Néha magad sem tudod, hogy a férfi, aki mellett minden reggel felébredsz valóban életed nagy szerelme-e, és szívesen „megöregednél” mellette? Ebből a tesztből megtudhatod, szilárd alapokra épült-e a kapcsolatotok, vagy jobb, ha nem fecsérled tovább az idődet!

Ez a teszt segít! Őszinte párkapcsolatban élsz vagy jobb lenne szakítani?

Ez a párkapcsolat teszt segít, hogy meglásd van-e jövője a szerelemeteknek,vagy jobb lenne esetleg pontot tenni a végére?

  1. Rettenetesen sok mindent vásároltál a közértben, és nehéz hazacipelni. Felhívod a párod, hogy reagál?

– Méltatlankodni kezd, miért költöttél ennyit 1p

– Felajánlja, hogy érted megy kocsival 3p

– Először alkudozni kezd, hogy cipeld haza valahogy, de a végén mégiscsak elindul eléd 2p

2. Mikor vesztek egymásnak meglepetéseket?

– Csak ünnepekre 2p

– Szinte sosem, ünnepekre is együtt vásárolunk, mert így nem veszünk felesleges dolgokat egymásnak 1p

– Néha csak úgy szerelemből is meglepjük egymást valami aprósággal 3p

3. Ha megbeszélitek, hogy valahol találkoztok a városban, mi történik?

– Én már jóval előbb odaérek, és izgatott vagyok, mintha csak randiznánk 3p

– Még az sem kizárt, hogy kapok egy szál virágot 2p

– Sajnos a párom rendkívül pontatlan, így én sem megyek oda időben 1p

4. Mit teszel, ha egy társaságban a párod megbámul egy másik nőt?

Úgy teszek, mintha nem látnám, de belül nagyon bánt 3p

Nem érdekel, ha neki ez örömöt okoz! 1p

Csipkelődni kezdek vele, és felhívom a figyelmét rá, hogy én is láttam ma egy jóképű pasit 2p

5. A véleményedet gond nélkül elmondhatod a párodnak, nem kell attól félned, hogy esetleg kinevet, vagy összevesztek?

– Igen, ez köztünk sosem volt probléma 3p

– Hát, megesik, hogy balhé van utána 2p

– Nem mondok semmit, mert nem szeretek veszekedni 1p

6. Mikor mondtad neki utoljára, hogy szeretlek?

– Már az idejét sem tudom 1p

– Ha mondja, természetesen én is viszonzom 2p

– Minden nap elmondom neki 3p

7. Ha véget érne a jelenlegi kapcsolatom, bármennyire is nehéz lenne, valahogy csak túlélném, és az életem menne tovább a rendes kerékvágásban.

– Igen, ez igaz! 2p

– Nagyon megviselne, ha szakítanánk 3p

– Miért is viselne meg? 1p

8. Felhívjátok egymást napközben?

– Természetesen, ha valamit meg kell beszélnünk, akkor tárcsázzuk a másikat 2p

– Igen, mert mindkettőnket feltölt néhány kedves szó 3p

– Minek, majd ha hazaérünk, úgyis tudunk beszélni egymással 1p

Ez aztán szerelem! (18-24 pont)

Fantasztikus, ami köztetek történik, és te még ennyi idő után is néha úgy ébredsz, minta egy mesében élnél. Még mindig szerelmes vagy a kedvesedbe, és mindent megtennél azért, hogy ez a kapcsolat tovább folytatódjon – akár örökké tartson. Ez nemcsak érződik, hanem látszódik is a mindennapjaitokban. Joggal irigykednek mások a kapcsolatotokra, és legyetek is büszkék rá, hiszen tökéletesen figyeltek egymásra. Úgy tűnik, komoly és érett szerelem alakult ki kettőtök között, és ez elősegíti a kölcsönös megbecsülést, támogatást, kommunikációt és bizalmat. Persze ti sem vagytok tökéletesek, de ezt nem is várjátok el egymástól.

Még megmenthető! (13-17 pont)

Válaszaid többsége arra utal, hogy a kettőtök közötti kommunikációból hiányzik a bizalom és az érettség. Szerencsére nem reménytelen a kapcsolat, hisz mindketten nyitottak vagytok arra, hogy szebbé tegyétek a szerelmeteket. Érzelmileg elkötelezettek vagytok egymás felé, de nem vártok el túl sokat a másiktól. Nem kell folyton a munkát hajszolni, a gyerekeket istápolni, néha legyetek kettesben is! Te azonban vigyázz, nem elég, ha kapsz, ez még kevés a boldogsághoz, néha adnod is kell. Jó ötlet lehet, ha minden felmerülő negatív gondolatra a partnereddel szemben keresel öt pozitívat: segít életben tartani a kapcsolatot még a problémás időszakokban is.

Ne húzd az időt! (8-12 pont)

Ezekből a válaszokból úgy tűnik nagyon elveszítettétek egymást, vagy talán nem is igazán találtatok soha egymásra. Ha mégis úgy érzed közös a jövőtök, nyílj meg partnered előtt, egyfajta utolsó lehetőséget keresve. Csak magadnak okozol fájdalmat, ha folyton a sarokban duzzogsz, és a csodákra vársz. Azonban, ha már ez sem megy, akkor rég túlestetek a holtponton – de nem egy jobb irányba, és ideje véget vetni a kapcsolatnak. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy te már régen mást szeretsz, csak magadnak is nehezen vallod be. Nagyon úgy tűnik, hogy már unatkozol a párod mellett, ami akár a te hibád is lehet. Ha szereted még a partnered, próbálj meg tetszeni neki, vigyél egy kis izgalmat az életetekbe.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink