsút inthet a saját gyönyörének.

9. „NEM, NEM, MÉG NE MENJ EL!”

A sors kegyetlen fintora, hogy a férfiak gyorsabban képesek a csúcsra jutni, mint a nők. A hölgyek még alig tartanak a bemelegítésnél, amikor a férfiak már majdnem átszakítják a célvonalat. Nem elég gondolatban kérlelni a férfit, ha kell, súgja a fülébe, hogy várja meg.

10. „ÉLVEZZ MÁR EL!”

Néha viszont hiába minden, a nő biztosan tudja, hogy nem lesz orgazmusa. Ilyenkor aztán mindenfélék eszébe jutnak a munkahelyi teendőktől kezdve az otthoni feladatokig. Szabadulna már, de közben persze szeretné, ha a kedvesének jó lenne.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink