Vannak bizonyos emberek, illetve embertípusok, akik senki életéből nem hiányozhatnak. Nehéz és nem is feltétlenül korrekt beskatulyázni az embereket, mint ahogyan nem is lehet azt mondani, hogy egy-egy személyiségjegy egyértelműen jó vagy rossz.

Ők tízen, akik a nő számára nélkülözhetetlenek

1. A meleg legjobb barát

A meleg pasi a legtutibb barát, ha valódi őszinteséget várunk el egy baráttól. Mellette igazán nő lehet egy nő, nem kell titkolni a problémáit, beszélhet vele pasikról és ruhákról egyaránt. És a meleg pasi bizony őszinte lesz. Sőt sokszor az ízlésük is sokkal jobb, mint a nőké. Pasiügyben pedig ki adhatná a legjobb tanácsot, mint egy másik pasi?

2. A legjobb hallgatóság

Ő az a barátnő, aki órákig képes lógni a telefonon és mindent kitárgyalni a legapróbb részletekig. Kezdve onnan, hogy mit mondott a pasi, hogyan mondta, milyen volt a hangsúlya stb. Bármikor elérhető, akár az éjszaka közepén is hajlandó maratoni telefonbeszélgetést folytatni.

3. A motivátor

Ő az, aki ránk erőlteti a legszűkebb farmert és a legmagasabb sarkú cipőt, és lecipel a legközelebbi trendi szórakozóhelyre, hogy igyunk egyet (vagy kettőt), ha éppen nagyon rossz hangulatban lennénk. Ő az, akinek mindig jó kedve van és ezt a hangulatot könnyedén átragasztja másra is.

4. A rocksztár

Aki azt az életet éli, amit néha, titokban mi is szeretnénk, amelyért irigyeljük és amelyért egy kicsit felnézünk rá. Gondtalanul és szabadon él, életét a bulizás tölti ki, így ha egy fergeteges partira vágyunk, az ő segítségét kérjük. Biztosan tud valami nagyon jó „ereszd el a hajam” partit valahol. Se kutyája, se macskája, váltogatja a barátnőket/pasikat, nem kötődik senkihez. Félévente-évente jó hozzácsapódni. 

5. A gyorshívó

Képes hajnal háromkor egy másik városból telefonálni, hogy most azonnal segítségre van szüksége, és menjen érte. Majd nem hall felőle megint két hónapig. Akkor is csak azért, mert ismét zűrös helyzetbe keveredett és ki kell rángatni belőle. Szigorúan csak akkor jelentkezik, ha segíteni kell rajta. Mindezt azonban olyan angyalian és elbűvölően teszi, hogy képtelenség neki ellenállni.

6. A gyermeki lélek

Jellemzően jó pár évvel idősebb, mint a hétköznapi barátaink, ennek ellenére az egyik legjobb fej. Vígan cipel koncertre, bulizni, olyan színházi előadásokra hajlamos jegyet venni, amit esetleg a párunkkal nem tudnánk megnézni, és hangosan nevet a szex és New York filmeken. Tőle aztán valódi, konkrét és gyakorlatias tanácsokat kaphatunk, amelyeket érdemes megfogadni.

7. A mentor

Mindenki életében szükség van egy mentorra, aki erősíti az önbizalmát, előrelendíti a karrierjét, szakmai tanácsokkal látja el. Ez lehet egy volt főnök vagy tanár, esetleg a családból egy olyan szakember, akinek a foglalkozása ugyanaz vagy nagyon hasonló, mint a miénk.

8. A segító kéz

Vannak az életben olyan időszakok, amikor nem tud mindent egymaga elvégezni és szükség van egy segítő kézre, amelyre mindig számíthat. Az egyik a gyermekvállalás, amikor a munka mellett képtelenség megoldani, hogy időben érjen a gyerekért a bölcsibe, amikor nem tud azonnal elrohanni a munkahelyről, ha jön a riasztás az oviból, hogy beteg a gyerek. Ilyenkor szükség van egy megbízható bébiszitterre vagy egy energikus nagyszülőre, akire nyugodt lélekkel bízzuk a gyereket. A másik kritikus pont, amikor egy szülő vagy nagyszülő szorul állandó felügyeletre vagy ápolásra. 

9. A csodálat tárgya

Minden nőnek kell plátói szerelem. Ez lehet a soha be nem teljesült első szerelem a gimiből, lehet egy olyan kolléga, akinek a nők a lábai előtt hevernek, de lehet egy filmsztár is. A lényeg valójában az elérhetetlenségben rejlik. Így a nő soha nem felejti el használni a fantáziáját, és az álmodozás bizony jót tesz a léleknek és segít elmenekülni a mindennapok nehéz ségei elől.

10. A nagy ő

Aki látott már minket a lehető legdögösebben és látott már taknyosan, bedagadt szemmel, vöröslő orral, lepukkant tréningnadrágban is. Mégis minden helyzetben kitart mellettünk. Elvisz vacsorázni és színházba, de nem riad vissza a pelenkázástól és fogta a kezünket a szülésnél.
 

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink