Hogy hogyan? Hamarosan megtudod.

Női kerékpárt vásárolni könnyebb mint táskát

A fenti kiegészítő vásárlásakor a legfőbb választási szempont, hogy színben melyik szettedhez illik majd, és jól néz-e ki? A kényelem és a tartósság, a karbantartási igény szinte fel sem merülnek. Az pedig, hogy hol használod, magától értetődő.

A megfelelő kerékpáros szaküzletbe kell menni

Amikor hosszas keresgélés után bementem a Berguson kerékpárüzletbe, és közöltem, hogy türkiz női biciklit szeretnék, az eladó szeme se rebbent, csak megkérdezte, hogy mire szeretném használni. Jé, ez eddig nemigen merült fel, csak egy biciklit szerettem volna.

Beszédbe elegyedtünk, és számomra is csak akkor lett világos, hogy a kisvárosi munkába és hazatekerés, meg a boltjáratok mellett szívesen becsatlakoznék a kollégák között szerveződő hétvégi kerékpáros kiránduló körbe.

A női kerékpár váltója

Ez egy újabb kérdést hozott magával: agyváltós vagy láncváltós biciklit válasszak? Mert váltó nélkül nemigen fogom tudni tartani a tempót a többiekkel, és nem fogok tudni feltekerni a dombos részekre. A váltók működését is megmutatta, ma már csak egy pöccintés a karon, és át is vált. Én is kipróbáltam, melléváltás kizárt. Láncváltót választottam, és megtudtam, azt is hogy a keresztbe váltást hogy kerüljem el.

A női kerékpár fékje

A fékről kezdtünk beszélgetni: ma már a legtöbb kerékpárt tárcsafékes verzióban is készítik, én is egy ilyet választottam, mert a biztonság elsődleges szempont. Egy sportosabb, de mégis kényelmes bicajt választottam végül, cross trekking kerékpár a kategória neve. Van benne elöl rugózás, amit emelkedőn kikapcsolhatok, hogy ne vesszen kárba a tekerés energiája. Lehet rá szerelni kerékpár lámpát és csomagtartót (ezeket helyben meg is vásároltam az új csajos bringámhoz, sőt egy kerékpáros szoknyát is!).

Hasznos tudás a Berguson Youtube csatornáján

Az eladóm (András) néha kért egy perc türelmet, amíg valaki döntést hozott és el kellett irányítani, de addig is megmutatta, hogy hol találom a kiválasztott kerékpárok videós bemutatóját a Berguson Youtube csatornáján, amit saját maguk készítettek. Hát ott három perc alatt többet tudtam meg a bringákról, mint eddigi életem során összesen. A tudásom hasznosnak bizonyult, mert teljesen biztos voltam benne, hogy amit vásárolok, az funkcióban méretben is tökéletes számomra.

A méret a lényeg

Szerencsére ma már a kerékpárgyártók 145-195 centiig gyártanak női kerékpárt, így ahogy én is megtaláltam a Bergusonnál a nekem megfelelőt, te is meg fogod. Nekem a 28-cas kerékméret és a hozzá tartozó M-es váz volt a testhezálló. Akkor jó, ha a kormányt fogva a kormány csatlakozása kitakarja az első kerék tengelyét Nagyon fontos, hogy mérethatáron inkább a kisebb vázat válasszátok, mert abból az ülés kihúzásával lehet nagyobbat csinálni, de a nagyból kisebbet nemigen.

A körítés sem mindegy

És tudjátok mi volt a legjobb? Hogy most akcióban van a defektmentesítő a kerékbe (Smile vagy Slime vagy mi a neve), és van ajándék lopásbiztosítás, mégpedig egy elég biztonságos és nagyon olcsó Kriptonyte lakathoz. Ez tényleg ajándék, mert hozzáértők, segítőkészek, kedvesek, és lebeszéltek egy drágább bicajról, mondván, hogy amire nekem kell, arra ez is éppen elég.

Azóta többeknek ajánlottam a Berguson kerékpárüzletet (weboldaluk is van), és mindenki elégedett volt velük, nem csoda, mert a Google értékelésük is 4,5 feletti.

Azóta már a kerékpáros kesztyűket, bukósisakokat és bringás cipőket nézegetem, mert egészen belejöttem. Apropó: 2 hónap alatt mínusz 5 kiló . Életem legjobb döntése volt.

Hozzászólások

Sütőben sült paradicsom télire
Ha sok paradicsomunk termett a kertben érdemes a következő receptet kipróbálni, mert pillanatok alatt isteni, fűszeres szószt készíthetünk belőle, ami rengeteg diétás étel alapja is lehet.
Mennyi étel kerülhet pontosan a tányérodra, ha fogyni szeretnél?
Belekezdhetünk bármilyen diétás módszerbe, kipróbálhatunk akár ezerféle étrendet is, ha nem tanuljuk meg, mennyire fontos a porciókontroll, egy sem lesz sikeres.
Kezdj el mozogni és így változik meg az egész életed
Elképesztő, milyen komoly hatással lehet az életedre, ha mozogni kezdesz! Összegyűjtöttük a leglátványosabb változásokat.
A megfelelő méretű melltartó fontossága
Talán egy nőnek sem mondok újdonságot azzal, hogy a megfelelő melltartó kiválasztása alapvető fontosságú.
Nem mozdul a mérleg nyelve? Mutatjuk, hol a hiba!
Bizony, néha hiába a koplalás, a megszállott és rendszeres edzés, a mérleg mégsem mozdul. Sokan ekkor adják fel. Pedig csak át kellene gondolni, valóban mindent helyesen tesz­el.
A cékla chips lett a diétázók őszi kedvence: így lesz szuper ropogós
Rozmaringgal fûszerezett nasi, amit képtelenség abbahagyni. Egészséges, egyszerûen elkészíthető, zamatos, ropogós őszi finomság.
Áll alatti kényes témák: többé nem öregít a toka
Sokszor hihetetlen erőkkel küzdünk a ráncok ellen, arcunk egy másik részéről, az állról azonban gyakran elfelejtkezünk. Pedig az itt megereszkedett bőr látványa ugyanúgy öregíti az arcot, mint egy csúnya szarkaláb.
Liszt- és cukormentes kókuszos piskóta
Fél óra alatt az asztalra varázsolhatod ezt a remek diétás sütit! Nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ezért bátran fogyaszthatod akár este is! Lágy, levegős piskóta csupa egészséges alapanyagokkal is!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.