A szexuális életben is szükség van a fantáziára. Egyrészt sokan csak így pótolhatják azt, amiből a valóságban hiányt szenvednek, másrészt viszont a boldog, változatos együttlétekhez is elengedhetetlen a képzelet szárnyalása. Míg a nők főként romantikus együttlétekről ábrándoznak, addig a férfiak fantáziája lényegesen piszkosabb: ők képzeletben orgiákon és swingerklubokban járnak. Íme, a leggyakoribb női álmok, vágyak, hogy megismerje önmagát és közelebb kerüljön partneréhez.

Ön is szokott fantáziálni?

1. Szex a munkahelyen

A nők 56 százaléka ábrándozik arról, hogy a munkahelyén szexel. Nem mintha annyi szexi férfi munkatárs lenne például egy irodában, sokkal inkább az összezártságnak köszönhetően indul be a fantázia. És persze a teljesítménytől: vannak nők, akiket lenyűgöz főnökük határozottsága, munkabírása.

2. Romantikus szex

A nők imádják, ha megelevenedik kedvenc leányregényük férfi hőse, és az ágyban is igazi úriemberként viselkedik. Ennek a fantáziának a szeretet az alapja és a romantikába vetett hit élteti.

3. Erőszakos szex

A hölgyek 64 százaléka fantáziál szenvedélyes és erőteljes szexről, amikor a férfi durván letépi a ruháját, a hajába markol és szinte erőszakot követ el. Ez a játék lehetőséget ad a nőnek, hogy miközben fizikailag teljesen elengedi magát – hiszen ténylegesen nem kell félnie a partnerétől –, átélje az orgazmust.

4. Szex nyilvánosság előtt

A nők szeretnek arról fantáziálni, hogy figyelik őket szex közben, sőt vannak, akik kifejezetten szeretik a nyilvánosság előtt átélni a gyönyört. Ők azok, akik nem ragaszkodnak ahhoz, hogy besötétítsék a hálószobát, és nem zavarja őket a nyitott ablak sem.

5. Szex szabadtéren

A szabadtéri szex a végtelen szabadságot és persze sok-sok izgalmat ígér, legyen szó a tengerparton, a kertben vagy akár az erdőben átélt együttlétről. Ilyenkor nagy a lebukás veszélye, ami egyeseknél még inkább felkorbácsolja a vágyat.

6. Közös maszturbálás

A nők gyakran ábrándoznak arról, hogy figyelik partnerüket maszturbálás közben, vagy hogy kedvesük nézi őket, miközben örömet szereznek maguknak. Ez segít abban, hogy megtanulják, mi szerez örömet a másiknak.

7. Szex idegennel

Minden kötöttség nélkül, csak a testiséget élvezni – ugyan, ki ne gondolná néha, hogy erre van szüksége? Az újdonság varázsáról akkor sem kell lemondania, ha stabil párkapcsolatban él. Játsszák el kedvesével, hogy nem ismerik egymást. Menjenek külön egy szórakozóhelyre, viseljen kihívó ruhát, parókát, és bemutatkozásnál használjon más nevet. Vigye „új” barátját otthonába és játsszák a szerepüket egész éjjel.

8. Szex hármasban

Míg a férfiak arról ábrándoznak, hogy két nővel szexelnek, a nők arról, hogy két férfi is szolgálja a gyönyörüket. A valóságban persze ez ritkán működik zökkenőmentesen, hiszen a féltékenység, a túl sok aggódás gátolja a hölgyeket abban, hogy átadják magukat a szenvedélynek.

9. Szex a hálószobán kívül

Akik szeretnék a hálószobán kívül átélni a gyönyört, de tartanak attól, hogy „lebuknak”, az otthonukban játszadoznak. A lakás nem más, mint egy hatalmas szexuális játszótér.

10. Szex „segéd eszközökkel”

Bilincs, vibrátor, és egyéb kellékek a gyönyörért? A közhiedelemmel ellentétben a nők nem utasítják vissza a szexben a segédeszközök használatát, sőt 76 százalékuk szeretné, ha ezek a játékszerek rendszeresen szerepet kapnának az együttlétek során.

11. Szexvideokészítés

Bár a nők azt állítják, hogy nem szeretik a pornófilmeket, kutatók szerint mindössze két perc után elérik a csúcsot erotikusfilm-nézés közben. Ráadásul nemcsak a hírességek szeretik videóra venni a szeretkezésüket: a nők 40 százaléka is szívesen nézi vissza az aktusról készült felvételeket.

12. Szex a repülőn

Repülni izgalmas, de még izgalmasabb a repülőgép piciny mosdójában szexelni. A nők 51 százaléka szeretné, ha legalább egyszer szexelhetne a levegőben.

13. Látogatás egy sztriptízbárban

Gondolta volna, hogy az ilyen helyek nem csak a férfiakat vonzzák? A nők 47 százaléka izgalmasnak és szexinek tartja a sztriptízt. Képzeletben gyakran ők a táncosnők, akik addig vadítják a férfiakat, míg azok a vágytól eszüket vesztik.

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink